![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
^^Човек, поста ми е отделен и несвързан с твоя!
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Много зле са всички гнусни педалчета, които не се срамуват да се покажат като такива! Защо трябва да има толерантност към някакво извращение?! Не е нормално, след като природата е създала мъжа и жената да бъдат заедно, те да се правят на много интересни, претенциозни и т.н. и да пренебрегват може би най-истинското чувство - привличането между половете. А това, да се афишира по някакъв начин, че си педал, е върхът на простащината! Аз ви казвам, човешкият род ще се заличи и не от войни и потопи, а от лиготии, от нераждане на деца, защото жените ще си лягат с жени, а мъжете - с мъже! А кой е виновен, че някои хора се раждат с мъжки тела, но с повече женски хормони? Мда, природата ![]() А това болднатото е яко - един вид нека има война, стига да има и хетеросексуална любов ![]() Иначе идеята за самите гей паради ми се вижда странна, ама щом тематика на един парад могат да бъдат музикалните предпочитания (техно парадите), защо сексуалната ориентация да не може? Само да предупреждават предварително къде ще се провежда, та да не минавам оттам ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
За хормоналния дисбаланс няма ли си хормонално лечение? Освен това децата които се раждат двуполови имат съвсем различен проблем от капризът да бъдеш гей.
Цитат Женски хормони в бирата Миналия месец Националния научен институт съобщи за резултатите на анализ, който разкрива, че в бирата има женски хормони. Мъжете трябва добре да помислят върху консумацията на бирата. Теорията е, че бирата съдържа женски хормони, и че ако мъжете пият повече бира, започват да се държат като жени. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
*умиращо от смях човече*
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
OFFTOPIC: Ахахаха, това явно е вярно, защото от мн места го чух, само че не започват мъжете да се държат като жени, а започват да добиват някои вторични полови белези, характерни за жените - масни натрупвания, по точно - корем, задник, бедра, гърди.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Всички, които малко или много подкрепят гейските отношения и техния показ, нека видят това! http://www.ziza.ru/2008/06/16/prevyjj_v_mi...j_muzhchna.html
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^ Не разбрах. Това беше смешно, може би? Или трябваше да ме накара да се замисля за нещо? Е, в който и да е случай - не го разбрах, съжалявам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Май четох преди време за тва-всъщност мъжа на снимките е жена,която си сменила пола уж или нещо такова...тааа всъщност забременелия мъж е жена...
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имаше филм с Шварценнегер по въпроса
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
И ако филмът с Шварценегер е комедия, този "мъж", който действително е изпедерастяла жена, носи истинско дете в утробата си, което може вече и да се е родило! Аз нямам думи...............!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Който филм има някакво отношение към линка, дето Pyjamka пусна, но сами линк какво отношение има към темата - това не разбрах. Може би, че едната партньорка в лесбийска двойка си е сменила пола, след като е заченала и... какво от това? Т.е., не го одобравям, това е противно, но си е тяхно решение, което няма как да стане повсеместно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ *мече* ^^
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Как какво от това? Ами ето първата двойка, която прави така. Плащат да бъдат снимани, снимките им са публикувани в голям международен портал, виждат ги хиляди хора. И поне 1 от тях е долен перверзник или побъркана патка, която се мисли за мъж, и решава, че може да направи същото!
ГНУСОТИЯ! Ама намирайки популярност, тя се разпространява! Гадно е! След като си се направил от жена на мъж и си дръзнал даже да забременееш, за какъв се показваш пред толкова хора! Това е ПАРАД на извратенящината! Почти същия като този, който в София ще се проведе! Щото не знаеш, колко от жените, правещи се на мъже, които ще "пируват" по столичните улици, носят също дете в утробата си! -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Между другото някой да се сеща, че смяната на пола няма много общо със случайните модни прищевки?
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Те и за хомосексуализма казват така, но някак ми се струва, че всичкото е плод на лиготия.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Аз мисля, че ако всички педерасти бъдат избити до крак няма да ни се налага да обсъждаме разни тъпотии като гей паради и кви ли не извратеняшки глупости
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Аушвиц
Дъ мийнинг ъф пейн Дъ уей дет ай уонт ю ту дай ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Точно така!
Смърт за всички! Metalheads shall rule the World! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вие изтрещухте ве
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Аз викам да си направим и един парад на хетеросексуалните догодина
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Лук ет уот юв дон
Ъ дайнг уърлд стил прейзинг толерънс Ай вомит он юр билийвс Он юр фегътс сонс НЮКЛИЪР БЛЕК МЕТЪЛ КАМПФ!!!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Гей парад ist Krieg
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Това че сме в Европа не означавач че и тук трябва да има такива паради. Аз съм категорично против. Нека гейовете и лесбийките да ги има. Да не се показват по такъв начин, и да не ангажират обществото със себе си!!!! Такова е и моето мнение. Не ми пречат стига гейовете да не си пускат езици пред мен на спирката /случвало ми се е *драйфа*/ или не ме свалят лесбийки /и това ми се е случвало/. Не може в една държава, в която официалната религия е християнство, да се позволяват подобни УНИЗИТЕЛНИ за мнозинството хора ГЕЙ ДЕФИЛЕТА!!! Да си се бутат по дупетата в къщите си, на тъмно. Как изобщо могат да се понасят самите те такива!?!? ![]() Те Blood и Blashyrkh си ти го казаха но не мога да не се опуля на глупавото мнение...извинявай, нищо лично. Много зле са всички гнусни педалчета, които не се срамуват да се покажат като такива! Защо трябва да има толерантност към някакво извращение?! Не е нормално, след като природата е създала мъжа и жената да бъдат заедно, те да се правят на много интересни, претенциозни и т.н. и да пренебрегват може би най-истинското чувство - привличането между половете. А това, да се афишира по някакъв начин, че си педал, е върхът на простащината! Аз ви казвам, човешкият род ще се заличи и не от войни и потопи, а от лиготии, от нераждане на деца, защото жените ще си лягат с жени, а мъжете - с мъже! А ако горе само се опулих, докато четях това ми стана и смешно. Беше казала и че би зарязала собственото си дете ако е гей/лесбийка ![]() Все си мисля, че ако ти се случи друга песен ще запееш. Не одобрявам хомосексуалността но не мога да заема крайна позиция срещу нея. Чак извращение не мога да го нарека - извращение е за мен "бременния мъж" но останалите "проявления" не мога да осъждам така сурово. Най-малкото имам приятел, който е бисексуален и е страхотен човек. Сексуалността /и хомо такавата/ на някого не ме засяга и не ми пречи. Съдя човека по същността му а не с кого (или с какво) му харесва да си го слага (ако трябва да съм директна и брутална). -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Принципно не ме интересуват педалите и не ми пречат.Въпреки, че тоя така наречен парад, е тъп и лишен от смисъл, пак не ми пречи и не ме засяга.Щом няква група хора са решили да си се забавляват, по някъв начин, нека.На който не му харесва знае кога и къде е и просто не отива там къв е проблема.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Против, защото обществото ни е достатъчно толерантно към тях. Няма нужда от повече показност...
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Достатъчно толерантно? Така като четеш коментарите тук, наистина ли го мислиш?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Мисля го, да, защото съм повече от сигурна, че 99% от авторите на тези коментари, когато видят хомосексуалист, нищо няма да сторят - нито ще го обидят, нито пък пребият. Това са просто приказки...
А дали сме толерантни - повече от това се съмнявам да станем, не мисля и че има смисъл. Всичко е на думи - няколко пъти съм виждала гейове по улиците, а на хората най-много да им направи минимално впечатление и да ги погледнат по-любопитно. Какво повече може да искат? -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Работа, без да ги питат с кого спят. Също някой и друг спестен бой няма да им дойде зле.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък все си мисля, че желаят разбиране, отношение, ако е възможно и одобрение...Ангажименти, несъмнено.
Може би дори пари - визирам фондацията. Тези хора само могат да си навлекат неприятности, това е - и повече негативизъм, разбира се. -------------------- First wish for this night:
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 01:29 AM |