![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Кажи ми наборе, как се оправяш с твоите двама пичове, щото моите вече ми се качват на главата? - Да си призная, доста съм строг родител, според мен децата не трябва да имат много свободно време, защото мислят за глупости
![]() Аз пък ще задам простото въпросче: Кои са любимите ти литературни произведения (жанрове,автори) и чел ли си поне веднъж Библията ? (тва последното не знам що ми хрумна) Библията не съм я чел цялата, но съм запознат с Старият и Новият Завет , колкото за обща култура. Любими автори - Шолохов, Кинг, Едингс, Мартин , Вазов, Ботев, Караславов, абе много са ![]() Какво е за теб религията и вярваш ли искрено в някое божество? - Вярвам в Създателя. Вярвам, че има борба между доброто и злото, като Бог е точно олицетворение на доброто. Не съм религиозен фанатик, мразя сектите, не мисля че организираната религия е добро нещо, защото в името на Бог всяка организация се опитва единствено да печели влияние и пари, нищо повече ! Според мен , всеки нарича Бог, както му идва отвътре - Бог, Алах, Один, Буда, Перун, Тангра, но всичко това е едно и също според мен. Но всичко се свежда до едно и нещо - дали ще избереш доброто или злото. А правилата създадени от Католическата и Православната църква са единствено за да подчиняват хората, което според мен не е Божията Воля. Уважавам християнската вяра, кръстя се, защото мисля, че това е правилното. И последно по-въпроса, мисля че всеки българин трябва да уважава християнството, защото това е едно от нещата, които са ни спасили през турското робство. -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Аз нямам въпрос към теб и не искам да задавам тъпи такива само за да се включа.
Просто исках да кажа, че горното ти мнение относно религията съвпада абсолютно точно с моето и чак се шашнах ! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Знаеш ли чужди езици?
Защо смяташ, че има добро и зло? -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^Или пък какво дефинираш като ''добро'' и ''зло''?
-------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Поназнайвам малко английски...колкото да го ползвам за лични нужди.
А темата за доброто и злото е толкова дълга, не мисля че може да се отговори с няколко изречения. Всеки сам си определя какво е за него добро и какво е зло, собствената му съвест ще му подскаже, ако има такава...а ако няма, толкова по зле за него ! Защо смятам, че ги има - огледайте си около нас и ми кажете , че греша ! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Ами, добро и зло точно, никъде не виждам... Има 236363788588568 неща, не са само две...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Всеки ги вижда по-различен начин нещата, а пък и темата не е за това! Други въпроси към мен има ли?
На колко години си? 34, септември навършвам 35. Благодаря ти, че махна подписа! Ако ти кажа, че ме кефиш, въпреки разногласията, ще повярваш ли? Защо не, не виждам причина да лъжеш за това ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Какъв точно полицай си?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Жандармерия
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Какво ще кажеш, като човек който е "от другата страна на барикадата", спрямо нас. Смяташ ли, че полицията върши работата си; смяташ ли, че хората разчитат достатъчно на нея? Къде бърка обществото в тази връзка?
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Не мисля да ти отговарям точно на теб, поради ред причини!
Някой друг, ако иска да пита , да пита, има още 4 часа на разположение ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Често показваш непримиримост за положението на страната ни в много аспекти. С какво мислиш, че можем да променим настоящето и поне да накараме хората да се замислят?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Положението в страната ме кара да откачам от гняв и злоба понякога...без да преувеличавам ни най-малко. Нещата според моето скромно мнение, могат да се променят само и единствено ако се почне от децата ни. На тях трябва им се втълпява от малки къде живеят, какви са ценностите, които трябва да се спазват, патриотизъм. А за възрастните - някаква форма на диктатура, да се знае, че няма мърдане, ако нарушаваш законите, а и самите закони трябва да се драконови. Не мисля, че демокрацията или поне във вида , която е в България, е нещо полезно за държавата. А с какво да променим нещата - първо трябва да спрем да ни е страх и да казваме "това мен не ме ебе" и до там!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Един въпрос от мен: слушал ли си Valley's Eve?
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Разбира се
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Нещата според моето скромно мнение, могат да се променят само и единствено ако се почне от децата ни. На тях трябва им се втълпява от малки къде живеят, какви са ценностите, които трябва да се спазват, патриотизъм. А за възрастните - някаква форма на диктатура, да се знае, че няма мърдане, ако нарушаваш законите, а и самите закони трябва да се драконови. Не мисля, че демокрацията или поне във вида , която е в България, е нещо полезно за държавата. Съвършено вярно, от децата трябва да се почне. Само че, доколкото те разбирам, ценностите не се натрапват, ти сякаш това искаш да направиш. Ъм, ти искаш да създаваш свои клонинги, така да го кажа - това е лошо и то не заради друго, а защото ценностите никога не се втълпяват, те се учат, те се УСЕЩАТ, те са въпрос, който е достояние на всяка личност. Още повече, че ценност е много по-широко понятие, отколкото допускаш и много по-широко понятие, отколкото 90% отхората смятат. Допълнително, от поста ти разбирам, че говориш за държава с по-диктаторско управление и от фашистка Италия, а това до нищо хубаво не е довело, както историята ни учи... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Може би е малко преувеличено, но аз съм бил доста време в чужбина, познавам и много хора, които също са били, и мога да кажа, че в това отношение нашето общество е уникално: имаме някакво невероятно чувство за безнаказаност. Никъде другаде няма да видиш тази комбинация от наглост+ непукизъм, каквато има тук. Диктатура- не, но строг контрол ни трябва.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Строг контрол - съгласен. Само че, като се замислиш, ако възпитанието на децата е добро, ако получават това, от което имат нужда (чисто морално), когато станат възрастни няма да имат нужда от строг контрол, те просто ще имат съзнанието за това кое е хубаво и кое не е.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Може би е малко преувеличено, но аз съм бил доста време в чужбина, познавам и много хора, които също са били, и мога да кажа, че в това отношение нашето общество е уникално: имаме някакво невероятно чувство за безнаказаност. Никъде другаде няма да видиш тази комбинация от наглост+ непукизъм, каквато има тук. Диктатура- не, но строг контрол ни трябва. Всъщност има доста примери за по-развити от нас места, където абсолютно същото нещо са наблюдава. Дори в по-големи размери. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Аз сравнявам с Франция, Турция, Япония. Сигурно има и такива на нашия хал, просто не съм ги виждал.
Онтопик: На колко са синовете ти? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
13 и 1,9
|
|
![]()
Коментар
|
|
На стола да сяда Warrior Of Ice !
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Какво мислиш за хората, които се шегуват с теб в интернет пространството по не съвсем адекватен начин? И от къде е започнало всичко?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Някога идвало ли ти е до гуша, искало ли ти се е просто да зарежеш форума?
-------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Имаш ли "тайна самоличност"?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Как търпиш тия гадните флудерчета, от къде това търпение? Лично аз не бих се изтърпял.
Не ме питайте как живея, непрекъснато се нареждам, аф както и да е ;р -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Какво мислиш за хората, които се шегуват с теб в интернет пространството по не съвсем адекватен начин? И от къде е започнало всичко? Хора с детски мозъци и твърде много свободно време. ![]() Някога идвало ли е до гуша, искало ли ти се е просто да зарежеш форума? Случвало се е, но сравнително рядко. Твърде много време, нерви и усилия съм инвестирал в това място, че да си позволя да го зарежа. Имаш ли "тайна самоличност"? Мисля, че всеки има някакви черти, които невинаги показва сред хората... А дали съм коренно различен от човека, за който другите ме мислят - не бих казал. Как търпиш тия гадните флудерчета, от къде това търпение? Лично аз не бих се изтърпял. Търпението е качество, което се култивира с времето. Преди години бях далеч по-нетолерантен. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Кой ти е най-близкият до сърцето метъл стил? Говоря не точно за предпочитание...ами за някакви спомени, някакви емоции, които буди в теб?
Бати и въпроса и аз...ама не знам как да го формулирам ;р Иии, ще бъде ли намерен някой път обесен водещият от "Картини от една изложба"? При кой малоумен превод на албум би се случило това според теб ;р? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво кара Warrior of Ice да се бие и какво - да се смрази?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Какво от себе си спестяваш на хората? Свързано е с отговорът ти на въпроса за 'тайната самоличност'. =)
Какво те провокира да мечтаеш? За какво мечтаеш? Не са въпроси, които бих ти задал по принцип, впрочем и планирах да са от съвсем различен характер, ама ето. =) За това използвам възможността. Отговаряй, ако щеш. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 10:49 PM |