![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Здравейте, от 1 седмица някъде си търся "висулка" за сребърна "верижка" (ланче, ако питате мене, ама..). Обиколих нявсякъде където се сетя из града ми, че и в Плевен ходих, но такова баш не намерих (а може да не съм търсил на правилното място..). Трябва ми "висулка" (медальон, ако питате мене, ама..), на "Железен Крсъст". Пруски медал, който се е връчвал на войници, борещи се срещу войската на Наполеон I-ви. Въпросният медал също се е раздавал през втората световна война, но върху него е имало изобразена свастиката, както и годината (1939). Та търся си въпросният медал, но в малки размери за "висулка" на сребръна "верижка".
Въпросният медал е този: http://www.hermes-one.com/NaziIronCross2nd.jpg Виждал съм такива "висулки", ама не знам от дека се купуват ![]() ![]() Та ако може някой по-запознат от мене да ми каже от къде може да се купи такова, ще се радвам ако сподели. Благодаря Ви предварително! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Малтийски кръст, така ли?
В София има из повечето Metal или Rock магазини, мисля. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Хм в София със сигурност трябва да има,иначе в Плевен няма ли такива на среброто ?
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Из Варна съм виждала .. от къде си?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Момъка е от Червен Бряг
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Мда. От Червен бряг, и тука при мене няма никъде :| В Плевен обикалях, но така и не намерих :|
@LordZombie, понеже знам, че си от Плевен, имаш ли някаква представа къде мога да си намеря такова там? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хохо, добре дошъл като за начало! В София съм виждал 2-3 варианта подобни на това, което търсиш, но сравнително малки като размер (което всъщност е естетично). За съжаление не иде реч за нещо много качествено направено. Личният ми съвет е да помислиш дали има някой, който да го направи по поръчка от материал, който сам си избереш.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Хехе, вече съм притежател на това (подобно, само т'ва дето се връзва е по-различно).
Взех го от един приятел, не съм виждал някъде да продават. Може и да има, ддз. ^ jewelry, ахах. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
На медальона или обецата? Или двете брадавици?!?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
На брадавица с форма на пречупен кръст, ахах.
На медальона бре. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда. Точно ей такова ми тряя кат на Леми
![]() @Slash, тоз сайт го разглеждах, ама такова дет ми тряя на мене не намерих.. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз не ти го дадох защото има железен кръст, а защото можеш да се свържеш с Мирослав и да го питаш дали би могъл да ти го изработи...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Той със сребро занимава ли се примерно?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искрено се извинявам за невниманието си!
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми аз се свързах с момчето (Мирослав Панов), доста разбран е
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Готово значи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А Честито
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:17 PM |