![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Умрял е на фронта и е завлякъл още хора с него заради болните си амбиции и комплекси Ммм, не точно, аз смятам, че за да се опиташ да изпълниш дълга си, дори да не си съгласен с него, докато другите около теб в окопа пищят и треперят от страх няма нищо с болни амбиции или комплекси. Gadabout, как точно разбра какво съм или на какво се правя? -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Взехте да се оливате мили хора. Излезте на вънка, на кратка разходка.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Къв дълг бе човек при заповед за отстъпление да ръгнеш напред с ясната мисъл, че ще пукнеш, но само и само да станеш герой и то да повлечеш още хора с теб си е чиста проба тъпотия.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Това за Дебелянов... Вие сте болни бе!
![]() ![]() ^ Хаха, бил ли си на война, че си толкова смел в тези изказвания...? -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 11-May 08 Град: Пловдив Потребител N: 2744 ![]() |
Къв дълг бе човек при заповед за отстъпление да ръгнеш напред с ясната мисъл,че ще пукнеш,но само и само да станеш герой и то да повлечеш още хора с теб си е чиста проба тъпотия Ти си феноменално тъп ! Питай дядо си дали е имал избор навремето ! Пък и сигурно дори в казарма не си ходил . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
По цел ден съм с камуфлажо, а ти бил ли си бе умник? Аз ли съм виновен, че е такава случката или не е било така?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
И да е така, КАКВО ОТ ТОВА? За какви комплекси говориш... Между другото, всички знаем кой е Димчо Дебелянов... P.S- А ти кой беше?
С всякакви смешки допускам гавра, но с българските поети да се подиграваш... ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Аз не смятам, че нещо би могло да обясни просташкия ти коментар. Ако не харесваш творчеството му, имай поне малко уважение, човекът е умрял на фронта. Цитат(Wicked Child) Ама сте големи образи- единият казва първо, че не обича рап, а после добавя, че все пак трябва да го уважаваме. Пръскате се по шевовете, за да защитавате нещо, за което не ви пука. Искате да покажете колко нетесногърди сте, ама внимавайте, че ще ви се пръснат сутиените от надуване.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Хаха, Абидос, готина забивка!
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Аз не смятам, че нещо би могло да обясни просташкия ти коментар. Ако не харесваш творчеството му, имай поне малко уважение, човекът е умрял на фронта. Цитат(Wicked Child) Ама сте големи образи- единият казва първо, че не обича рап, а после добавя, че все пак трябва да го уважаваме. Пръскате се по шевовете, за да защитавате нещо, за което не ви пука. Искате да покажете колко нетесногърди сте, ама внимавайте, че ще ви се пръснат сутиените от надуване. Глупак. В единия случай става дума за наш, български поет, който е признат от много по-образовани хора за брилянтен, а от другата имаш една група негри, които нямат текст без цинизми. Ама се иска да помислиш, за да се сетиш, нали? -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защо въобще намесвате поезията в спор за музика? То пък е и една музика... и рапа и пауъра, и каквото се сетиш, не може да се сравнява с Дебелянов или с Ботев....
-------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
Защото човекът, който каза, че Дебелянов бил "разреван" и "позьор" (ОМГ, поза в поезията, там не е ли важно да имаш талант, а не дали си вярваш?) е някакъв върл защитник на рапа. Само показвам как се увличаме по американската "улична" псевдо поезия, докато плюем по родните поети.
-------------------- Fight with blood, fight with steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Умрял е на фронта и е завлякъл още хора с него заради болните си амбиции и комплекси Ти ХАСАН ли се казваш, лайно предателско!? Заради такива боклуци като теб тази държава загива с всеки ден по-малко... утре и децата си така ще възпиташ... Не уважаваш загиналите за България, не уважаваш поетите на България... какво уважаваш, помияр миризлив?! Само да ядеш и да сереш ли е за теб живота бе?! Ти знаеш ли бе говедо мръсно, че когато генерал Вазов влиза в на преговорите в Ньой, генералите от Антантата стават и командват на останалите "Стани! Влиза ПОБЕДИТЕЛЯ ПРИ ДОЙРАН!" ...ти ли ще даваш определение, кой какъв е бил, бе!!! Ей, идва ми да счупя клавиатурата, като видя такива "българи" като теб да пишат... ти ли ходиш с камуфлажи бе... ти сигурно като видиш трикольора за 2 лева си готов да го оскверниш...камо ли да служиш на тази държава! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Заеби това... Просто е абсурдно сравнението. Димчо Дебелянов ми е любимият български поет... Просто не издържам да се приказват подобни глупости! Иначе за рапа- и аз не го обичам особено, но не е чак такова зло, каквото го изкарваш. Негрите също си имат проблеми, а това, че са черни, им е най-малкият... Остави ги да си живеят, първо виж нашите страхотни "патриоти", пък после виж негрите. Извинявай, но това за Дебелянов беше обидно. Хубаво, да речем, че въпросните лица не харесват поезията му, няма проблем. Ама вече да развиват теории какъв е бил комплексар и позьор, не е даже мизерно... Това е безбожна лудост... Нищо лично към никой, просто се поувлякох. Едно е сигурно- в тоя форум само патриоти, единствено аз съм родоотстъпник...
-------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Глупак. В единия случай става дума за наш, български поет, който е признат от много по-образовани хора за брилянтен, а от другата имаш една група негри, които нямат текст без цинизми. Ама се иска да помислиш, за да се сетиш, нали? Ха-ха, по-елементарен можеш ли да бъдеш? Запознат ли си с термина "двоен стандарт"? Защото лъхаш на такива и ставаш все по-смешен с изказванията си. Все се очудвам когато видя хора, горди с малкото интелект, с който разполагат, че и парадират с него. Досущ като "креационистите". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Що просто не спреш да му отговаряш; да си гори в собственето невежество, пък след няколко годинки опитай пак с фунията
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Мисля, че е крайно време модераторите и/или екипа да вземат някакви мерки. Става повече от очевидно, че двама от потребителите си позоляват твърде, твърде остър език и вече обидиха не един човек, което, смятам, е достатъчно нарушение на правилата.
А изказванията им няма да коментирам, твърде заслепени са от собствената си простотия. Едва ли и бан ще помогне де, "Като утрепаш говедото, ще разбере ли то защо го трепаш?" Казах го преди време, ще го кажа пак: Разликата между интелигентния и тъпанара е, че интелигентния винаги си задава въпроси, за него има две, има и двеста, докато тъпанара е винаги категоричен, той винаги знае. Смятам, че наистина ми е под нивото да се занимавам с въпросните двама, както впрочем е под нивото и на много други, така че излишно се нервираме. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Само ми кажи- аз първият ли съм или втория
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^^Айде и Ахмед се обади... кой си ти, че ще казваш кой да е с бан и кой не... кажи бе, умният? Като ти е много виско нивото, що не дойдеш да си поспорим утре някъде, по твой избор? Или както Боби каза, ще има криене, щото както казах и ще повторя, че помияри като ТЕБ и други подобни, само знаят да лаят, ама да си защитят достойнството като мъже, не ги търси! Щом се чуствате толкова обидени, ходете да се шибате, защото сте тъпи педали..на мен ако някой ми говори така, сън няма да спя, ама ще направя така че да се срещнем, а вие само мучите като скопени помияри!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Отново прекалявате...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^^^^Нито единия, нито другия. Ти просто вземи се замисли малко, щото ти поне можеш - как и ти изведнъж реши, че съм "патриот" и прочие... Хващаш се и ти за думата. Да не говорим, че "поза" в литерурата няма нищо общо с "позьор", както го разбираме днес. Хвърляш се в елементарни разсъждения, каквито не мисля, че ти приличат.
^^^Много си горд, много си боен! Само дето аз не те обидих нито веднъж. Което ще рече, че ще ме биеш заради... заради какво, всъщност? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Глупак. В единия случай става дума за наш, български поет, който е признат от много по-образовани хора за брилянтен, а от другата имаш една група негри, които нямат текст без цинизми. Ама се иска да помислиш, за да се сетиш, нали? Ха-ха, по-елементарен можеш ли да бъдеш? Запознат ли си с термина "двоен стандарт"? Защото лъхаш на такива и ставаш все по-смешен с изказванията си. Все се очудвам когато видя хора, горди с малкото интелект, с който разполагат, че и парадират с него. Досущ като "креационистите". Ммм, това ти е познато, нали, о, двадесет и четириgодишно нощно гърне? За годините ти е смешно, че пишеш някакви необосновани мнения. Стана тъпо само да се заяждаш с мен и да си мислиш, че така показваш колко си прав. Напиши едно смислено мнение, защити тези велики българи- 50Cent, 2Pac, Азис, Tarkan... Battle Magic, знам, че мненията са обидни. Цитирах ги да покажа как някои хора се палят да защитават чуждите боклуци, докато поругават наши общопризнати поети. Ама той Дебелянов пише някакви отживелици, продиктувани от неговата лудост и от комплексите му, нали, далеч по-фешън е да пишем псувни и да ги декламираме на фона на еднообразен бийт. Знам, че негрите си имат проблеми. И наистина е хубаво да вплитат болни за тях теми в текстовете си. Но едно е да пишеш за проблемите си в мерена реч, да създаваш литература. А съвсем друго е да използваш колкото се може по-вулгарни изрази. И никой от феновете на тази "музика" не си прави труда да преведе буквално това, което слуша, че да види тогава как изглеждат черно на бяло всичките му "п*тки", "х*йове", "шибаняци", "копелета" и "еб*чи на майки". А Дебелянов е умрял в окоп, опитвайки се да накара хората с него да се махнат от там, защото са били под много неприятен ъгъл спрямо вражеските линии и просто са били разстрелвани един по един. И какво става накрая- Дебелянов, който създава едни изящи поетически произведения е "ревльо" и "позьор", а 2Pac е един загрижен за обществения ред човек (даже са го осъдили за прекалена загриженост), който пише едни така дълбоки и пъстри текстове, проповядващи мир и всеобща любов. Пропуснах да спомена, че единият е загинал, докато се е сражавал за страната НИ, а другия са го гръмнали като куче в канавка, защото го е мързял черния задник да работи като честен човек, предпочел е да върви по "the gangsta' way"... -------------------- Fight with blood, fight with steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, Сашо я стига и ти, моля те...тука някави недоносчета ще обиждат хора загинали за България, ще се правят на някакви велики интелигенти и умници, ще скачат на едно момче на 17 години, което ще има смелостта да си казва свободно мнението, после прекалявам...вярваш ли , че в момента ми треперят ръцете яд, че ти лайна никога няма а се осмелят да се срещнем !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^ В случая не говорех за теб, не се обиждай. А за позата в литературата те разбрах, но не съм съгласен... Поста на Влад ме афектира...
едит: Wicked, прав си с последния си пост по въпроса за Дебелянов ... Само дето не abydos каза БЕЗУМИЯТА ... За другите неща- не мога да се съглася.... -------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Милене, недей сега в сляпа ярост...
Не казвам, че само ти прекаляваш, виж ми пак коментара. Имам чувството, че в тоя форум спря да се пише какво и да е с поне опит за добър тон и смислена дискусия, в която да не се намесват майки, лели, вагини, и всякакви други понятия от женски род... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Аз имам чувството, че този спор за Дебелянов започна на контра. Не си правете контра с Дебелянов. Така или иначе, в следващите няколко седмици/месеца ще има спорове по всевъзможни теми, просто защото едната група юзъри е казала нещо, а другата група по дифолт трябва да е на контра. Axis and Allies. Дебелянов изтегли късата клечка и му се падна да е първи. Или пРъви.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ "Трю метъл"
Фреска от Древна Асирия. Изобразява член на древното общество на трю метълите, постепенно самозаличило се от лицето на Земята. Жалки последователи от това общество се срещат и днес, макар че..." -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сашо, майки, лели и роднини не съм споменал нито веднъж, ако някое е лайно, то това е той, а не роднините му ! и не ми приказвай за сляпа ярост, на мен дядовците са участвали във всички войни, че тук някакво мръсно помиярче се осмелява да дава оценки и мнения кой какъв е бил в тези войни !
Венци , няма контра тук...това е лично ! Вече стана лично. А ти не ми показвай кроманьонци, те са по хора и от теб, защото поне са имали някакво достойнство и ти си една лайно с глава, нищо повече ! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:25 AM |