Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
3 страници V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Красиви и умни жени?!, Що за звер ще е това?
_SiegfrieD_
коментар Apr 29 2004, 10:34 PM
Коментар #61

Архидемон

Група: Потребители
Коментари: 3643
Регистриран: 19-July 03
Потребител N: 202

Цитат(Ataegina @ Apr 29 2004, 08:56 PM)
krasotata iska poddrujka. nesluchajno sa kazali - nqma grozni jeni, ima samo nepoddurjani. (izkluchvat se nenormalnite otkloneniq) ta tuk idvat i problemite - tuj kato poddrujkata iziskva dosta vreme, v povecheto sluchai intelektualnoto razvitie si ostava dosta zanemareno. Govorq tolkova ubedeno, otchasti ot lichen opit, a naj-veche, zaradi desetkite moderno oblecheni i napulno vpisvashti se v kategoriqta krasivi, primercheta, koito sreshtam ejednevno.

direktno shte priklucha, zashtoto v protiven sluchaj naistina shte se zapletete v oburkanite, strelkashti se v razlichni posoki moi misli i razsujdeniq. - za jena nqma po-vuhovna obida ot tazi da i kajesh che e grozna, a za muj da go narechesh glupak.

Хммм не мисля,че поддръжката изисква кой знае какви усилия-тя трябва да идва от самосебе си.За мен поддръжка значат чисти дрехи,сресана и измита коса,оправени нокти(маникюрът не е задължителен) и измити зъби.Клепотенето(гримиране демек) не е знак за добре поддържана жена.Даже е много гадно,когато видя някаква с тонове грим-особено младо момиче.Отвратително е.Който иска да се гримира няма лошо,но поне да го прави правилно,а не да се носи като египетски стенопис...
Подходящото според фигурата облекло също е важно.В женско училище съм и всеки ден се наглеждам на всякакви гледки.Защо най-дебелите и тези с най-грозните крака трябва да слагат ултракъси поли и високи,тънки токчета?Много рядко ще видиш момиче с прилични крака сложило къса пола.Сега вярно-има някаква мода и повечето я следят,но поне да се съобразяват с това,което им отива.
Относно обидите-на грозна вече не се обиждам чак толкова много.Даже днес една съученичка май ми каза нещо такова като ме бяха изкарали на дъската по геометрия.Не я виня-просто си е момичето и толкова му е възпитанието.Пък и вече съм свикнала да се опитват да ме изкарват една от най-грозните в цялото училище.Момичешка му работа-скучно им е на децата и се чудят какво да измислят да се занимават.
Всяка обида е голяма за мъж,ако е изречена от жена...
Go to the top of the page

+Quote Post
Crafter
коментар Apr 30 2004, 12:57 AM
Коментар #62

:)

Коментари: 4948
Регистриран: 4-July 03
Град: София
Потребител N: 188

Цитат(Ataegina @ Apr 29 2004, 09:56 PM)
krasotata iska poddrujka. nesluchajno sa kazali - nqma grozni jeni, ima samo nepoddurjani. (izkluchvat se nenormalnite otkloneniq) ta tuk idvat i problemite - tuj kato poddrujkata iziskva dosta vreme, v povecheto sluchai intelektualnoto razvitie si ostava dosta zanemareno. Govorq tolkova ubedeno, otchasti ot lichen opit, a naj-veche, zaradi desetkite moderno oblecheni i napulno vpisvashti se v kategoriqta krasivi, primercheta, koito sreshtam ejednevno.

direktno shte priklucha, zashtoto v protiven sluchaj naistina shte se zapletete v oburkanite, strelkashti se v razlichni posoki moi misli i razsujdeniq. - za jena nqma po-vuhovna obida ot tazi da i kajesh che e grozna, a za muj da go narechesh glupak.

Така... тука съм доста несъгласен... просто според теб умна (мислеща) и образована жена са синонимми... което за мен е брутално грешно... хареса ми как се изразиха в Сблъсък за манекенките, които имали по 2-3 висши образования...

А за Зиг... тъпа работа, но погледнато от гледна точка на това, че ти си избрала да изглеждаш грозна в техните очи... то няма какво да се връзваш... а ние си те харесвам (очаквам задружно форума да каже "да" smile.gif )

--------------------
Come with me tonight
tell me how it feels to be alive

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Apr 30 2004, 09:04 AM
Коментар #63

Facepalmer

Група: Приятели
Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Цитат
хареса ми как се изразиха в Сблъсък за манекенките, които имали по 2-3 висши образования...

Как са се изказали? Аз понеже редовно купувам Playboy, съм се начел на разни просдтотии. Тая какво учи, колко е умна, какви са невроятните и амбиции.... А в съшност е някаква елитна курва...

--------------------

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар Apr 30 2004, 11:26 AM
Коментар #64

Архидемон

Цитат(Sturmfuhrera @ Apr 30 2004, 12:57 AM)
Цитат(Ataegina @ Apr 29 2004, 09:56 PM)

Така... тука съм доста несъгласен... просто според теб умна (мислеща) и образована жена са синонимми... което за мен е брутално грешно... хареса ми как се изразиха в Сблъсък за манекенките, които имали по 2-3 висши образования...

А за Зиг... тъпа работа, но погледнато от гледна точка на това, че ти си избрала да изглеждаш грозна в техните очи... то няма какво да се връзваш... а ние си те харесвам (очаквам задружно форума да каже "да" smile.gif )

Уф това с интелигентните манекенки взе да се изтърква вече.Искараха ги най-умните жени в България,а всъщност някои от тях са кварталните или селските курвета.Не всички естествено...
Sturm-e благодаря ти за комплимента tongue.gif ,но аз още щом дойдох в това даскало 4-ти клас разбрах,че никога няма да им се харесам...Но защо пък трябва?

+Quote Post
Crafter
коментар Apr 30 2004, 11:33 AM
Коментар #65

Сеп, в Сблъсък се изразиха малко по-меко от теб за елитните курви wink.gif

Истина е че образованието няма голямо значение...

А за Зиг, това е и мойта мисъл... (ОЩЕ НЕ СЪМ ЧУЛ ЗАДРУЖНОТО "ДА"!).

--------------------
Come with me tonight

+Quote Post
t0xIc
коментар Apr 30 2004, 12:44 PM
Коментар #66

Метъл

Коментари: 1599
Регистриран: 26-April 03
Потребител N: 83

ae vajnoto e 4e az sum sladur za vas ne znam momi4eta i mom4eta ae stiga s filosovski topici ..vmesto tva nqkoi da mi kaje dali poznava 4ovek koito 6ie kecove?
gledam tuka nekvi fashion sporove se razvudiha

--------------------
as time slips away
the cage will rust
life will go on
as you fall to dust

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар Apr 30 2004, 08:54 PM
Коментар #67

Архидемон

Е тва с шиенето на кецове за пръв път го чувам...

+Quote Post
bgm
коментар Apr 30 2004, 09:20 PM
Коментар #68

Anti-Everything

Коментари: 536
Регистриран: 4-May 03
Потребител N: 91

+Quote Post
anonimna_dx
коментар Apr 30 2004, 10:13 PM
Коментар #69

... 2 hEaRtS ...

Коментари: 837
Регистриран: 10-October 03
Град: Gb
Потребител N: 305

Цитат(SepulTeraHead @ Apr 28 2004, 09:26 AM)
По принцип праведната музика е за по-умните хора, били те жени или мъже....

Много се дразня от това изречение! mad.gif thumbdown.gif
Нима само тези които слушат праведна музика(метал) са умни ??????
Нима да слушаш нещо по-различно не може??
И защо хората трябва да се поставят в рамки, да им се лепват етикетим в зависимост от предпочитанията им???(нямам предвид баш чалгарите, което пак е един вид ограничено, но немога иначе..... wink.gif )
А и имам "честта" да познавам някои хора от въпросните "праведни", които много, ама много по-ограничени и всичко от тоя род(надменни - мислят се за нещо повече от другите хора- не слушащи МУЗИКАТА.......) mat.gif mad.gif mat.gif mad.gif thumbdown.gif ranting.gif ...
абе стига за ся толкова , че май се ядосах..... huh.gif blink.gif wink.gif

--------------------

...Like a true nature's child
We were born, born to be wild
We can climb so high
I never wanna die
Born to be wild
Born to be wild....

+Quote Post
Ataegina
коментар Apr 30 2004, 10:26 PM
Коментар #70

XX

Коментари: 897
Регистриран: 4-December 03
Потребител N: 342

Цитат(Sw1tched @ Apr 29 2004, 07:19 PM)
haha wow вероятно съм те разбрал погрешно biggrin.gif щото това не говори добре за теб

po princip naj-mudro e da se uchish ot chujdite greshki, no tejko i gorko na tozi, kojto ne se e pouchil ot sobstvenite si. Az zasega uspeshno otkrivam zlatnata sreda. (klishe, no ne namerih po-podhodqshto)

tuk si prava _SiegfrieD_ chistotata predi vsichko - no kato se pochne ot dreshkite i se zavurshva s porichkata na liceto, koqto izglejda po-golqma ot ostanalite... brr - podhodqshtata kozmetika, cvetovete, koito otivat na suotvetnata koja podhodqshtata pricheska, uprajneniqta... studenite dushove za po-zdravo tqlo, podhodqshtata hrana - pak za sushtoto, mnojestvoto lisheniq, zaglejdaneto v "konkurenciqta" i podhilkvaneto pod mustak za nemodernite dreshki ili... ili... dosta e opasno tova vmaniachavane.
tuk iskam da otbeleja, che az nikoga ne sum bila krajno vmaniachena.

--------------------
[color=orange]snishki v gryf

+Quote Post
giggle
коментар Apr 30 2004, 10:29 PM
Коментар #71

Прогресиращ

Коментари: 848
Регистриран: 27-February 04
Потребител N: 408

Kolkoto do modata....obli4am se taka 4e na men da mi se haresa..no sum zabelqzala...4e kurvite ot klasa ako me vidqt s ne6to purvo mi kazvat 4e sum super bezvkusna da go nosq i posle ..me imitirat..eto naprimer predi 1 mesec se qvih na 6kolo s grivni s 6ipove i t.n.i mi kazaha 4e sum luda,az kazah na edna priqtelka(pixie) sledi kak sled 2 sedmici 6te nosqt takiva...e stranno kak poznah...super e tupo izob6to ne se suobrazqvam s vkusa za moda na ostanalite
kolkoto do grima,zavisi ot nastroenieto mi..no priznavam si..po -4esto nosq mnogo i to tumen grim... hmm.gif tova mi e nedostatuka 4e ve4e priviknah..

--------------------
Wake up

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар Apr 30 2004, 11:18 PM
Коментар #72

Архидемон

Хмм тия пък от моето даскало не ходят с гривни и по-добре.Приели са,че се обличам много гадно и не искат да приличат на мен и толкова.Какво ми пука всъщност?

+Quote Post
gad
коментар Apr 30 2004, 11:36 PM
Коментар #73

Crack The Skye

Коментари: 722
Регистриран: 11-March 04
Потребител N: 424

По темата - има бе smile.gif Шизофрения му се вика tongue.gif

--------------------

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар May 1 2004, 09:54 AM
Коментар #74

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Цитат
kolkoto do grima,zavisi ot nastroenieto mi..no priznavam si..po -4esto nosq mnogo i to tumen grim...  tova mi e nedostatuka 4e ve4e priviknah..

Аре стига глупости! Носи си колкото грим искаш. Не трябва да те е срам защото някой си, ти е казал че е гадно на интернет форум...

.... аз като видя момиче с тонове черен грим и черни дрехи ми става пишката.... Май трябва да ходя на повече погребения.

--------------------

+Quote Post
t0xIc
коментар May 1 2004, 10:05 AM
Коментар #75

Метъл

Коментари: 1599
Регистриран: 26-April 03
Потребител N: 83

am ima i takiva hora
ta ako me priemat v sf prosto mi be6e lubopitno dali poznavate nqkoi takuv
6toto ot d4 tuka imam edin poznat
nz
smile.gif

--------------------
as time slips away
the cage will rust
life will go on
as you fall to dust

+Quote Post
Crafter
коментар May 1 2004, 12:43 PM
Коментар #76

Цитат(SepulTeraHead @ May 1 2004, 10:54 AM)
Цитат
kolkoto do grima,zavisi ot nastroenieto mi..no priznavam si..po -4esto nosq mnogo i to tumen grim...  tova mi e nedostatuka 4e ve4e priviknah..

Аре стига глупости! Носи си колкото грим искаш. Не трябва да те е срам защото някой си, ти е казал че е гадно на интернет форум...

.... аз като видя момиче с тонове черен грим и черни дрехи ми става пишката.... Май трябва да ходя на повече погребения.

Е... на мене не ми става, но пък ми харесва. Ама на мен ми става като видя момче... опа... не забравяйте, че не съм чак такув гей в действитенолност smile.gif

Абе черен грим РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ!

--------------------
Come with me tonight

+Quote Post
_SiegfrieD_
коментар May 1 2004, 02:04 PM
Коментар #77

Архидемон

За грима-зависи на кой му отива.Ако ти отива хич не е гадно,но аз по принцип мразя сенки и всякакви неща дето се клепят на очите...

+Quote Post
giggle
коментар May 1 2004, 02:17 PM
Коментар #78

Прогресиращ

Коментари: 848
Регистриран: 27-February 04
Потребител N: 408

kakto v na4ina si naobli4ane ,taka i v grima ne se suobrazqvam s mnenieto na ostanalite.....haresva mi tumniq grim i go nosq dosta 4esto,i ve4e kato me vidqt samo s moliv me pitat kakvo mi ima...

--------------------
Wake up

+Quote Post
falio`
коментар May 1 2004, 06:44 PM
Коментар #79

Burned from hope

Коментари: 1741
Регистриран: 18-February 03
Потребител N: 45

po princip nqmam nishto protiv grima....ama ako 4esto go slaga edno momi4e i edin den doide s po-malko izglejda stranno,....edna ot moq klas qko se majeshe s grimove; edin den sutrinta doide bez grim i naprao ne mojeh da q poznaq. tq ne beshe grozna ama tolkova privikvash s liceto i namazano s grim 4e sled tva mi izglejdashe super "neestestveno" i nekvo gadno

a po temata - ima i umni i krasivi jeni

+Quote Post
Sw1tched
коментар May 1 2004, 10:02 PM
Коментар #80

Архидемон

Коментари: 3914
Регистриран: 12-April 03
Потребител N: 65

Цитат(Ataegina @ Apr 30 2004, 11:26 PM)
podhilkvaneto pod mustak za nemodernite dreshki

леле пропуснахте да обясните и за обезкосмяването ph34r.gif

аз неведнъж казах че ако момичето си е хубаво то си остава такова каквото и да е облекло но сега като се замисля...хигиена, стил, малко грим, вежди, моливи червила..ба не ги разбирам тия работи ама имат ефект да му се не знае, уменията в козметиката са горе-долу алтернатива на напиването на мъжа laugh.gif

+Quote Post

3 страници V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 24th June 2025 - 01:03 AM