![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Кхм, кхммм ...
1. Научи ли последното парче или си пита ушите ? ![]() 2. Защо замина за Germany и смяташ ли да оставаш там ? 3. Какъв е тоз засилен интерес към ESP ? ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Какво значи Lodborg?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хехех, Венци пак ще разкрива тайните на ника XD
Северняко, Кайрен, Илит или Тийр (който май трябва да е Тиър, защото е Tear на английски)? Арад-доманките или тарабонките са по-арни, или пък салдейките? ![]() И кога ще се връщаш окончателно бре, пущина...Ориентировъчни планове? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Изживяваш ли се като синя каска? В смисъл дали си придавам важност заради това, че съм модератор във форума? Не мисля. Досега винаги съм се опитвал да бъда безпристрастен в решенията си като модератор. Промяната не се е отразила и на мненията, които пиша във форума. 1. Научи ли последното парче или си пита ушите ? ![]() 2. Защо замина за Germany и смяташ ли да оставаш там ? 3. Какъв е тоз засилен интерес към ESP ? ![]() 1. Никое парче не бива да е последно. ![]() 2. Много причини. Не мога да получа от български ВУЗ това, което получавам от университета тук. Да оставим настрана, че ТУ София просто ме демотивираше да уча. Разочарован съм от преподаватели, от материал, от отношение, от оценяване, от всичко. За мен винаги е било важно да получа добро образование и двете години, прекарани в ТУ София бяха мъчение, нещо като воденичен камък, който трябваше да мъкна със себе си всеки ден. Не само, че не научих нищо, но и забравих почти всичко, а най-лошото беше, че се отучих да уча. Загубих търпение, постоянство, желание, настървението си да напредвам. Това едно на ръка. Отделно, че изпитвах все по-голямата нужда от самостоятелност. Нека да кажем, че промяната беше нещо, което ми дойде добре. Да, смятам да се върна в България след като завърша. Предполагам, че ще поработя една-две години в някоя по-голяма фирма тук след дипломирането - малко да понатрупам опит, след което ще се върна в България. Уважавам безкрайно много немския манталитет, но бих предпочел да живея някъде другаде. Не че ми пречи, че ме дразни или че не ми пасва на натурата - просто не е мястото, на което искам да остарея. Един малко страничен пример - Франция е на сто километра от Карлсруе и когато преди две години направих кратка екскурзия до Страсбург, бях изненадан от това колко могат да се променят хората за сто километра. Иначе, плановете са хубаво нещо, колкото да ти служат за ориентир. Аз лично обаче никога не съм се страхувал да наруша плановете си или да ги променя напълно, ако сърцето ми диктува нещо друго. Мога да преживея много неща, но надали бих могъл да лъжа себе си или да действам против собствените си чувства. Правил съм го прекалено много пъти в миналото, за да си позволя да го правя пак. С други думи, имам планове за бъдещето, но винаги са краткосрочни - никога за далечното бъдеще. И почти винаги се променят в крачка. 3. ESP произвеждат в момента най-добрите китари за стила музика, който слушам най-много, и за маниера на свирене, който ми отива най-добре. Далеч не са универсалните китари, но са най-добрите метъл китари в момента. Какво значи Lodborg? От малък имам влечение към викингите. Много си падах по северняшките имена - Хротгар, Рагнар, Егил, Ингвар. Самото звучене винаги ми е допадало страшно много. А Лодборг е бил известен викингски предводител. Истината е обаче, че името се е забило в съзнанието ми не толкова заради подвизите и бойната му слава, колкото заради самото си звучене. Оттам. Кайрен, Илит или Тийр (който май трябва да е Тиър, защото е Tear на английски)? Арад-доманките или тарабонките са по-арни, или пък салдейките? ![]() И кога ще се връщаш окончателно бре, пущина...Ориентировъчни планове? 1. Илит? Иллиан може би искаш да кажеш? Кайриен е много префърцунен, не е за мен. В Тийр не обичат магията - също не е за мен. Илит не си спомням какво е. В интерес на истината обаче, пасажите в Тийр са ми били винаги много присърце. Явно там са ставали най-интересните неща. Защо няма Шиенар? 2. Салдея, разбира се. Обичам темпераментните жени, но не чак толкова колкото тарабонките, които по традиция командват мъжете си. Не съм за там. Но с радост бих отскачал до Арад Доман за малко качествени удоволствия. ![]() 3. Не го виждам да е в близките 2-3 години. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Какво те дразни у хората, какво не си в състояние да търпиш?
Кога ще прочетем някое ново ревю от теб? ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Илит беше отнякъде другаде тогаз, май о.О
Шиенар...трябват ти още левъли за него ^^ Слънцето или мракът? За теб приятно ли е чувството да се разхождаш с музика под дъжда, или е просто дразнещо и мокро? Има ли романтизъм все още в живота ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ког ш'се връщаш у Шопия да пием бири (а не да се лигавим кат' предния път)?
Кога ще ви омъженим с Десислава? ![]() Кога ще си пуснеш the EQUINOX ov the GODS? ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Охоо, моят човек!
1. Ще я направил ми оная работа с късата червена рокля? 2. От колежките ни први курс коя най-много би приласкал в любовна ласка (демек - нае..л)? Искам ИМЕ, тук така и така не четат:) 3. Кога за последно повръща от алкохол? 4. Можеш ли да ми се закълнеш, че ще си седнеш на задника и ще почнеш да учиш в обозримото бъдеще? Нали знаеш, че имам информатори там. Имам още няколко провоктивни, ама дай да видим как ще приемеш тези засега:) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
1. Най-тежката група, която слушаш?
2. Най-голямата изцепка, която си правил, най-лудото нещо? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Какво те дразни у хората, какво не си в състояние да търпиш? Кога ще прочетем някое ново ревю от теб? ![]() 1. Лицемерието и двуличието. Мразя някой да ме лъже в лицето. Може би мразя и половинчатите хора. 2. Може да е тази седмица, може да е след месеци. Вече съм се примирил, че на този въпрос обикновено отговарям грешно. Слънцето или мракът? За теб приятно ли е чувството да се разхождаш с музика под дъжда, или е просто дразнещо и мокро? Има ли романтизъм все още в живота ![]() 1. Не мога да живея постоянно в едно от двете, както се оказва. Преди време щях да ти отговоря с мрак. 2. Никога не съм бил с музика, но иначе съм се разхождал под дъжда и сигурно ще продължа да го правя, защото ми доставя удоволствие. 3. Разбира се, че има. Романтизмът идва, когато спреш да се оглеждаш за него зад всеки ъгъл и започнеш просто да живееш. Ког ш'се връщаш у Шопия да пием бири (а не да се лигавим кат' предния път)? Кога ще ви омъженим с Десислава? ![]() Кога ще си пуснеш the EQUINOX ov the GODS? ![]() ![]() 1. По Коледа е сигурно, за друго мога и да те излъжа. Няма да е лятото 100%. 2. Хайде, хайде. Въпроси с половин уста. Не питай, за да не ти отговоря. ![]() 3. В момента слушам. Поздрав с "The Wrath of Angels". 1. Ще я направим ли оная работа с късата червена рокля? 2. От колежките ни први курс коя най-много би приласкал в любовна ласка (демек - нае..л)? Искам ИМЕ, тук така и така не четат:) 3. Кога за последно повръща от алкохол? 4. Можеш ли да ми се закълнеш, че ще си седнеш на задника и ще почнеш да учиш в обозримото бъдеще? Нали знаеш, че имам информатори там. 1. Вече не си спомням каква беше уговорката, май бяхме много пияни оная вечер. Оф, как може да забравя толкова ключови неща. Трябваше ли да направим ние нещо, преди тя да я облече? А аз в момента имам да изпълнявам друг бас с нея, между другото. Ако още ми говори де, защото съм пълен дебил, но това всички си го знаем. ![]() 2. Рая. (Не се смей, знам какво ти минава през главата сега). Подгласнички да излъчвам ли? Лендра и Петя. 3. На този Гергьовден бе, човек, нали ти се оплаквах. Домашна кайсиева. Май ходихме и на имен ден след 12, но този етап от нощта ми се губи. А междувременно научих, че един човек, когото познавам от около две години, се казва Георги. Досега винаги съм го наричал с прякора му, както правят и всички останали. ![]() 4. Аз не съм си ставал от задника. Знаеш, че положението е малко по-сложно в момента. А информаторите ти не са ме виждали/чували от месеци, което е много жалко като си помисля. Трябва да им се обадя тия дни да се видим. Така че информацията от тези източници може да я считаш непотвърдена. 1. Най-тежката група, която слушаш? 2. Най-голямата изцепка, която си правил, най-лудото нещо? 1. Нямам идея. Предполагам ме питаш за брутална - Deicide може би. Слушам прекалено много неща. 2. Надали се класифицирам като луд по мерките на когото и да било. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Клюкарските теми обаче за кратко време стават по 10 страници
![]() И аз ще се включа с един въпрос - често ли ти става мъчно за България, когато се присетиш за нещо? Нормалният отговор би трябвало да е "да, разбира се", но вече на такива чудесии съм се нагледала... -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Какво значи 'нормален отговор"
![]() Хайде и един въпрос от мен - Блек или дет? ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Често ли ти става мъчно за България, когато се присетиш за нещо? Не, не ми става мъчно за България, става ми мъчно за хората. Блек или дет? И двете. По много. Преди време отговарях с блек на въпроса, напоследък май слушам повече дет обаче. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Кой е въпросът, който винаги си искал да ти бъде зададен? Кажи съответно и отговора.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въпрос: Perfection or Vanity?
Отговор: Vanity. Хубав въпрос, Mort, ама как да си изсмуча нещо по-интересно от пръстите? ![]() А сега на горещия стол ще седне InsArtTure. Мисля, че ще бъде интересно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Защо се "върна" и защо играеш "провокативния"?
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Колко често всъщност разгледаше форума без да пишеш?
![]() С какво се занимаваш сега, в последно време? -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Защо в устата ти, респективно в мненията ти, са само нападки, свързани с комплексите на някого?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Кои са любимите ти групи?
А стилове? Защо, при положение че си интелигентен човек, слушаш МЕТЪЛКОР?! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Откъде идва ника ти?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Знам отговора на това поне
![]() Как се виждаш като възрастен, след 10 години да речем, нещо такова? ...а ще стигнем ли дотам...? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Когато слушаш музика - кое може да ти грабне вниманието? И защо, съответно...
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Какво най-много цениш в хората?А кое най-силно те отблъсква?
-------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Какво най-много цениш в хората?А кое най-силно те отблъсква?
Най-много ценя потенциала им. Най ме отблъсква желанието за надмощие и смачкване на другите. Когато слушаш музика - кое може да ти грабне вниманието? И защо, съответно... Най ми грабва вниманието онова, което са оставили музикантите от себе си. Което е уникално за тях. Ако са си мислели за гората, когато са писали музиката, това се усеща. Ако са си мислели за цици, също се усеща и респективно не ме гарбва. Откъде идва ника ти? От Dark Tranquillity Как се виждаш като възрастен, след 10 години да речем, нещо такова? Аграрен предприемач. Искам да върша неща за българското село и респективно селското стопанство на България. Тя тябва да е аграрна страна, не индустриална. Кои са любимите ти групи? А стилове? Защо, при положение че си интелигентен човек, слушаш МЕТЪЛКОР?! Любимите ми групи съм ги коментирал неведнъж. Стиловете са най-общо шведски пауър, дуум и дет, американски метълкор,слъдж и всякакъв стонър и хардкор. Всякакви полски, чешки, словенски мелодуумове, блекове и прочее. По надолу в класацията са евро трашовете и америко и евро прогресивите. Слушам мертълкор, защото е здрава музика и защото попълва някакво липсващо звено. Пънкът, хардкорът и метълът винаги са се развивали заедно и прекалено често са деляли общи сцени. Тази смеска не е кощунство. Емокоровете и всякакви подобни имиджи не харесвам. Но често музиката им също става. Защо в устата ти, респективно в мненията ти, са само нападки, свързани с комплексите на някого? Защото съм посветил цялото си тийнейджърство на това да гоня комплексите си до един и да не ги показвам, дори и когато има някакви останали. А повечето млади си показват всичко. Комплексите не са нещо страшно. Но са част отинтимния ти живот и изложени на показ, стават ужасно оръжие срещу теб. Колко често всъщност разгледаше форума без да пишеш? С какво се занимаваш сега, в последно време? Често, винаги съм следял темите за торенти, за нови групи и новини. Другите теми не. Занимавам се с икономика. Защо се "върна" и защо играеш "провокативния"? Върнах се, защото стана прекалено монополно тук. Хората между 13 и 17 ужасно се влияят от приказките на 18+ годинишните. И когато последните почнат да им говорят пълни глупости за обграждащата ги реалност и да им създават култура на безразличие, гъзолизие и безличие, аз съм ПРОВОКИРАН да възразя. Затова и провокирам, защото съм провокиран. ПП: Вярно, че се забавих. Бях в гората. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Зсщо играеш/си хейтър?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Какво е за теб емоцията в музиката и в кои банди я откриваш?
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Зсщо играеш/си хейтър?
Не играя, а съм. Често заради хора с постове като твоите. Иначе живеем в смутни времена. Времена на несполуки и страдание. Ако не се бориш срещу нещо, значи съвсем не знаеш къде се намираш. Какво е за теб емоцията в музиката и в кои банди я откриваш? Има два вида емоции, едните са си твои лични, които свързваш с музиката по хиляди начини. Другите са на музикантите, които са творили музика. Понякога, макар и рядко, се случва товите емоции да са наистина близки до тези на твореца и това се усеща. Примерно, ако ти се ще да изчукаш 2те руси мацки от съседния вход и някоя чалга дива ти пее на ушето "Твоя съм, твоя съм, в събота вечееер" Ето тогава има искра. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Коя е столицата на Мексико?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Казваш, че си провокиран да възразяваш.
Правилен ли е обаче начинът, по който опонираш, чувстваш ли, че понякога изпускаш нишката, стигайки до крайности? Има своеобразен код на възразяване, защото то често пъти несъзнателно стига единствено до обиди и се получава точно обратното - превръщаш се в човек, който "отблъсква с желанието си за надмощие и смачква другите". -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Кои хора харесваш повече - веселите или сериозните?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 11:00 PM |