![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Просто не знам какво да кажа, плача от кеф.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ей на, ето го средния пръст за всички, които ме гледаха странно когато казвах още през февруари, че Русия ще бъдат изненадата на това европейско. Великолепен отбор! Има реален шанс за финал ако на полуфинала играе срещу Испания.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
![]() Наздраве на всички. Ще умра от кеф. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
Браво на братята славяни
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
С такава защита далеч не се стига просто...
![]() Интересно ми е как в групите Холандия получиха само един гол, колкото и да са в криза франция и италия... Все пак съм си най-много за Германия на тоя турнир, а Испанците, които са другия ми симпатичен тим също още са в играта! Дано утре смачкат жабарите, макар че ааадски много ме съмнява! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Уникален мач!!!!!!!!!!!!!!1 Леле тва европейско ми бие чекия на сърцето!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
С такава защита далеч не се стига просто... ![]() Интересно ми е как в групите Холандия получиха само един гол, колкото и да са в криза франция и италия... И Италия, и Франция имаха предостатъчно на брой шансове да обърнат двубоите в своя полза дори, в единия случай Тони попречи това да се случи, в другия тотално амортизираният Анри. Руснаците преследваха и търсеха развръзка в тяхна полза докрай, това гарнирано с понатрупаната умора на лалетата предопредели изхода на днешния наистина красив мач. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ако русаците бият този мач, ще черпя яко. ![]() Къде и кога? ![]() Ебати как се изкефих! Считайте тия като натрупат още некоя и друга година опит за какъв Футболен Дзверилник ше става навъпрос ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Холандците пак тръгнаха силно и пак развалиха работата накрая. Днес не играха толкова като отбор, колкото като съвкупност от звезди. Смените също не се оказаха сполучливи и краят е логичен.
Браво на руснаците, страшно симпатичен отбор са, играят красиво и отворено, дано да убият жабарите в следващия кръг. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^ по-скоро ще играят срещу Испания, но нищо не се знае. Иначе браво на руснаците, очаквах трудна победа за Холандия, а то кво стана
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
КЕФ!!!! Браво на братушките! Ама знаех си аз, че така ще стане !
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Кур за руснаците. Мен тва първенство вече не ми се гледа. Дано резаците да ебат мамата на положението и да преебат всички, тея изроди са ми фаворит
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Тая вечер съм Анти - Жабарите или За Испаньолците
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Кур за руснаците. Мен тва първенство вече не ми се гледа. Дано резаците да ебат мамата на положението и да преебат всички, тея изроди са ми фаворит ![]() Абе имах съмнения че си читак, ама сега вече съм сигурен. Ходи си резни хуя и се прекръсти бе, турска подлога! За 5 лева би духал на първият резак, щото те кефеят, нали така? Айде бегай да си викаш за читаците и да си мечтаеш да те опъне някоя рязана пишка, подлога турска! V прав си за това, не всички чорбари искат турците да ги шибат, за разлика тоя помияр Vlad. -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
^ Не намесвайте пак Цска. Аз може чорба да съм, но оня ден съм ревал след кат ония МРЪСНИ КАТУНИ ТУРЦИЯ, стигнаха на полуфунал на ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО и после половин БЪЛГАРИЯ ОБЯСНЯВА КАК ПОРОБИТЕЛЯТ НИ ИГРАЛ МЪЖКИ - ПЪЛЕН АБСУРД
![]() -------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Даааа, турският отбор е виновен за всичко. Що? Щото са турци.
![]() Не че ме кефят де - за Германия съм, ама просто: Цитат БЪЛГАРИЯ ОБЯСНЯВА КАК ПОРОБИТЕЛЯТ НИ ИГРАЛ МЪЖКИ - ПЪЛЕН АБСУРД Турският футболен отбор ни е поробил!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 378 Регистриран: 24-November 07 Град: Валинор Потребител N: 2447 ![]() |
От малък още без да бъда промиван изпитвам неприязън към потомците на племената, колили ни 5 века. И както знаете, миналото се повтаря. Никога няма да бъда за турция, ама никога по никакъв начин.
-------------------- Einstein: "Two things are infinite - the universe and human stupidity. But I'm not sure about the universe..."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Това е спорт, мамка му! Просто една шибана игра... Ти ми говориш за събития отпреди няколкостотин години - какво значение има това, ако ти харсва играта на отбора. Щото нали уж за спорт говорим?
...по темата: очаквам испанците да смажат италианските лигльовци! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Винаги, ама винаги ми е било ултра странно как хората, които мразят ДНЕШНИТЕ турци, изтъкват робството като причина, а не фактът, че В МОМЕНТА източните покрайнини стават все по-негодно място за живеене, ако си българин или християнин. Съвсем малко по-малко странно ми е как същите тези хора реват при спортни успехи на "турските поробители", обаче преливат от щастие при победите на руснаци, гърци и сърби.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Това, че източните покрайнини стават все по-негодно място за живеене си е лично наша заслуга, Венци. През хилядолетията се е наложило едно основно правило в простичкия народец с цел да оцелее - "Ще бъда какъвто кажеш, стига да не ме закачаш и да мога да живея добре".
Но стига точлкова офтопик - нека говорим за футбол, де ![]() Хърватия и Турция бяха доста равностойни в интерес на истината. Само умората в двата тима позволи да се стигне до тези голове. И за дузпите - турците имаха психологическото предимство да отбележат накрая, тъкмо когато противника беше решил, че е спечелил. А относно Холандия - Русия, руснаците си заслужиха победата, въпреки многото пропуски и хаотична игра. Холандците бяха по-обиграния тим, ала нещо завършващата им фаза куцаше доста. Само накрая голът си беше като по учебник, въпреки че баща ми твърди, че си е чисто вратарска грешка ![]() Финалът ? Германия - Испания или Германия - Русия ? ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз си нямам отбор вече.
![]() ![]() По-скоро хич не уважавам южно-европейските отбори - Италия, Испания, Португалия, Гърция, Турция (много ми се променя мнението за последния обаче). Може би най-много подкрепям футбола в Англия, Германия, Холандия, Швеция, Франция и славянските държави. В последните 2 години обаче нямам ТВ и хич не съм гледал мачове и не съм запознат. Сега гледам на Sop Cast и май ще продължа и след Европейското. И аз съм така с южните отбори и спортисти изобщо. Затова и харесвам хокей. Там силните са канадци, шведи, руснаци, американци, финландци и чехи. ![]() Мисля че се досещам какво точно харесваш във френския футбол - че почти всичките им отбори носят имена на градовете им и има отбори като Ланс и Нант, които са много хубава гледка по трибуните... Мишо, помниш ли как станаха Европейски през 1992, заемайки мястото на Югославия заради военните действия в страната? Авторът на втория гол тогава Ким Вилфорт, посвети попадението на болната си от левкемия дъщеря. Много як играч. И Пребен Елкяер. Незабравимо е волето на Бербо във вратата на легендарния Шмайхел Уви, помня че се гледаше нещо, но нямам много спомени от 92'. Яд ме е, но какво да се прави. Без съмнение е едно от най-уникалните неща тази титла на Дания... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Ура - успях да намеря английски коментар на соп-каста!!
От малък още без да бъда промиван изпитвам неприязън към потомците на племената, колили ни 5 века. И както знаете, миналото се повтаря. Никога няма да бъда за турция, ама никога по никакъв начин. ПАХАХАХАХАХААА |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
оня ден съм ревал след кат ония МРЪСНИ КАТУНИ ТУРЦИЯ, стигнаха на полуфунал на ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО Представям си какво си правил, когато гърците станаха европейски ![]() ![]() ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Деба ако тия курове бели бият пак на дузпи няма да мога да спя мама им мръска калитарска
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Йес мама им жабарска ! Fuck You !!!!
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Чудих се защо Донадони е взел лешперите от Рома, но сега разбрах - за да преебат дузпите
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Жабария умре, але, алееееееееееееее...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
120 минути да чакаш дузпи и накрая да ги загубиш.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:25 PM |