![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Мерси за въпросите.
На стола да заповяда изнасилвачът на монахини, юмрукът в лицето на Господ, човекът-антихрист himself - Ulair! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Ъъъ, дойде и моят ред все пак!? Ми, добре, ще се радвам да разкрия частица от своята загадъчната и зловеща същност
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
човеко, в какво вярваш и наистина ли си толкова запален по древните богове и защо?
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Ха такаааа, спипа ме на тясно! Това нещо трудно ще го обясня в няколко реда, ама ще се опитам, все пак...
Не вярвам в съвременните религии, защото за мен религията не е нищо друго, освен политически инструмент за манипулация. Обаче не съм атеист - това е ясно. Да, запален съм по древните богове и отдавна отмрялите традиции, но за мен тези богове са начин да персонифицирам, един вид, самата Природа. Да кажем, че споделям част от идеите на Wicca и се увличам от мистицизма и окултизма, но не стигам до крайности и сляпа, безпочвена вяра. Сега явно съм във фаза на развитие, в която търся духовно познание за себе си и Вселената. ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Добре де... защо политология? (нали такова беше или бъркам)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
1. Дет метъл? (любими групи, албуми, песни, етц.).
2. Как се запали по метъла, коя беше първата група, която чу? 3. А по блек метъла? 4. Откъде този интерес към "древните богове и отдавна отмрялите традиции" (мн. добре казано, бтв!)? 5. С какво искаш да се занимаваш в бъдеще? 6(66). Darkthrone или Mayhem? 7. Кога ще горим църкви, изнасилваме девици, след което ги пренасяме в жертва и изнасилваме отново? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де... защо политология? (нали такова беше или бъркам)
Ми, честно казано това с политологията беше грешка, а и тази специалност ми беше второто желание, след правото в УНСС. Мислех, че ще ми е интересно, че ще си струва, а то какво се оказа...политиката е купчина лайна!!! Е, догодина ще се постарая да влезна в Софийския, по възможност - нещо с история! 1. Дет метъл? (любими групи, албуми, песни, етц.). То си ги пише в профила ми, малко съм консервативен, но - за сега челната тройка би трябвало да са Death, Obituary и ранните Six Feet Under + - още пет-шест групи Пък за любими албуми...освен многобройните демота на Смърт, се колебая между Human и Spiritual Healing. При НекрологЪт, това трябва да са убийствените класики Slowly We Rot и Cause of Death. Six Feet Under - е, тука се чудя дали да е първият - Haunted или пък Maximum Violence 2. Как се запали по метъла, коя беше първата група, която чу? Хм, отдавна беше това (поне преди 7-8години). Първите групи, които слушах тогава май бяха Korn(! ![]() 3.А по блек метъла? По блека се запалих преди около 4 години, слушайки, уж на шега творенията на Варг! И оттогава хич не мога да се наситя ![]() 4. Откъде този интерес към "древните богове и отдавна отмрялите традиции" (мн. добре казано, бтв!)? И аз не знам вече откъде ли толкова се запалих. Историята винаги ме е повличала в свойте дебри. Има нещо уникално, нещо магическо и адски привличащо в древността. Не мога да му устоя. Отдавна се интертесувам от етнология (особено тази на славянските народи) и вероятно това и ще следвам в близко бъдеще. Пък и е яко да се наливаш с бира (медовина), да се тъпчеш с телешко, опечено на жаравата и да се отдадеш на разврат и разоряване на християнски манастири в името на Перун и Сварог! ![]() 5. С какво искаш да се занимаваш в бъдеще? Хм, нищо особено - ако успея да завърша етнология или археология след известно време, се надявам да работя именно по тези специалности...Или с други думи - да се ровя из стотици прашни томове в някоя библиотека, а през останалото време - да пътувам из Източна Европа, събирайки народни сентенции, или копаейки погребални могили и стари мазета ![]() ![]() 6(66). Darkthrone или Mayhem? Има ли значение? BLACK METAL IST KRIEG! Е, всъщност повече предпочитам ранните Darkthrone! 7. Кога ще горим църкви, изнасилваме девици, след което ги пренасяме в жертва и изнасилваме отново? Чакам те да се зададеш към Шопландско, и ще видим, какво може да се направи по въпроса...а, и си приготви брадвата и достатъчно факли! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Настоящите ти уреди за мъчения и инквизиции ?
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аркона или Pagan reign?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Настоящите ти уреди за мъчения и инквизиции ? ![]() ![]() Say WHAT!? Ако говориш за колекцията от хладно оръжие - мне, нови попълнения няма, засега... ![]() Аркона или Pagan reign? Всъщност не съм свикнал точно тези две групи да сравнявам, ама отговорът е ясен: МАША SCREAM! ![]() (леле, как ще се размажа на концерта другата седмица! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Човече, кога точно ще си полафим с тебе като ората е
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Откъде е тая неизмерима любов към г-ца Архипова?
Какво мислиш за последните 2 "творения" на Варг? Какво да те черпя? -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Човече, кога точно ще си полафим с тебе като ората е
![]() Ми, не знам, честно казано...ъъ, когато кажеш? ![]() Откъде е тая неизмерима любов към г-ца Архипова? Е, как откъде? Как да не харесваш такава славна руска мома, като Маша! Обожавам пеенето и, има уникален имидж. а и хич не е за изхвърляне! ![]() Какво мислиш за последните 2 "творения" на Варг? Хм, определено предпочитам по-ранните му албуми (особено Det Som Engang Var), но все пак и ембиънт проектите на смахнатия норвежец ми допадат, излъчвайки типичната мрачна атмосфера. Стават за слушане в някой тъмен дъждовен ден\нощ. Ама клавирите са доста дразнещи на места, способни са да изкарат от нерви и хилядолетен труп ![]() Какво да те черпя? БИРА! -(нектар на Боговете), то се знае! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хах, какво стана, нещо няма много голям интерес към скромната ни личност?
![]() Утре ще набележа следующата жертва...само да помисля малко. Желаещи? ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
аре де някой няма ли да сяда?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
^ Ми аре сядай, ако не аз искам!
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ок, ти си, значи!
-------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
аре аз почвам с въпросите
![]() 1. Любима напитка? 2. Коя ти е любимата група? 3. Свириш ли на някакъв инструмент? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
1. Кока Кола, Вода...
2. Black Sabbath 3. Блъскам на барабани. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Ако можеше да промениш едно нещо в себе си, каквото и да е, кое би било?
Ако има пожар и можеш да вземеш едно нещо със себе си, кое ще е? И последния безумен въпрос: какво би поискал от златната акула? -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Привет.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако можеше да промениш едно нещо в себе си, каквото и да е, кое би било? Ако има пожар и можеш да вземеш едно нещо със себе си, кое ще е? И последния безумен въпрос: какво би поискал от златната акула? Да не съм толкова импулсивен, което е основа на повечето ми лоши страни и на грешките, които правя. Като изключим домашни любимци и родители хаха, това са барабаните ми... доста практично ![]() Ми сигурно пари... много! ![]() Привет. ![]() В 3, включвайки сегашната ми. Първата ми група (евър) е Sacred Trust (prog-heavy), през това време имах и new-metul/hardcore/trash банда, която се казваше Frail Limb, но се разпадна поради различия, както се досещатe. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Би ли свирил в дет метъл група?
А слушаш ли гореспоменатия стил? Любими групи/песни/албуми ала-бала? Издали ли сте/ще издавате ли нещо със Psycho Might Go? Гледам, че пише Sofia/Pleven в MySpace-а ви... кой от групата ви е плевенчанин? Кои са ти любимите барабанисти? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Колко годишен започна да свириш?
Защо точно барабаните, защото най-те привличат или ти са се стрували най-лесни или..? Как започна? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Кога най-сетне ще се наканите да посвирим ?
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Иха, Дани! Как си с елементарната теория, момче?
![]() А с хармонията? ![]() Сега по-сериозно, в каква група мечтаеш да свириш? Съществуваща или пък идеалната комбинация от музиканти за теб. К'во следваше, че забравих, а няма да намеря по-подходящ момент да попитам. Какви са плановете за бъдещо развитие? И последно, къде би искал да живееш и защо? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Би ли свирил в дет метъл група? А слушаш ли гореспоменатия стил? Любими групи/песни/албуми ала-бала? Издали ли сте/ще издавате ли нещо със Psycho Might Go? Гледам, че пише Sofia/Pleven в MySpace-а ви... кой от групата ви е плевенчанин? Кои са ти любимите барабанисти? Да, бих! От край време съм се насочил към по-екстремна насока (бласт бийтове и т.н.), но не съм срещнал адекватните хора, с които да правя такава музика, а тези, които са, вече са заети. За да свиря нещо трябва и да го слушам разбира се. Имам любими групи от ВСЕКИ стил в метъл музиката. От ню/алтърнатив нещата, които харесвам са обичайните Korn, Limp Bizkit, Slipknot, Papa Roach, Soulfly, Deftones, (HED) pe и др. Не сме издавали, до този момент имаме една единствена записана песен. Надяваме се скоро да запишем още една, а относно албум или нещо такова, по-скоро сами ще го направим и разпространяваме... поне първият. Няма си даваме зор, когато имаме достатъчно (добър) "материал", ще направим нещо, може би след година две. Всички без мен и вокалистът. Оф-топик, единият ни китарист е ex-bass (мисля) в Enthrallment. ![]() Много са, предимно метъл, както се досещаш. Най-най-най любимият ми барабанист е Derek Roddy, не само заради това, че е един от най-добрите екстремни барабанисти, ами и заради това, че е успял да излезне от този "кръг" и да вземе други качества, който много умело ги съчетава с екстреният си стил на свирене. Друг мой любимец е Ули Кух ![]() Колко годишен започна да свириш? Защо точно барабаните, защото най-те привличат или ти са се стрували най-лесни или..? Как започна? На 11 почнах да се занимавам с ударни инструменти. Не свирех много сериозно на барабани, занимавах се с класически ударни инструменти до преди няколко години, но спрях, защото исках да се специализирам с комплект барабани. Заради Bill Ward от Black Sabbath. Прослушах ги като бях на 10 и той много ме вдъхнови. Иначе в действителност барабаните изглеждат лесен за започване инструмент, но далеч не е така. Кога най-сетне ще се наканите да посвирим ? ![]() Когат кажете, ще се уговоря нещо с Бобо кат се виим. ![]() Иха, Дани! Как си с елементарната теория, момче? ![]() А с хармонията? ![]() Сега по-сериозно, в каква група мечтаеш да свириш? Съществуваща или пък идеалната комбинация от музиканти за теб. К'во следваше, че забравих, а няма да намеря по-подходящ момент да попитам. Какви са плановете за бъдещо развитие? И последно, къде би искал да живееш и защо? Зле. Зле. ![]() Да, идеалната комбинация би била група от мой клонинги, защото така всички ще са на моето мнение. ![]() Следвах в Нов Български със специалност барабани, но спрях... определено не ми харесва за музика в НБУ... мога да не правя нищо и в нас за без пари. ![]() Ми, много неща ми се въртят в главата, трябва ми време, за да се конкретизирам. Може да замина в чужбина да уча барабани и да се върна... или не... може и тук да си остана, но със сигурност (дори и да не е професионално) ще се занимавам със свирене и с моята музика. ![]() Иначе за живеене се кефя на северни и студени страни. Кефя се на градове като Москва. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Какво стана с първата група?
Каква група искаш да сформираш? Съжаляваш ли за нещо в музикален аспект? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво стана с първата група? Каква група искаш да сформираш? Съжаляваш ли за нещо в музикален аспект? Ми в застой сме, скоро пак ще свирим. Като изключим дет метълът ![]() ![]() Може би за това, че можех още преди години да съм музикантът, който съм сега. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много ще се изкефя, ако постнеш клипче/запис, etc. (ако имаш, разбира се) в което свириш брутален, изкормващ бластбийт, който би предизвикал мозъчен кръвоизлив.
![]() "... единият ни китарист е ex-bass (мисля) в Enthrallment." Enthrallment ГАЗЯТ! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th September 2025 - 09:43 PM |