![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Здравей, продължавай да не се връзваш на странните нападки, ще помогне за приятното пребиваване тук. Браво за групите, btw.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
я некво достойно попълнение дето не успяха да го сдухат веднага
![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 8-May 08 Град: Варнаааа, морето, сините вълни Потребител N: 2740 ![]() |
Мда, приемаме предложението за курса ![]() Само да се доуточним =Р Остави се, тази сутрин ми пропадна идеята с гръм и трясък, благодарение на моите мили обични родителници... След 1 месец увещания и не знам си какво, ако това-ако онова, намирам си аз работа, уговарям си интервюта и най-накрая, какво?!, за мене к*р, защото разбираш ли не съм можела да работя. Нямам думи относно тази нова измислица - да не съм на 14-15, че да не мога да работя?! Направо ми отидоха на ма**ата си мечтите да ходя на този курс, както и да се запиша на този за CCNA :/ E, в крайна сметка това не ти пречи да отидеш и на двата. Горещо ти ги препоръчвам, като знам към какво поприще си се ориентирала. Успех във начинанието, Бо! ![]() ![]() ![]() П.П. 2 симпатични девойки си търсят спонсори за курсове, хах... ![]() -------------------- Trouble.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Охаа, разсмяхте ме. Да не се връзвала на странните нападки. Била издържала на суровите атаки.
![]() ![]() Борислава е клонинг и държах да го отбележа. На когото не му харесва, да ми намери един шибан аргумент. А на когото не му харесва държанието ми, е комплексар, това сме го уточнили преди време. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Не съм сигурен кой е комплексар, съдейки по ролята, която си си избрал, но нека не започвам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тука се избихте, бе :Р Да си живее както иска момето, но пък да приема малко критика, макар и леко прекалено рязка
![]() Плюс това Киро е Ангел-хранител в един по-друг смисъл на думата, сещате се какъв ![]() А това на мен ми беше странно: Цитат Никога не се аргументирам, така че и сега няма да го направя :Р И как се води спор с теб, тогава? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 1-December 07 Потребител N: 2459 ![]() |
Не се спори, що за въпрос
![]() Аман от спорове, мухахаха... и то все за глупости. А според мен всичко е една огрооомна глупост ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не, съвсем сериозно, как се ГОВОРИ с теб, щом не предоставяш НИКОГА аргументи? Очакваш винаги другите да кажат като твоето, какво о_O Продънена комуникация
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 1-December 07 Потребител N: 2459 ![]() |
Добре, ако ти кажа, че мразя да общувам изобщо, какво?
И избягвам да споря, 'щото винаги си знам моята (няма аргументи, че почвам да философствам, пък хич не обичам така!) и на другите просто не им се занимава с такова идиотско нещо като мен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми ще кажа, че е странно, но явно всеки решава за себе си
![]() Туйто. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ти наистина ли си на 17?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Странно или не, това е положението.
--- @InsArtTure, на 17 съм, да, ама се държа като 5-годишно хлапе (; |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, да ама другите ме наплюха, задето се държа с теб като с 5 годишно! Какво да правя?
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не обръщай внимание
![]() Придържам се към казаното от Ницше да не се тревожа за дреболии... а то всички неща са такива и си живея тъпия, нещастен животец на клонинг. Точка. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей, значи си добър клонинг, клонинг на място! Това е хубаво! Да си различен е безсмилсено и често лошо. Браво за силата да надживееш себе си.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Не съм сигурен кой е комплексар, съдейки по ролята, която си си избрал, но нека не започвам. Човеко, поне веднъж виж човека, преди да си вадиш заключения.... ^Take me to the Gardens of the Sinner , bury me and let me rest in peace .... -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
А на мен ми е много интересно как така определяте един човек като клонинг само от няколко написани реда. Нима всички, които слушат едни и същи групи и през свободното си време вършат неща, като повечето хора, са клонинги?
![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
А на мен ми е итересно, какво всичкото "мъж" скочи да защитава "невинна девица", все едно Киро е някакъв шибан дракон, а вие си мислите, че сте попаднали в песен на Рапсоди (ъф каквото-и-да-е)... Споко бре, момчурляци, няма да ви пусне на всички, стига сте се перчили... човека си казва мнението просто!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Милен току-що ме срути от стола.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ти к'во мислиш, че мен не ме срути ли... сигурно 10 години няма да се събера от смях
![]() ![]() ![]() абе, майтап да става... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Човеко, поне веднъж виж човека, преди да си вадиш заключения.... Ако трябва да гледам, за да вадя заключения така, както го прави InsArtTure - не, благодаря. Щото той съвсем не го прави. Защо аз да го правя спрямо него? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ако Инсарчър си живее в заблудата, че аргументацията му е непоклатима, нека е така. Ако обаче някой дава и 5 пари за това, че младежът е решил да ръси глупостите си из форума, жалко...
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^упс, на чичо порасналата тя... как си наборе
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
На чичо, на дядо (повече приляга) - така стоят нещата. И си следвай собствения съвет за "гледането преди говоренето", че при теб има разминаване.
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
При мен разминаването се получава между това което вземам като пари, и това което искам да вземам
![]() ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти поне си си тъп, та няма защо да се правиш на такъв
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
При мен разминаването се получава между това което вземам като пари, и това което искам да вземам ![]() ![]() ![]() разминаването е между това което има в главата ти и това което мислиш че има ![]() ![]() ![]() ![]() е не мое да правите въргал без мен, трябва да се включа ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ само така , моме
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Здравей!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Привет!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 05:07 PM |