![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Бате Енчо: Имаш ли си гадже?
(Бате Енчо е педофил) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Ще се жениш ли?!
-------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
За идеята вече си казах мнението. Но да пробваме, не боли. =)
Би ли се почувствал по-различно, ако те обидя аз, от колкото всеки друг? Значение за какво няма. За какво си мислиш сутрин, когато се събудиш? Смяташ ли, че получаваш желаното разбиране от околните? От кого желаеш разбиране? Какво търсиш? Със всичкия си ли съм?! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Чудесна тема! Тъкмо може да разсее негативната енергия от някои други теми.
![]() Какво ти е мнението за "днешната младеж"? ![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
И аз имам върпос ако мога да се уредя от господата.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 28-March 08 Потребител N: 2678 ![]() |
Бръм въпросът ми е за какво се бориш (ала-бала цели)..защо се бориш, а въобще бориш ли се за нещо и срещу нещо
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Какви са религиозните ти убеждения?
(тоест - в какво вярваш) От много по малко, от нищо по много. Събирам си късчета от различни религии/поверия/вярвания/митологии ако щеш дори...не мога да се причисля към една религия просто. Неестествено ми е. Както искаш го наречи, обаче съм имал моменти, в които съм едва ли не псувал Дядото отгоре, пък после съм му се молил. ![]() Бате Енчо: Имаш ли си гадже? (Бате Енчо е педофил) Скипваме въпроса. Напрежението е хубаво нещо :Р Може би да, може би не. Ще се жениш ли?! Днес или утре - не. Има още време...чакай го да дойде, ако слушаш ще ти метна букета в ръцете ![]() Би ли се почувствал по-различно, ако те обидя аз, от колкото всеки друг? Значение за какво няма. Твърдо да. Но зависи и от обидата и от причината за нея. За какво си мислиш сутрин, когато се събудиш? Walk with me in hell ;p Но пък съм твърде емоционален човек, всяка сутрин започва едва ли не напълно различно. Смяташ ли, че получаваш желаното разбиране от околните? От кого желаеш разбиране? До голяма степен да, и в същото време до голяма степен не. Но не изисквам пълно разбиране...а от когото съм искал...ми го е давал до немалка степен. Което само може да ме прави щастлив ![]() Какво търсиш? Смисъла. Със всичкия си ли съм?! Колкото и аз ![]() Какво ти е мнението за "днешната младеж"? Малко отрицателно. Губят ми се светулките сред множеството търтеи и мухи. Силно се надявам това да се пооправи, макар че прогнозите не са от добрите...за жалост. Кои са качествата ,които искаш да притежаваш в бъдеще? Трайност откъм чувства. И още по-силна воля и духовна сила. Бръм въпросът ми е за какво се бориш (ала-бала цели)..защо се бориш, а въобще бориш ли се за нещо и срещу нещо Боря се защото трябва и се налага, както и ме прави жив. За нещо...боря се, но пък съм още слаб за него. Ако ме питате, няма да ви отговоря, don't bother ![]() ...И се боря срещу времето. Всички го правим ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Смяташ ли, че има СМИСЪЛ?
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Кое те провокира да станеш такъв какъвто си? И ако имаше възможност в миналото да промениш нещо в живота си, какво би било то?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Нещо сериозно:
Ако не пишеш, какво би правил? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Смяташ ли, че има СМИСЪЛ?
Човече...ако това няма, просто животът за какво е? Не само смятам, а се моля да има СМИСЪЛ. Кое те провокира да станеш такъв какъвто си? И ако имаше възможност в миналото да промениш нещо в живота си, какво би било то? Може би преживяванията, живота ми досега...Имам още да се шлайфам ли, шлайфам :Р Мисля, че не бих променил нищо. Поел съм в единия крачол на времето, не ми се скита из другия (заемки от Пратчет малко тук :Р). Не бих си подменил живота и преживяванията досега, в никакъв случай. ![]() Ако не пишеш, какво би правил? Хм...ще ми е трудно без да пиша, защото си изразявам душевното състояние и всичко. Преди година и половина не пишех, но тогава четях доста, макар и не толкова сериозна литература. Фентъзито много помага в дадени ситуации, в това се уверих. Ако не пишех...музика и книги може би, когато ми е тежко. И приятели, но зависи.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Някога мразил ли си някого?
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някога мразил ли си някого?
Освен себе си - не. Имаше едно време, в което мислех, че мразя един човек, но и това не можах. Мога да не одобрявам, да гледам отрицателно на някого и т.н. и т.н., но досега да мразя с все сила не съм могъл. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Предлагам срокът на сядане на тоя стол да се намали до максимум ден-два. Така ще е някак по раздвижено.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Видях в темата ти за страстта,че споменаваш "нормалните граници". Какво според теб е "нормалното"? Има ли такова понятие изобщо?
Коя е най-голямата движеща сила? /независимо дали положителна или не/ -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Сетих се нещо...
Колко стихотворения си написал (като бройка)? Просто ми стана интересно. И кои са любимите ти поети (български), или тези от които черпиш вдъхновение? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Кое е по-силно от любовта, от обичта? Кое чувство?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
@Svetyl, хм, може, това означава утре вечерта да сложа някой друг на стола/или утре следобяд ;>
Видях в темата ти за страстта,че споменаваш "нормалните граници". Какво според теб е "нормалното"? Има ли такова понятие изобщо? Коя е най-голямата движеща сила? /независимо дали положителна или не/ Нормалното принципно е това усещане, такава ситуация, в която все още можеш до някаква степен да обуздаеш порива, мислите си и действията си. При по-силно привличане...страст...омраза, каквото и да е надминало тея граници чувства, рамките се разширяват и "нормално" не се вписва вече като определение за тези неща...Унищожително е, но понякога е изключително разтърсващо и носещо жизненост...А като понятие си е строго индивидуално за всеки - важното е човек да открие кога надхвърля нормалното..и какво става след това ![]() Най-голяма движеща сила...обичта и омразата, като в редица случаи може би за жалост второто...Трудно е да се определи. По-склонен съм за второто, обаче. Колко стихотворения си написал (като бройка)? Просто ми стана интересно. И кои са любимите ти поети (български), или тези от които черпиш вдъхновение? В тийна ме питаха същото ![]() ![]() От поети рядко се вдъхновявам, повечето си идва от мен, мои мисли и наблюдения, но безспорен фаворит ми е Яворов. И Славейков е силен, макар и "грубо" звучащ и леко неподреден като изложение/постройка на стиховете. Кое е по-силно от любовта, от обичта? Кое чувство? Обичта. Поне при мен е така... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
А защо не Дебелянов ?
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дебелянов е твърде разреван. При него всичко е поза. Отива на фронта, че да видиш там белоцветни вишни, да видиш сиротни песни - тогава той става истински, поне според мен. А останалото преди това не може да ме накара да му повярвам, да ми внуши...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Хм, Сайъне, с какви чувства сядаш да пишеш, в какво настроение си бил, когато си написал най-добрите си според теб произведения?
-------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 11-May 08 Град: Пловдив Потребител N: 2744 ![]() |
Дебелянов е твърде разреван. При него всичко е поза. Отива на фронта, че да видиш там белоцветни вишни, да видиш сиротни песни - тогава той става истински, поне според мен. А останалото преди това не може да ме накара да му повярвам, да ми внуши... Йордан Йовков според мен няма аналог в българската литература! Когато го чета ми се прищява да си взема компютъра и дисковете и да се изнеса на село ЗАВИНАГИ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А защо не Дебелянов?
Не съм чак толкова запознат като начало с творчеството му може би...Като го подхвана по-сериозно даже може да спретнем сравнение (ако може да се направи де ;р) между двамата и да ги обсъдим ![]() Хм, Сайъне, с какви чувства сядаш да пишеш, в какво настроение си бил, когато си написал най-добрите си според теб произведения? Тъга/носталгия/меланхолия/в редки случаи когато съм ядосан или с критично гледище към света и случващото се. Най-добрите ми според мен са тези, които съм писал в тъжно настроение. Имам една особеност, която съм забелязал - при тъга пиша по-дълги редове/стихове, а като съм ядосан - ударни, кратки такива. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Какво, по дяволите, намираш в шибаните Lamb of God?!?!?!?!?!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво, по дяволите, намираш в шибаните Lamb of God?!?!?!?!?!
![]() Pray for solace Pray for resolve Pray for a savior Pray for deliverance Some kind of purpose, a glimpse of a light in this void of existence На места имат много хубави за мен текстове, макар и маскирани зад "поредната метълкор бла-бла-блащина" според голяма част от хората. Не са група, която мога да слушам всеки ден, обаче. Имам си там някакви няколко любими песни и главно тях цикля ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Защо спря да играеш Дракона?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо спря да играеш Дракона?
Дотъпя ми малко, честно казано. Тея дни се чудех дали да не подновявам зарибявката, може пък да започна пак...нали имаше и раса викинг, ебати ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
С кой литературен персонаж би се отъждествил?
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
С кой литературен персонаж би се отъждествил?
Отчасти Матрим Каутон от Колелото, когато съм в слънчево настроение, и отчасти може би Чарли Паркър "Птицата" от творбите на Джон Конъли. Може да имам и малка жилка от Пъг от "Сага за войната на разлома"... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Хмм, питах вече за религиозните...
Ами, какви са политическите ти убеждения? ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 10:59 PM |