![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Умнооо, Венци, умно! Но някои хора явно не искат да повярват и казват, че това са селташки комплекси
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Oткровено ме разсмя Лудост от изкуство и природа, че и храсти.
България Е малка. Условия няма, защото се градят бавно... пфу. Имаш време - отиваш на концерт. Трябва да работиш на сутринта - лягаш си в 10 часа, както правят берлинците... Ако Цонко е мошеник или ще го осъдят или ще го цъфнат в главата ако сгази лука. Закономерност неписана. Дотогава нека дава кебапчета и зрелища за народа. И аз ще отида на концертите това лято там. По-шизофренично не бих могла да го изкажа. пфууу -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
InsArtTure обаче е прав, че в Каварна няма кой знае какви условия. Това прави организацията на каквото и да било встрани от метъл концерт напълно невъзможнa. Защото не вижам концерт на Найджъл Кенеди на стадиона в Каварна. На метълите може да им е приятно да спят на полеви условия, но на доста хора не им е, а дори и аз бих го избегнал, ако можеше. Не бих искал да давам акъл, защото не знам точно каква е ситуацията там, но ако Цонко вложи малко повече пари в инфраструктура (нямам предвид хотели
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ами, тези по-цивилизованите концерти са или във Варна, или в курортите наблизо. Всеки си избира
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Точно мислех как да напиша мислите си и дадох рифреш - добре че го направих
![]() ![]() И още нещо, което ми идва на ум сега - концерта на Masterplan! Невероятен концерт, бира за левче и добър звук! Най-вече добър звук! Говорим си за условия, ама като забият свестните групи по Христо Ботев или Зимния дворец - търсиш стратегическо място да чуваш що-годе нормално ... и пак не е достатъчно нормално ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^исакше да кажеш бира и вода за левче. Или известния парадокс, защо човек не може да се напие от 8 бири на стадиона в Каварна.
Иначе за качеството спор няма - от концертите с най-качествен звук, на които съм присъстсвал са били тези в Каварна. Но бирите и кебабчетата на стадиона са под всякаква критика. Добре че намерихме супер от типа на Фантастико, иначе щях да си умра от глад. А за кенефите е различно. На Thrash Till Death бяха предостатъчно, та щях даже да се напикая, докато реша на кой да отида. Докато на Heaven And Hell бяха километри. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Мъдрият InsArtTure отново блесна с будна гражданска позиция! Браво, момче, постави всеки тъп селтак (включая и мене) на мястото му, само така! Тъй де, кво ще ходиш на концерти в някво смотано село, като можеш да си висиш у вас и да си мислиш какъв голям фен и най-вече гражданин си, пък току-виж междувременно любимите ти групи може да дойдат и да забият направо в хола ти! Пък и ония сволочи, дето се таркалят по поляните и серат в гората тъй или иначе някак ще се оправят и без тебе. Между другото, може и мълвата да не е стигнала още до големия град, ама чух, че в Каварна предлагали КВАРТИРИ за който не щял да спи на поляната, представи си, макар и това всъщност да няма значение, защото градският транспорт не ходи до там, поне засега.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може би тези, на които им е кофти да спят по полянки, искат вана, масаж, една свирка след концерта? Значи, да, Цонко натам трябва да работи, да се осигури порядъчен отдих на градските чада и на изнежените типове след концертите... Ми сигурно ще го направи.
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Боли ме хуя за Каварна. Просто засега нито една група, която искам да чуя не е забила там. Иначе да продължава кмета да кани групи - няма лошо.
![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
...Пето и най-важно, на средностатистическия българин ще му е доста по-скъпо да отиде до Румъния... на концерт... Проговори ми в цифри, моля аз ![]() За протокола - в Каварна предпочитам да спя на палатка ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Забранете концертите извън София, за да е доволен неселташкият субект. Еми Цонко може да е сякъв, но прави нещо за тая шибана метъл сцена. Жалко, че Николетчо и група други българи, за които България се изразява в няколко софийски квартала няма да дойде да гледа групаедисикояси.
Организаторите на концерта на Мейдън са гейове. Стив и компания не ми свириха на уше в хола у нас. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Още някой от Русе или Пловдив няма ли да ме напсува?
![]() Не, сериозно, няма особени аргументи срещу мен, само завоалирани и не толкова ругатни. Благодаря, че за пореден път се показахте в цялата си светлина! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
А ти в каква светлина се показа? На кроткия столичанин 'хайде, от мен да мине, ще ви опростя, че така оплюхте моя град, но аз ще плюя вашия, защото съм от СТОЛИЦАТА, човече. А вие сте тъпи селтаци!'
Само докато споменеш 'селтак', се вижда кой в каква светлина се показва. Сега двама души ти казаха, че не е правилно, да казваш на всеки НЕ-софиянец, че е никой, даже не го казаха на теб, ако трябва да сме точни, и ти веднага се засегна. И ние се засягаме, ама да ядем кура, защото не живеем в София? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ядете го, защото нямате достойнство на равноправен българин, защото все си мислите, че всички ви желаят злото, защото никога не пропускате да кажете, че вашият град е най-велик на света и защото като чуете думата селтак и получавате разстройство.
Нека си говорим като големи хора, със силни думи, с аргументи, но не с хуления и ругатни. Айде, чакам следващия от провинцията. А - и за да знаете кого обиждате, аз съм расъл в голяма част от детството си на село, сред истински селяни. Вие сте нещо друго. Нещо агресивно. Killswitch Engage - Breathe Life -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
^Хубава песен.
Аз пък не съм расла на село. Нямам село. Не съм агресивна. Ти малоумен ли си? Равноправен българин, целия свят е срещу мене - ъ, кфо? Дразня се заради малко по-различна причина, а не че се обиждам на 'селтак', но друга причина, освен тая, разбира се, за теб е твърде невероятна , понеже не живея в София, нямам вашия изключително широк поглед върху положението в страната, и съм агресивна и злобна и най-вероятно искам да взривя скъпата ти столица, защото адски ми пречите. Ебах му майката, като се юрнат половината абитуриенти да кандидатстват в СУ, се жалвате от провинциална инвазия. Когато същите тия след месец пребиваване в столицата започнат да местят ударението, да изговарят малко по-широко гласните и да говорят лошо за родните си места, псувате 'глей ги тея кви граждани станаха'. НО! Ако някой каже добра дума за родния си град, казвате 'е тоя е баси ограничения селянин, само едно място от 200 човека знае и това му е целия свят'. Ограничен е тоя, дето всичко му е до гъза. Като тебе и Bitango. И когато нещо не му е до гъза, започва да писка. Като тебе и Bitango. Аз пък си харесвам града и искам да работя и живея в него. ПОПОВО СТОЛИЦА! КАВАРНА РОК-СТОЛИЦА! П.П.Ииииих, пропуснах - раснал си СРЕД истински селяни, ама не се наричаш селянин? Защо така, брате мой? Обижда ли те това нещо? Че трябва да споделиш още едно название с паплачта от провинцията, освен 'фен'? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... Когато същите тия след месец пребиваване в столицата започнат да местят ударението, да изговарят малко по-широко гласните... Ъъъ... аз такива не съм срещал ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Абе, аз все си мисля, че InsArtTure искаше нещо друго да каже с поста си, ама не го разбрахте съвсем. Нищо де, освежаващо е пак да има форумен бой. (емотка_на_Обеликс)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Откъде тръгна... докъде стигна... и оставете Киро на мира, той искаше да каже съвсем друго нещо, баси... а в България няма град, който да не е свинска кочина! Точка!
П.С... и за протокола, ние си правим градовете кочина... природа, мамка му! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат П.П.Ииииих, пропуснах - раснал си СРЕД истински селяни, ама не се наричаш селянин? Защо така, брате мой? Обижда ли те това нещо? Че трябва да споделиш още едно название с паплачта от провинцията, освен 'фен'? Кажи ми го наживо това. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКС
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^^^Може, ама аз пък все си мисля, че мъжът може да бъде разбран, ако обясни с 2 изречения. Ама двете изречения на тоя алакоолу само затвърдиха впечатлението ми, че, освен другото, иска задължително да ни покаже колко сме зле.
Нямам нищо против никого, не ме разбирайте погрешно. И аз искам да се разберем като големи хора, обаче тоя апел беше отправен от човек, който не го прави. ^^Имаш предвид - да дойда до вас да ти го кажа? Аз ще го кажа, ама няма да дойда специално до вратата ти. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
onnellinen, пак започна с веселите коментари. Хайде стига си се разправяла с хората, бе.
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хора, само да вметна нещо. За мен селянин не е обидна дума. Ако ме наречете селянин най-много да се изсмея (защото съм от София все пак), но ако бях от някой по-малък град или дори село, щях да се гордея с това. Казвал съм и преди, че някои от най-добрите ми приятели са расли на село, обаче въпреки това не са нищо по-малко от мен. Та така, селянин не е обидна дума. Селяндур е.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
onnellinen че в Попово има страхотно езерце. Винаги съм искал да ида там за риба
![]() А за другите --> то много яко да идеш на концерт в София в зала със седалки, невероятно е ![]() -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
На lodborg му свалям шапка (нищо, че нямам) - изказа се май най-адекватно
![]() Стига сте се карали хора, изместитехте темата някак в страни... село-град... за Каварна и концертите там май ставаше въпрос ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ограничен е тоя, дето всичко му е до гъза. Като тебе и Bitango. И когато нещо не му е до гъза, започва да писка. Като тебе и Bitango. ![]() ![]() ![]() ![]() Няма да идваш до нас, може да се видим из София някъде. Ако си в София, де. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Николетинко, просто констатирам, че концертът в Каварна няма да изгуби, че няма да дойдеш. Жив и здрав
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Точно в момента не съм
![]() Отивам да карам лекции. Дано се появи някой колега. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Ще си напиша мнението тук, въпеки че коментарите как Цонко пере пари и пречи на метъл сцената в България бе в друга тема
Напълно нормално е такъв концерт да се издържа от спонсори ...(та преди няколко години дори Озфест бе безплатен) още повече че има пълната подкрепа на общината и най важното местния бизнес - тоест никой не им пречи...Сами се сещате че в столицата а и в големите градове подобно нещо е невъзможно, защото ще те спъне бюрократщината и ще засегнеш интересите на много хора които "развиват метъл сцената" Koйто се оплаква от условията - има много добри квартири които се резервират по интернет който се оплаква от бирата - да консумира ботилирана от магазинчето до стадиона след концерта който му е далече - не е фен на групата . -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Киро имаше друго предвид, послушайте му поне апела за нормална (поне опит) дискусия (:
А тук Венци се изказа много хубаво: Хора, само да вметна нещо. За мен селянин не е обидна дума. Ако ме наречете селянин най-много да се изсмея (защото съм от София все пак), но ако бях от някой по-малък град или дори село, щях да се гордея с това. Казвал съм и преди, че някои от най-добрите ми приятели са расли на село, обаче въпреки това не са нищо по-малко от мен. Та така, селянин не е обидна дума. Селяндур е. Селянинът е човекът, който е най-близо до земята, природата и... самия себе си според мен, колкото и тъпо да ви прозвучи. Аз също не бих се обидил от това. Както има и комплекси за малоценност сред множество жители на по-малки от София градове (не визирам никого), така пък и в отделни случаи има представа/мания някаква за юбървеличие от страна на видиш ли, истинските Софиянци ( ![]() 4 поколения надолу в семейното ми дърво са само кореняци софиянци, за по-надолу не мога да гарантирам, доста далеч е във времето за да съм сигурен. Кореняк софиянец съм, обаче, по дяволите, като видя някой да има това чувство за превъзходство наистина изперквам. Всеки има право да се гордее с града си, и всеки има правото да смята, че НЕГОВИЯТ град си е най-хубавият. Субективно, да, но и сантименалността не е като да не е присъща на човека. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 06:58 PM |