![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Добре, отговори ми, тоя младеж не обижда ли постоянно?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Не бе, не защитавам държанието му. Но вкрайна сметка всички абидоси, блудове и прочее се държаха по-зле и от него. Той от такива се е учил. Те не спират да използват и цинизми и директни нападки.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^
![]() ![]() Админа ми я даде. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Светльо, аз се държа нормално... донякъде, към теб, защото знам, какво мислиш и какво харесваш... ти не би ме нарекъл "тесногръд" защото харесвам Рънинг примерно... и остави малкият на мира, той е прав за много неща и се бори смело срещу цяла глутница хиени, които, както ти самия каза, ако тръгнат да ми говорят това в лицето, няма да им стане приятно. Момчето е на 16, както самото то каза, допреди 2 години е слушал лайна и после е прозрял..това е! И пак казвам, това МЕТЪЛ ФОРУМ и САМО МЕТЪЛ МУЗИКАТА ИМА ПРЕДИМСТВO, затова другите стилове ще бъдат хранени, който не му харесва, да си сменя форума!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Метъл форум е, но тук специално си е раздел "Всичко, несвързано с метъла". Тоест - тук хората могат да си пишат каквото искат. Никой не е тръгнал да ти пише за чалга в раздела "Metal/Rock/Punk-Rock/Hardcore", нали?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^^ Е де.. сякаш не четеш.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^Да бе, "мъж" си...пред монитора....
^^Абе направете си една тема, сложете и отгоре "ЗА ВСЯКАКВА ДРУГА МУЗИКА" и там си пишете, какво толкова ви пречи ?! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Гадабаут нали направи? Какво стана? Оревахе орталъка - чалгарани, негри, позьори и пр.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"За "музикалната помиарщина", тесногръдието и прочие..., Тема без край..."
Това е доста по различно, от което аз предлагам..... -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А така, пишете си там и толкова....няма да бъдете хранени , защото който се интересува само от метъл, няма да влиза (като мен), а другаде ще се пише, няма как...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Нима е забранено в този раздел да се пише за друга музика
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^Добре, отговори ми, тоя младеж не обижда ли постоянно? Да де, прав си..не бях доизчел някои коментари^^ -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Да де, ама чак пък до бой да се стига... Това е смешно.
П.С - Перфекторе, само ти заслужаваш бой... Къде е дискографията на Магма> :Д -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
А така, пишете си там и толкова....няма да бъдете хранени ... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Ебати, връщам се след 3-дневна командировка и тук е станало мазало
![]() Сипвам си водка с кола и почвам да чета. Наздраве на всички. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Не бе, не защитавам държанието му. Но вкрайна сметка всички абидоси, блудове и прочее се държаха по-зле и от него. Той от такива се е учил. Те не спират да използват и цинизми и директни нападки. Ти все призоваваш хората да ти препрочитат постовете, явно сега кой не е чел. Хлапето няма никакво възпитание и уважение към хората и техните мнения и вкусове, тръгва да псува и обобщава хора и стилове без дори да има ясна представа за какво говори, а когато се опиташ да му обясниш заедно със защитниците му започват и на бой да скачат. Как сме се държали по-зле просто нямам идея. Нападките не идват от нас, може би ще трябва отново да прочетеш постовете. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това е форум за метъл, защото да не псува другите неща... да не би да псува метъла? Като искате да не ви псуват музиката, което харесвате и е различна от рок и метъл или напуснете форума или си пишете в отделената за това тема...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
^Добре, отговори ми, тоя младеж не обижда ли постоянно? Да, аз влязох в темата и казах "Svetyl, ти си идиот", ей така, заради удоволствието от това да те обидя. Без даже да цитирам някое твое мнение. Много се нервя на хора, които ми правят избирателен разбор на мненията- заяждат се с това, с което могат, ама когато не им е угодно да ме цитират, просто си мълчат или пускат някой шибан коментар, с който целят да омаловажат това, което съм казал и ако съм нарекъл черното- черно, те ще кажат, че съм ограничен и не правя разлика между черно и черно. Ако искам, ще псувам такива като каруцар, защото това заслужават- прости са и вместо да помислят над нещо, те бързат да го oсмеят. И въпреки това смятам, че само веднъж бях истински вулгарен. -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
вместо да помислят над нещо, те бързат да го oсмеят. Виж, аз не обичам да се заяждам с хората и не искам да се заяждам с теб. Когато видя мнение като това обаче ме засърбяват пръстите... и то не за да те обидя а просто защото ми е смешно - все още не съм го надраснал просто. Сигурно сега ще се опиташ да ми върнеш леката обида в горните редове. Няма особено значение обаче. Не ме карай да се аргуменирам - не виждам смисъл. Ще се опитам да не пиша повече.. и без това си счупих рекорда тия дни покрай теб и някой други хора ![]() П.П. - GLORY GLORY MAN UNITED!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^^Наистина е добре да пораснеш...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Wow, метъл мастърмайнд Wicked Child,
Прости на грешниците, че не са коне с капаци като теб. Всички са били трю, някой са го надживели. Аре със здраве, нига PS: 1-во правило на Трю метъла - мрази взичко освен метъла. Това те прави по-як метъл |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Опа, Тупак се завърна! Пише се някоИ, а не някоЙ.
И след като 100 човека се изредиха да му приказват тези неща, не успя ли ти да си по-оригинален, ами повтаряш думите на останалите нападатели. Retarded. А това за метълското правило стана тъпо клише преди 6-7 години. Но явно не си го надживял още. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Дебелянов е твърде разреван. При него всичко е поза. Отива на фронта, че да видиш там белоцветни вишни, да видиш сиротни песни - тогава той става истински, поне според мен. А останалото преди това не може да ме накара да му повярвам, да ми внуши... И после коментираш моите изказвания за рапа, където, видиш ли, нищо не е "поза". Мхм, да, никой да не надига глас срещу рапа и чалгата, но когато става дума за един от най-великите български поети, можем преспокойно да го наречем "разреван" и "позьор". Браво, браво, точно от такива хора има нужда страната ни, уважаваме негрите наркомани повече от поетите си. -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 11-May 08 Град: Пловдив Потребител N: 2744 ![]() |
"РАЗРЕВАН" споре мен е несериозно казано за Дебелянов , дал толкова много на българската литература . Да кажеш за Дебелянов , че е "разреван" е меко казано недостойно изказване /
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Дебелянов е твърде разреван. При него всичко е поза. Отива на фронта, че да видиш там белоцветни вишни, да видиш сиротни песни - тогава той става истински, поне според мен. А останалото преди това не може да ме накара да му повярвам, да ми внуши... И после коментираш моите изказвания за рапа, където, видиш ли, нищо не е "поза". Мхм, да, никой да не надига глас срещу рапа и чалгата, но когато става дума за един от най-великите български поети, можем преспокойно да го наречем "разреван" и "позьор". Браво, браво, точно от такива хора има нужда страната ни, уважаваме негрите наркомани повече от поетите си. Не считам за необходимо да ти се обяснявам. Ще загубя време и нерви, защото наистина имаш проблем. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз не смятам, че нещо би могло да обясни просташкия ти коментар. Ако не харесваш творчеството му, имай поне малко уважение, човекът е умрял на фронта.
-------------------- Fight with blood, fight with steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Умрял е на фронта и е завлякъл още хора с него заради болните си амбиции и комплекси
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Аз не смятам, че нещо би могло да обясни просташкия ти коментар. Ако не харесваш творчеството му, имай поне малко уважение, човекът е умрял на фронта. Жалък си. InsArtTure e прав за едно - на такива като теб трябва да им се помогне, да им се покаже път, след като са толкова неориентирани. Само че, ей богу, не знам при теб как ще стане... И дори не говоря за тези постове покрай Дебелянов, защото сега говориш наизуст и се правиш на каквото не си... както впрочем и в останалите ти постове. На коментари от твоя страна повече няма да отговарям, не си струва. Добро за теб ще бъде, ако всички сторим така. Току виж си се усетил. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:59 PM |