![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^В тоя ред на мисли Apocalyptica - Bittersweet, поздрав. За пръв път да не е за всички четящи. :р
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Цитат ... Хората, които смесват много стилове, все още нямат формиран вкус. Обичат и солено, и сладко, и кисело, и горчиво, ама като набуташ всичко в една манджа, даже и прасетата няма да искат да го ядат. С това НЯМАМ в предвид подстиловете на метъла, а стилове музика въобще. Надявам се да е ясно вече. Да, ясно е, че си на 12! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
![]() (Warrior of Ice, защо не сложиш нещо подобно в емоцийките? в последно време би било доста използваемо - некви деца, некви псувни, некви заплахи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Няма да прекъсвам забавата, тя вече върви бавно към развръзката си. Включвам се, само за да напомня, че подмятанията за саморазправа по никакъв начин не придават тежест на аргумените ви, нито пък е удачно да ги заместват напълно. Така е, "светът е малък" и вероятността да стане тупаник съвсем не е изключена (че в някои случаи си е направо препоръчителна). Само че в крайна сметка нито заплахите ("Ти кого наричаш идиот, бе, ще те смеля от бой!"), нито първопричината за заплахите ("Абе ей, идиот!") са необходими за обосноваването на мнението ви. Което в крайна сметка е целта на форума, защото тук не организираме масов побой, а си говорим.
С две думи, хайде без заплахи - гледам, че вече няколко юзъра прибягват до това средство. Иначе с оглед на доста находчивите ви идеи в тази насока, няма да ви забранявам да се псувате и плювате все още, най-вече точно защото се справяте доста изобретателно засега. Пък и както вече два пъти е ставало ясно, ние окуражаваме епизодичните масови изблици на агресия тук - за да поспада напрежението. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
То тея правила на форума само дето са писани, някви вчерашни и не толквоа вчерашни си ги потъпкват без да им пука, много ясно, че и други ще последват примера им.
Гледам, Wicked Child продължава да ни забавлява с изкривените си представи (или липса на такива) за личния вкус, правото на избор и субективността на музиката. А когато той и други индивиди не могат да защитят и аргументират мненията си (които погрешно приемат за общопризнати факти, а те самите - критерий за това какво е музика, какво не е и коя музика е хубава) тръгват да налитат със заплахи, обиди и други кромяньонски похвати. Особено забавна е иронията, че говорят за изкуство, естетика, култура в музиката, а те самите се държат по този начин. Все едно да ядеш само филии с лютеница и нищо друго и всеки, който харесва нещо е простак, защото това другото "не е ядене". Ха! Цитат В театъра няма Азис, в изобразителното изкусвто няма Рияна. Нямам какво повече да кажа. Много зле ти е информацията ако си мислиш, че щом е театър или изобразително изкуство значи там са само артистични величия. Даже там нещо стойностно (за театъра не мога да кажа, но за изобразителното изкуство мога да говоря от опит) е още по-трудно да се намери, но бълвоча е пълен и това важи не само за България. Толкова каталози за толкова различни биеналета и триеналета съм прегледал, че чак е тъжно да гледаш какви неща се награждават. Маго..., не съм го казал, за да дразня теб или който и да било, просто това си е факт, но и това няма значение, казах го като шега, а това че приемаш нещата толкова буквално и лично никак не е здравословно, не знам колко време прекарваш пред ПЦ-то, но ако бях като теб (и Уикед Дечко) и следвам твоя пример сигурно бих ти казал нещо обидно-подигравателно за това как трябва да излизаш по-често. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Все едно да ядеш само филии с лютеница и нищо друго и всеки, който харесва нещо е простак, защото това другото "не е ядене". Ха! Ако другото са лайна с гаден вкус или въобще без вкус, естествено, че ще ям олдскуул хоум лютеница. Цитат Маго..., не съм го казал, за да дразня теб или който и да било, просто това си е факт, но и това няма значение, казах го като шега, а това че приемаш нещата толкова буквално и лично никак не е здравословно, не знам колко време прекарваш пред ПЦ-то, но ако бях като теб (и Уикед Дечко) и следвам твоя пример сигурно бих ти казал нещо обидно-подигравателно за това как трябва да излизаш по-често. Мда, защо да не хване една група грухтящи фешънчета и не отиде да повъртят кючеци заедно в близката дискотека? Би било прекрасно. Имаше един въпрос какво съм слушал преди метъла- до седем години слушах чалга. После поумнях достатъчно, за да разбера, че е боклук. От седем до към дванадесет "слушах всичко"- от Елвис до Шакира. После имаше един период, в който слушах рап, но надраснах и него. Айде някой да ми каже, че не знам какво говоря. Ама сте големи образи- единият казва първо, че не обича рап, а после добавя, че все пак трябва да го уважаваме. Пръскате се по шевовете, за да защитавате нещо, за което не ви пука. Искате да покажете колко нетесногърди сте, ама внимавайте, че ще ви се пръснат сутиените от надуване. -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Между другото оная песен, кавъра дето прави с една мадама е много добро: "Strawberries, Cherries"... ![]() Сеш'те ли се? Summer Wine се казва песента -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Ънтека
![]() ... "светът е малък" и вероятността да стане тупаник съвсем не е изключена... Ааа. никого не съм заплашвал. Констатирам общоизвестен факт. Винаги ми е ставало смешно, когато изведнъж стане такава засечка с някой наперен форумен боец, който след това го е страх да ме погледне в очите или даже направо се прави на Баба Костенурка, скрива си главата между раменете и се потъва в другата стая ![]() ... или се крие зад Стъмпи на АМОРФИС ![]() ПП Виждам, че подрастващият пак се е развихлил. Еххх... като се замисля, че преди близо ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Ако другото са лайна с гаден вкус или въобще без вкус, естествено, че ще ям олдскуул хоум лютеница. Там е работата, че не всичко е лайна и ти не си никакъв критерий, за да праскаш такива определения. За някои хора (повечето в света всъщност) метъла е или "не музика" или "лайна" или нещо друго подобно, музиката е субективна и всичко зависи от слушателя. Можеш да кажеш, че не ти харесва и да се обосновеш защо, но до там. Всичко друго е пълна излагация. Стига си бягал от едната екстремност в другата, опитвайки да докажеш че си прав. Цитат Мда, защо да не хване една група грухтящи фешънчета и не отиде да повъртят кючеци заедно в близката дискотека? Би било прекрасно. Ако се кефи и на това, няма лошо(отново лепваш някакви етикети на цяла група хора, които дори не познаваш). Хората са доста различни и избират какво да слушат, ядат, пият и т.н. въз основа на собствените си вкусове и настроения, на същата основа избират и как, с кого и т.н. да се забавляват и разтоварват. Цитат Имаше един въпрос какво съм слушал преди метъла- до седем години слушах чалга. После поумнях достатъчно, за да разбера, че е боклук. От седем до към дванадесет "слушах всичко"- от Елвис до Шакира. После имаше един период, в който слушах рап, но надраснах и него. Айде някой да ми каже, че не знам какво говоря. Не знаеш. На възрастта, която си ги слушал не си разбирал дори за какво се пее, децата (не че си особено по-възрастен) слушат всичко и еднакво му се радват и без да го разбират. Цитат Ама сте големи образи- единият казва първо, че не обича рап, а после добавя, че все пак трябва да го уважаваме. Пръскате се по шевовете, за да защитавате нещо, за което не ви пука. Искате да покажете колко нетесногърди сте, ама внимавайте, че ще ви се пръснат сутиените от надуване. Само си представи! Не е нужно да харесваш и обичаш нещо/някой, за да го уважаваш. Никой не се прави на широко скроен(те са си такива, малко или много, никой не се прави на нещо повече от някой друг освен ти и Мага), ти си просто толкова затворен, че собствения нос не можеш да видиш. Отвори си очите, света има много неща да предложи. Метъл е добре за дадени неща, но далеч не обхваща всички емоции и чувства и настроения, дори баладите нямат този ефект като една хубава chillout/lounge/ambient песен/инструментал. Както различните храни стимулират различно вкусовите рецептори и от там реакции в мозъка, по същия начин действа и музиката - стилмулира различно. Може да обичаш и лютеница, хайвер, пиле, зеленчуци, сладолед и т.н., не е нужно да ги ядеш все развалени или едновременно. Когато и каквото ти се яде (слуша) такова ядеш (слушаш). Мога да слушам опера, блек, рап, електронна(десетки и стотици жанрове), класическа, хардкор, дет, прогресив и т.н., това не означава, че нямам вкус или не знам какво харесвам, точно обратното - означава, че знам точно какво и кога ми се слуша спрямо моментното ми настроение. Въпрос на избор. Друго няма какво да добавя. Let the flaming begin! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Напротив, до преди 2 години е слушал чалга, рап, "всичко останало". Много добре ги познава явно
![]() Смешно е как яростно ги псува и т.н., а до скоро е бил част от всички "фешъни", които (вече си мисля, че е привидно) му бъркат в здравето. Но давай в същия дух, момче!!! Предполагам след 2 години ще си фен на техното и ще изливаш анатемосващите си слова над метъла. Между другото в тази тема има голям колорит, но въобще и няма да се намесвам. Всичко се доуточни ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Дааа, наистина, в тази и пуснатата от мен теми направо се попиках от смях. Кусам си сега киселото млекце от баба (мн е вкусно, бтв) и чета ли чета в захлас...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Aglarana, това беше най-гадното и тъпо мнение, което си имала в тоя форум. Знаеш ли какво направи току що? И кой принцип на селяндурщината приложи?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Написаното е изцяло провокирано от неговите милиони изказвания не само в тази тема.
Двойните стандарти никога не са били особено сполучливи. "Гадно мнение"...моля ти се. Гадни са всички нападки и цинизми, с които Wicked Child успя да настрои срещу себе си половината форум. "Тъпо мнение"...Това е отношението, с което той тръгна срещу мен и останалите, старайки се да ни обиди. Моето такова обаче е заявено по много по-различен начин. А това, че не си го разбрал, не ме касае. И все си мисля, че е цивилизовано. Нито на бой налитам, нито го псувам. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Цитат ^ Напротив, до преди 2 години е слушал чалга, рап, "всичко останало". Много добре ги познава явно laugh.gif Слушах, да, точно това ми дава основание да ги коментирам. А самият факт, че минах към метъл показва, че музикалните ми предпочитания са, хм, еволюирали, за разлика от твоите, които са на някакъв междинен етап, все още носещи белези на мазна чалгаджийка. Браво. Ето една обоснована критика на трите най-омразни на мен стилове: Рап- Музиката е изкуство. Може някои изпълнители да имат добри идеи, но не е важен само замисълът, важна е и реализацията. Нека да си "пеят" за сериозни неща- казах и по-горе, че една песен е се състои от мелодия и, както би трябвало, поезия. А текстовете на рапа, колкото и свестни идеи да съдържат, не са поезия. Да не говорим, че почти няма мелодия и изпълнителите само нареждат нещо. Поп-фолк/чалга- Текстовете се въртят изключително и само около кръчмата и секса. Мелодиите са еднообразни, натрапващи се, изпълненията са под всякаква критика, а интрументалите- цигански. Това е циганска музика, но на български. Надявам се, че сте наясно, че повечето "фолк диви" използват техника на пеене, типична за "ромите". Поп/денс, всички подобни (без електронната музика, о велики трЮта)- Несъдържателни, доста комерсиални произведения, чиято тематика се върти най-вече около дискотеката и "тревогите и радостите" на посредствени тийнове. Ако смятате да ме напсувате след това мнение, по причина, че нещо не сте съгласни, недейте. По-добре ми напишете с кое не сте съгласни. -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
abydos човече.. от къде ги вадиш тия нерви? Имам чувството, че по-лесно би могъл да изровиш дупка до Китай, от колкото да те разбере WC-то. Па и да проумее нещо де.
^Иди си прасни една, да се поуспокоиш, баси... -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
-------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Wicked Child никого не е настройвал срещу себе си, ами половината форум е готов да се настрои срешу всеки, особено срещу петнайсетгодишни младежи, с които те твърдят, че не искат да имат вземане-даване.
Той се старае да разсъждава, а изцепките му на неприемливо поведение са изцяло провокирани от уж по-големите писачи тук, които НИКОГА НЕ се правят на умни като Инсарчър и никога не обиждат никого както Инсарчър и никога не се настройват срещу някого както прави Инсарър, ами "защищават тези и аргументират мнения" ![]() Оставете момчето. Ако сте толкова мъдри, колкото се пишете, нямаше да позволите на 15 годишен да се държи с вас като с парцали и вие да му отговарят като парцали. Просто си го заслужихте. Това е положението. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 11-May 08 Град: Пловдив Потребител N: 2744 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Човека го написал преди 2 години, адаше, полека.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
И аз едно време бях рапърче, после блусарче доста време, накрая на знам как минах на метъл ...
![]() А таз тема трябва да се затвори, мда ... ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 11-May 08 Град: Пловдив Потребител N: 2744 ![]() |
Що бе - нека седи за назидание ! Това е най-позорното нещо , което съм чел в живота си !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Wicked_хуй, мисля, че трябва да си мериш приказките. Не е нормално някакво пишлигарче като теб дето от когато и да слуша метъл е на 16 по лична карта (и на 6 по ум) да обижда хора като Гад, като Парцалесте и тн...
Един вид... можеш първо да погледнеш на колко са и какви са. На тебе един як бой ти трябва, за да вземеш да се научиш да слушаш и да уважаваш. Примерно Бат Милен като си говорихме с него и аз започнах да му говоря за стилове различни от метъла, дори за чалга си поговорихме. При него няма избухване ако си говорите нормално. Той просто казва, че това не е негова музика и толкоз. Учи се от него, защото зъбите са ценни... или ако смяташ, че можеш да подплатиш приказките си с възможност за контакт лице в лице, тогава е друго. Но, честно да ти кажа, определено не вярвам. По-кротко... П.П. Много ми се ще Ицо да каже нещо, за да може и той да бъде нахранен от нашия 16 годишен разбирач и последния да си получи бана. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Светъл, недей с такова отношение към 16 годишния. Какво ще постигнеш освен да го наплашиш и да го обидиш. Всички, които той обиди се държаха по-безобразно и от него. А сега и ти му казваш, че му трябва един яко бой. Втф?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Не ви ли омръзна да говорите едно и също вече сигурно в 5та тема само в този раздел на форума??
И кой, деба, изрови 2-годишна тема, при положение, че има след нея направени още 15 подобни? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^^ Може би си прав. Но той отстоява позициите си по кофти начин. А колкото до наплашването... едва ли
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Админа
![]() ^^^ Ти бавачка ли се явяваш на WC-то?? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се явявам бавачка, а защитник. Защото тука никой няма защитници и всички са фрий фор оу. И когато нямаш кьорав човек, който да те защити и да потърси добрите ти страни, а си на 16, озлобяваш и си готов да се държиш ужасно, като напшлашено псе.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Админа е изровил темата? Интересно.. Ми що чак сега я изравя, когато в другата тема са написани поне 10 страници, забравих вече бройката?
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
На тебе един як бой ти трябва, за да вземеш да се научиш да слушаш и да уважаваш. Не че искам да се меся и да ме нахранят, ама с бой ли решаваме всичко? Смисъл не искам да се изказвам сякаш ме е шубе, ама ако сте "големи" и "разумни", поне се дръжте като такива. (сега само ще изчакам да видя какви ругатни ще се хвурлят по мен ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:31 PM |