![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Кои са ти любимите литературни жанрове?
Накъде отива светът (като цяло)? -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Аз да задам един такъв - доколко интернет общуването (например тук във форума) ти предоставя вярна информация за хората? Припокрива ли се с реалния образ отсреща, когато си се виждал с някого наживо? (Тук, естествено засягам случая, в който ти си се запознал първо през монитора с този човек, а после си го видял.)
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Имаш ли си приятелка?
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Чувстваш ли се различен? Ако да - в сравнение с кого/кои? По какво се различаваш от него/тях?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Коя е столицата на Мексико
Мексико Сити. Един ужасно огромен град. Казваш, че си провокиран да възразяваш. Правилен ли е обаче начинът, по който опонираш, чувстваш ли, че понякога изпускаш нишката, стигайки до крайности? Има своеобразен код на възразяване, защото то често пъти несъзнателно стига единствено до обиди и се получава точно обратното - превръщаш се в човек, който "отблъсква с желанието си за надмощие и смачква другите Така го приемат само комплексарите. Онези, които знаят колко струват и какво правят или ме подкрепят, или не ми обръщат внимание. Кои хора харесваш повече - веселите или сериозните? Веселите. Кои са ти любимите литературни жанрове? Накъде отива светът (като цяло)? Класика. Накъде отива. Към деструкция и прераждане. Аз да задам един такъв - доколко интернет общуването (например тук във форума) ти предоставя вярна информация за хората? Припокрива ли се с реалния образ отсреща, когато си се виждал с някого наживо? (Тук, естествено засягам случая, в който ти си се запознал първо през монитора с този човек, а после си го видял.) С когото съм се видял, припокрива се. Но е твърде възможно човек да играе роля във форума. От друга страна обаче човек може да играе роли и наживо. Следователно? Няма разлика. Имаш ли си приятелка? Да. И търся висши форми на общуване с нея. Чувстваш ли се различен? Ако да - в сравнение с кого/кои? По какво се различаваш от него/тях? Дълга тема. Чувствам се. Най-вече по това, че рядко някой има усещания близо до моите. И тъй като отивам на концерт, ставам от стола по-рано. На него сяда Sharon. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Доволна ли си от това, което имаш в личен и професионален план?
Какво искаш от живота? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Любима книга, любима кухня (като вид храна, а не като марка мебели:)), любимо място, любим човек?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
1.Религиозна ли си? В какво точно имаш склонност да вярваш?
2.Какво харесваш и какво недолюбваш у хората? 3.Какво най-силно може да разпали гнева и(или) страстта у теб? ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 3-June 08 Град: Brave new world Потребител N: 2775 ![]() |
Ооо позната тема
![]() -------------------- There are secrets that you keep. There are secrets that you tell to me alone. I can't reach things I can't see. You don't see this strange world. Quite the same as me. Don't deny me what I am. Nothing hidden still you fail to see the truth. These are things you can't reveal! These are things you can't reveal! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Доволна ли си от това, което имаш в личен и професионален план? Какво искаш от живота? Липсва какъвто и да е повод да се оплаквам от личния, колкото до професионалния - виж, тук вече едва ли бих била доволна, едно на ръка, че човек винаги иска още и още, а и при мен нещата тепърва се задвижват. Какво искам от живота - повече спокойствие, повече време за приятелите ми, въобще... Любима книга, любима кухня (като вид храна, а не като марка мебели:)), любимо място, любим човек? Книга - хм, зависи за какъв жанр говорим, тъй като научната фантастика ми е фаворит, сагата "Одисея в Космоса" на Артър Кларк веднага изниква на хоризонта. Кухня - китайска. Място... всяка част от Флоренция, невероятен град. Любим човек - Щрак 1.Религиозна ли си? В какво точно имаш склонност да вярваш? 2.Какво харесваш и какво недолюбваш у хората? 3.Какво най-силно може да разпали гнева и(или) страстта у теб? ![]() 1. Не, атеистка съм. А в какво съм склонна да вярвам - в това, което е от истинско значение за мен, нещо, което мога да почувствам реално, тук и сега, а не разните абстракции. 2. Заявяването на истината в очите, дори да боли; Упоритостта - стига да не е само заради спорта, склонността към компромиси - нещо твърде необходимо. Колкото до втория въпрос - хамелеонщината, тъпченето на едно място, лъжите - т.е. това, което и ти, предполагам. 3. И в двата случая ще да е дело на мой близък човек, реакцията вече зависи от въпросната проява. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Ей, като спомена Флоренция - кога ще да осъществим плануваното запиване?
![]() И така и така си на стола, да подпитам - какво не знаем за теб, а би било хубаво да го знаем? -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Един странен въпрос от мен, за който си мислех вчера:
Ако точно в тази минута някой те простреля в сърцето и имаш 2 минути да обмислиш живота си, би ли съжалила за нещо? За нещо недовършено, за лоша постъпка и прочие. -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Защо мразиш САЩ? Какви са политическите ти убеждения?
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Ей, като спомена Флоренция - кога ще да осъществим плануваното запиване? ![]() И така и така си на стола, да подпитам - какво не знаем за теб, а би било хубаво да го знаем? Трябва, наистина, крайно време е. След 15-ти съм изцяло на разположение, дотогава ще съм леко на тръни. Какво би било хубаво... Хм, стрелям напосоки - ако някой иска да се отърве от мен, най-лесният начин е като ми подари плюшена играчка, ненавиждам ги. И обратно, предложи ми нещо сладко за консумиране и няма мърдане! ![]() Ако точно в тази минута някой те простреля в сърцето и имаш 2 минути да обмислиш живота си, би ли съжалила за нещо? За нещо недовършено, за лоша постъпка и прочие. Хубав въпрос... Определено бих, не е до лоша постъпка, но просто ми се иска да бях прекарала повече време с един конкретен човек, а от десет години насам е абсолютно невъзможно. Това е основното. Защо мразиш САЩ? Какви са политическите ти убеждения? Тук пък не е до омраза, а до парадоксалното поведение тип Господ от страна на държава и хора с нищо и никаква история. Политиката я избягвам, така и така се навъдиха твърде много ПРОфесори с язвително сляпа критика. Но виж, ако зависеше от мен, бая народ би се подредил в индийска нишка по пътя към ешафода, и да, начело с Костов, че се сетих за това, което ти сподели веднъж. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Йеее, като каза за сладкото - кое е любимото?
А, също ми е любопитно какво би те зарадвало най-много точно в този момент (първото нещо, което ти идва на ум)? -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Свят на Хаос или свят на Ред?
Природата или града? Защо? Мракът успокоява ли, или подсилва негативните емоции? :Р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
За или против презервативите?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Тук пък не е до омраза, а до парадоксалното поведение тип Господ от страна на държава и хора с нищо и никаква история Кое те накара да кажеш, че американците са държава и хора с нищо и никавка история? Интересни са ми аргументите ти. За мен това изказване е абсурдно. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Maiden или Manowar? Защо?
Pantera или Slayer? Защо? -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Йеее, като каза за сладкото - кое е любимото? - "Карамел! Бисквитка...Шоколад!!!"
А, също ми е любопитно какво би те зарадвало най-много точно в този момент (първото нещо, което ти идва на ум)? - На момента, казваш... Най-добрата ми приятелка да прехвръкне от Виена и да отпразнуваме Рождения й ден, който е утре. Както и нещо от по-друго естество - WoW - Wrath of the Lich King, няма нужда от коментар! Свят на Хаос или свят на Ред? - Защо не такъв на извратено проконтролиран хаос? Природата или града? Защо? - По-скоро природата, но да не се стига до тотални крайности. Мракът успокоява ли, или подсилва негативните емоции? - Успокоява, определено. Кое те накара да кажеш, че американците са държава и хора с нищо и никавка история? Интересни са ми аргументите ти. За мен това изказване е абсурдно. - Говоря за периода след колонизирането, за продължителност става дума, като за една добра отправна точка. Прескачам всеизвестните характеристики на типичните съвременни американци, които всъщност наистина няма и защо да се изтъкват, елементарно посочвам безумно замаскираните поводи за "контролирана намеса" там, където не им е мястото, но вече са отдавна наложени като практика, едно от нещата, които са ме дразнили винаги и най-вече при тях. И последно, всяко едно твърдение, контриращo дълбоко лични убеждения, има перспективата да се превърне в абсурдно, мога да отговоря преспокойно и със същото. Maiden или Manowar? Защо? - Малко ли са другите групи с М, че все тези се спрягат?!? ![]() ![]() Pantera или Slayer? Защо? - Не успях да харесам нито едните, нито другите. И аз съм се питала защо, и то неведнъж. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Смяташ ли изкуството да е основното ти занимание занапред или би предпочела нещо по-...хмм...сигурно в префесионален план?
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За или против презервативите? - Зависи от нагласата и самите начини на действия, хах.
![]() Смяташ ли изкуството да е основното ти занимание занапред или би предпочела нещо по-...хмм...сигурно в префесионален план? - Би ми се искало, но реално погледнато не съм се заблуждавала - рисуването като РИСУВАНЕ си остава само хоби - странно доходоносно наистина, не се оплаквам. Но ако приемем графичния дизайн за част от общото цяло, каквато е ситуацията - да, по-скоро ще играя на сигурно, обичам да се занимавам с това, специалност ми е, така че живот и здраве жребият е хвърлен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
1. Какво би те накарало да се откажеш от приятел(и)?
2. Срещу какво би нарушила някоя от личните си морални норми? 3. Ако някоя от любимите ти групи прескочи личната ти граница за комерсиалност (започнат всичко да правят за пари) ще се промени ли отношението ти спрямо нея? -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Последният хубав филм който си гледала с какво точно те докосна?
-------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Носиш ли аксесоари като гривни, ланци, пръстени и т.н. и какво мислиш за тях?
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Един колегиален въпрос...
Corel или AI? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво би те накарало да се откажеш от приятел(и)? - Неадекватно поведение от тяхна страна, самозабравяне, открито пренебрегване на хора, на които самите те преди са твърдяли, че държат много, най-вече преминаване на допустимите граници.
Срещу какво би нарушила някоя от личните си морални норми? - Правила съм го, така че това е лесно - ако мой близък човек се нуждае от помощ и мога да помогна с нещо, не бих се замислила. Ако някоя от любимите ти групи прескочи личната ти граница за комерсиалност (започнат всичко да правят за пари) ще се промени ли отношението ти спрямо нея? - И това се е случвало, като пример мога веднага да посоча Tristania, Nightwish и още доста други. По едно време смятах, че бих могла да се абстрахирам от драстичните промени, но се оказа, че съм в голяма грешка. Отношението към класическото им творчество, което ги изгради като имена си е същото, но неминуемо се промъква нотката на негодувание спрямо сегашното бледо отражение на това, което бяха навремето. Последният хубав филм който си гледала с какво точно те докосна? - Беше по скоро припомняне на "Летящите кинжали", гледан вече x пъти. Какво ме докосва всеки един път, когато гледам подобен шедьовър на азиатското кино - тоталната изпипаност на детайлите, това, че фактически излишни сцени просто няма, чувството и начинът, по който е поднесена историята, невероятните актьори, прекрасната хореография... Носиш ли аксесоари като гривни, ланци, пръстени и т.н. и какво мислиш за тях? - Гривни изключително рядко, заместител е часовникът. Иначе нищо повече от сребърен пръстен с римски цифри, въпрос на навик. Рядко ще ме видиш без някоя и друга висулка на врата. Отношение - ако аксесоарите ми допадат и не се натрапват, не виждам защо не. Един колегиален въпрос... Corel или AI? - Твърдо заставам зад Corel, но не отричам плюсовете на Illustrator, най-вече CS2. В CS3 Adobe бяха наблъскали излишно много "екстри", по-точно ненужни глезотии. Прави ми впечатление, че с всяка следваща версия Corel излиза много напред, така че ситуацията е пределно ясна. Един колегиален слух - в момента CS4 е в процес на разработка, в началото на следващата година би трябвало да обсъждаме обновленията, но чувам абсурдности относно основната оптимизация на целия предстоящ пакет конкретно за Vista. ...И да заповяда загадъчната мрачна личност, назоваваща се Mort! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
О, Mort, най-накрая някой, когото имам да питам разни неща
![]() 1. Защо не си с дълга коса? 2. Защо от време на време пишеш супер интелигентно, но понякога в някои твои мнения има само глупости и грешно написани думички? Раздвоение на личността? 3. Как оценяваш развитието на форума за времето, в което си тук? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Първо да блогадаря на Дил, че ме е избрала, въпреки че не смятам, че не съм особено интересен, за да отговарям на въпросите на "стола". Но щом съм посочен ще си поема задължението.
1. Защо не си с дълга коса? Бях до втори курс в университета, но започнах работа и се наложи да я подстрижа, тъй като за съжаление не се гледа с добро око на дългокосите младежи. Другата причина беше и че просто се изтощи много, явно не съм предразположен да имам дълга кичара ![]() 2. Защо от време на време пишеш супер интелигентно, но понякога в някои твои мнения има само глупости и грешно написани думички? Раздвоение на личността? Под грешно написани думички имаш предвид чисто правописни грешки? Ако е така опитвам се да пиша правилно, но си бъркам от време на време, понякога правя чисто технически грешки. Затова че понякога пиша глупости - ами кой в този форум не го е правил. Но нямам брат близнак идиот ![]() 3. Как оценяваш развитието на форума за времето, в което си тук? Категорично положително. В крайна сметка целта на един такъв форум е да събира много потребители - metal-world се разшири многократно, откакто съм започнал да пиша тук. Това обаче винаги води и негативните последствия със себе си - има твърде много плява. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Колко дявола могат да се съберат на върха на една игла?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 10:42 PM |