![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Сладур
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Спри се просто, като не ти се четат мненията ми, има си функция да ме игнорнеш
![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Aре верно да спреш с пъпчивите си тийнейджърски постова. Дришляр.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^^Но ти правиш форума весел
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Бой с торти онлайн, брато
O__________________________o. ^ Mи и аз се чудя, по тая логика аз трябва да имам 5 шестици по география тея дни. Фактически, ще изкарам 3 4ки и 2 2ки, защото ми е весел учителят :Р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Синът на Гълъбин Боевски прострелян
18.04.2008 10:31 Малко след девет часа тази сутрин в УМБАЛСМ ”Пирогов” е бил приет прострелян синът на легендарния ни щангист Гълъбин Боевски. Момчето има леко нараняване /обгаряне/ в главата, в областта на дясното слепоочие. От МВР съобщиха, че по първоначална информация младежът се е самопрострелял с газов пистолет, който донесъл сам в училище. Той извършил това, след като се скарал със съученици. Първоначално бе съобщено, че по петнадесетгодишният са стреляли с газов пистолет негови съученици - двама братя-близнаци в двора на 18 СОУ. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Пък аз в основното имах много пекан учител по биология. Изпитваше по трима души на час, само по ред на номерата и обясняваше много добре всичко. И най-вече - знаех кога ще ме изпитат.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Ма учителят ако известява ученика, че ще го изпита, за чий го изпитва изобщо? Направо да му пише 6 и готово. Пък аз в основното имах много пекан учител по биология. Изпитваше по трима души на час, само по ред на номерата и обясняваше много добре всичко. И най-вече - знаех кога ще ме изпитат. хммм.... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Ма аз си учех уроците и без това
![]() Кого ли лъжа... И все пак биологията винаги ми е била от най-силните предмети. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Цитат Двамата ученици от Техникума по хранителни технологии в Пловдив, малтретирали учителката си по английски език, да бъдат преместени в друго училище. Това реши Педагогическият съвет на училището.
В заседанието са участвали 63 учители. От тях 57 са гласували 16-годишните Георги Шаламанов и Стоил Стоилов да понесат най-тежкото наказание - преместване в друго училище. Двамата ученици са санкционирани за това, че на 24 март в час по английски език са нападнали 30-годишната учителка Мария Чулова. Те са блъскали преподавателката, обиждали са я и са я заплашвали. Случаят бе оповестен от Комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Миналата седмица провинилите се ученици получиха последно предупреждение. Директорът на гимназията по хранителни технологии Владимир Милушев бе освободен от поста си и пенсиониран, защото не е съобщил за случая в Регионалния инспекторат по образование. Мястото му зае Людмила Ганчева. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Уау какво наказание.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Всъщност, по интересното в случая е освобождаването на директора от поста му
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
^^Да,ще съжаляват до края на живота си
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Между другото, със същото "наказание" е и синът на Гълъбин Боевски, онзи, с трите пистолета. А ако не се лъжа, по закон, в началото на нова учебна година прехвърляните в друго училище могат да се завръщат в старото си (което ги е изгонило) и никой няма право да им се възпротиви.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Леко (не) отклонение от темата:
Цитат Трябваше да изкарам една държавна практика и ме разпределиха в едно училище, което е със статут на едно от най-елитните в София. Първото изречение, което чух, когато влязох в час беше: “Леле, к’ви цици!”. И това е само началото. Децата нямат елементарно възпитание и изобщо не знаят какво е възпитание, нямат задръжки, няма цензура при тях, няма абсолютно нищо, а жалкото е, че тяхното поведение е живо отражение на това, което те виждат вкъщи или на приятелския кръг, с който са заобиколени. Кои са тия родители, които са доволни и одобряват приятелствата на децата им. Не знаят изобщо за какво става въпрос, не знаят изобщо в каква институция се намират. Обясняват, че една проста учителка нищо не може да им каже, защото мама или тате работят адвокат, лекар и т. н.
А в интерес на истината децата са супер интелигентни. Много интелигентни, много умни и жизнерадостни, но просто без никакво възпитание. И страшното е, че родителите смятат, че училището е отговорно за това. Масово според родителите учителите са тези, които трябва да възпитават и да отгледат децата им, защото те са много заети, ходели на работа, за да осигуряват нормалния живот на децата си. И абсолютно всички родители са на мнение, че ако децата им са добри, те са получили това възпитание вкъщи, но ако са лоши - учителите не са ги възпитали. А как протичаха часовете по български и математика… Първо, децата не са грамотни. Не знам какво са ги правили досега, но те са деца 4-ти клас, които трябва да държат нещо като матури или тестове в края на учебната година, за да могат да преминат в 5-ти клас. По български, литература и математика правиха примерни тестове. Тестовете по математика, както и всяко контролно, което им се даде, те го решават без никакви грешки. Поне така беше в момента, в който аз ги заварих. След това, решавайки да проверя на какво ниво са всъщност, останах много разочарована, защото когато им дадеш писмено да решат нещо в тетрадките те си вадят джиесемите и го смятат с тях. Реално те не могат да смятат, наистина не знаят как. Абсолютно всички деца имат джиесеми. Едно от интересните неща беше, един от първите ми часове, когато все още само наблюдавах преподавателката, звънна му на едно от хлапетата телефонът, то започна да си говори в час. Учителката му каза, че трябва да си затвори телефона. Той й се разкрещя и й вика: “Не е възпитано да ме прекъсваш, докато говоря по телефона, ти млъкни.” При което при заплахата от нейна страна “Ще ти взема телефона”, той каза: “А ако ти строша ръцете?” Друго, което много ме впечатли е, че тези ученици не ги плашат забележки, не ги плашат двойки, не ги плашат родителски срещи, не ги плаши и директорката, защото всеки божи час директорката влизаше и с едни и същи хора се разправяше всеки път. Абсолютно никой и нищо не е в състояние да ги накарат да направят нещо, което те не искат или не им е приятно. Ако реши да говори глупости в час и аз му кажа: “Не искам да те слушам, това са глупости”, той ми казва: “Ми ти като не искаш да ме слушаш, аз защо да те слушам тебе?” И почва да си шуми, да си говори по телефона, да прави каквото иска. И когато сме си говорили по въпросите как ги наказват в къщи те казват: “Ами не ми дават да играя на компютъра.” Масово това е единственото наказание. Играят игри на компютъра. Също влизат в някакви сайтове за запознанства, а трябва да се има предвид, че те са на не повече от 9 – 10 години. Освен това са много по-компетентни за някои неща, отколкото съм аз. Книги обаче не четат, но пък за сметка на това всички гледат “Наруто”. Това е детско анимационно филмче за едно малко момче, което иска да стане нинджа. С приятели се обучават в специално училище за нинджи, взимат различни нива. Както и да е, много е интересно детското в интерес на истината. Учи на дисциплина и аз точно това използвах, за да се разбера с тия хлапетийки. Вадеха едни албумчета в час и залепяха едни лепенки в тях. Мен това адски много ме дразнеше, но просто нямаше как – взимах им албумите и в края на часа съм длъжна да им ги върна. Специално в този клас всички деца са много диви – и момичета и момчета. И за да вляза в техния тон, дори и аз започнах да гледам детското “Наруто”. Може и да е смешно, но трябваше да знам за какво става въпрос. На всичко отгоре се бият през междучасията и се правят и те на нинджи. Най-добре това го знаят децата от съседните класове, които непрекъснато биват маризени, и на които непрекъснато им се прилагат кунг-фу хватки. Другите класове не са като този клас. Когато ги наблюдаваш, стигаш до извода, че се интересуват само от 2 неща – от компютри и от Наруто. Нямат други интереси. И ако това ще е бъдещето на България, силно се надявам тези деца да емигрират. Аз, която силно обичам децата и съм твърдо против емиграцията, ако това е нашето бъдеще, предпочитам да емигрират, защото се съмнявам, че ще се променят някога. Особено с родители, които страдат от абсолютно безхаберие, с преподаватели, които не желаят да се занимават с тях, влизат в час и излизат разплакани, или пък цял час преподавателите си решават кръстословици, докато тия се избиват. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Цитат Аз, която силно обичам децата и съм твърдо против емиграцията, ако това е нашето бъдеще, предпочитам да емигрират, защото се съмнявам, че ще се променят някога. Особено с родители, които страдат от абсолютно безхаберие, с преподаватели, които не желаят да се занимават с тях, влизат в час и излизат разплакани, или пък цял час преподавателите си решават кръстословици, докато тия се избиват. Това е хора... тва са чалгарчета - гъзарчета. Ограничени лапетии, които съответно растат... само на ръст. Това поколение вече излиза от училище, имам честта да съм сред такива хора и ми е адски трудно, не ми пречат простотиите им, често. Но просто с такива като тия смотаняци не можеш една дума да си кажеш. Радвам се, че случих на приятели поне.. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^ Мдааам. Добре написано.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Правилно е казано тук - ако родителите не налагат ред и дисциплина у дома, децата няма каде другаде да се научат на тях. Но понякога и родителите правят грешки. А и децата може да не случат на родители, но както знаем никой не си ги избира. Аз само ще кажа, че баба ми ме направи човек, защото тя ме отглеждаше до 13тата ми година. Ако ме бяха гледали нашите щях да съм каде по-зле от сега...
-------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
*малко встрани от темата*
Е сега по К1 казаха за някаква даскалка, дето проверила контролното на някакво момиченце, писала му оценка. То се прибрало вкъщи... и се върнало в час на другия ден с майка си. Учителката му била задраскала "б"-то на думата "врабче" и "поправила" с "п" ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^ OWNED хахахах
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php...250&start=0 Ще я ползвам като отправна точка, нека така да е, мерси на Венци за подкрепа на идеята за нова тема. Аз си казах в случайните мнението, ще го кажа и пак: Пълни дегенерати, имбецили, казано по-официално и засукано. По простому: кретенчета на по 16, малки пишлемета, чиито мама и тате сигурно са гушкани с пари и в момента, забележете, искат да съдят УЧИТЕЛКАТА за нанесен тормоз, вече била наказана от ръководството на училището. Без думи съм. Вие? муахах, уникално! цитат: Не само ги бием, ами ги и еб*м! тийн проблем е велик форум, помнете ми думата! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Yeargh...for the likes of you too =)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Малко офтопик и от мен.
Допреди 2-3 месеца се говореше, че ако не издържат 'малките матури' след 4ти клас, няма да преминат 5ти клас. После изведнъж тази светла идея буквално потъна, а изплуваха делегираните бюджети. И кво праим ся, след като хем трябва(ше според идеите отпреди 2-3 месеца) да изгоним неграмотните лапета, дето на практика са едно 60% от децата, хем не можем да ги гоним, щото тогава училището ще е ликвидирано? Пък това, че 10-годишно лапе като се наведе, му се вижда цепката на дупето и лентата на прашката в нея, го оставям без коментар. Както и това, че критериите за оценяване ще се изготвят в движение, за да има възможно най-малко двойки. Съвсем офтопик - вчера в "Това го знае всяко хлапе" игра един от моята улица в Ппв ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^Ми то от слушане на чалга и лапане на пишки история не се учи, какво се чудиш
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смешно ти е, но работата е за рев наистина. Образоващата институция у нас и това, което излиза от нея, ми изглеждат еднакво нереални с изгъзиците от кой да е фантастичен филм, сериозно
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^Виж сега, не е виновна системата, единствените виновни за децата на този свят са РОДИТЕЛИТЕ ИМ!!! Аз имам двама сина и това, че ще излязат кухи като лейки от училище, означава, че аз съм се провалил като родител, а не че учителите не съм им преподавали правилно. И тъй като имам горчив опит като родител на 14 годишен младеж, мога да кажа, че засега се провалям поради причини, на които не мога да въздействам, дори и да искам. Но аз се провалям с детето си, а не системата, тя не ми е виновна.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^ Точно така. И ако има единици деца, които са зле въпреки добротата на родителите си, то ако родителите са капути....
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз не казвам, че системата е виновна за това, което са децата днес. Тя е виновна сама за себе си, защото е изключително неефективна, и когато се започне някакъв курс на промяна, всички скачат: защо трябвало да има униформи, това било последна дупка на кавала; защо въвеждали матурите, след като системата е толкова безобразно неработеща... Опс, май се изчерпах; жалко, тъкмо се бях въодушевила
![]() И друг проблем на системата е, че се очаква тя да замести родителите, но не й се дават никакви права, за да може да ги замести качествено. Ако аз имам ученик, дето не го ебе дали ще е на училище,нямам право да го гоня; не мога да му пиша отсъствие, щото училището губи пари; не мога да го ударя, защото в най-добрия случай ще ме тикнат в пандиза за побой над малолетен, а в най-лошия малолетният ще ме пребие сам; не мога да му напиша двойка, ако не знае оради 67206706 причини. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ OWNED хахахах БДУ (нямах време да пиша оня ден), като отшли с родителите и даскалката рекла, че и двете били верни, на което момиченцето отговорило "Ама моето е по-верно". ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 01:04 AM |