![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Засега имат само 1,2 демота и 1 промо(не съм сигурен-ще проверя), но се оформят като доста яка група.
Определя се като black/folк. Аес Дана е съставена от 6-ма. Разнообразно е, че има 3 представители на женския пол! Също е яко че са от Франция-малко френски групи чуваме все пак. Има си много яка атмосвера и звук(поне аз така мисля) Даже надминаха Heol Telwen! Абе изкажете си мнението за групата.. Аз мога да добавя само "2002 : The band is now writting new songs." ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Много ги харесвам - особено този албум - La Chasse Sauvage - приятна и едновременно тежка група
![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
А кажете от къде да дръпна нещо.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
E-mule
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Може би ще ги има по DC++...
Французите по принцип правят интересен Black и мисля,че тази група трябва да се чуе... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
Цели 3 дами ?
Това е интересно, въпреки, че досегашния ми опит, подсказва, че е най-добре женския вокал да се чува мноооого рядко, или изобщо. или само той. трябва да ги чуя. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
При тях няма такова нещо- дамите свирят съответно на - китара, флейти и бас- и то МНОГО добре
-------------------- moriabg.cjb.net
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Beoulf @ May 1 2004, 11:29 AM) Цели 3 дами ? Това е интересно, въпреки, че досегашния ми опит, подсказва, че е най-добре женския вокал да се чува мноооого рядко, или изобщо. или само той. трябва да ги чуя. Зависи от гласа на женския вокал.Най-уважавам жените с плътни гласове,но за съжаление повечето вият като разгонени вълчици по пълнолуние... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Нечовек ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 11-January 03 Потребител N: 1 ![]() |
Ах, леле тва изкъртва мивки много яко!
![]() ![]() -------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Гамбит @ May 1 2004, 05:21 PM) Ах, леле тва изкъртва мивки много яко! ![]() ![]() Къде го намери? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
това бе достатъчно, ще ги потърся.
-------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Нечовек ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 11-January 03 Потребител N: 1 ![]() |
www.slsk.org
-------------------- Never argue with an idiot, he drags you to his level, and beats you with his experience.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ May 1 2004, 05:46 PM) Цитат(Гамбит @ May 1 2004, 05:21 PM) Ах, леле тва изкъртва мивки много яко! ![]() ![]() Къде го намери? E-мule!! ![]() -------------------- moriabg.cjb.net
|
|
![]()
Коментар
|
|
И на DC++ ги има.
Добра група с фолклорни мотиви.Поне по това,което чух... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз първоначално имах онзи техен албум от 2000 на касетка, но после си ги намерих и на мп3
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Твоя смерт @ May 2 2004, 12:37 PM) Аз първоначално имах онзи техен албум от 2000 на касетка, но после си ги намерих и на мп3 ![]() Те пък и касетките са с едно качество.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Abe ima is dobro ka4estwo!
A ot kyde po dqvolite kasetka namerihte be? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Jedispircul-er @ May 3 2004, 11:11 AM) Abe ima is dobro ka4estwo! A ot kyde po dqvolite kasetka namerihte be? Ако не ти е жал за слуха отиваш и разпитваш по метъл шоповете...Може и поръчка да направиш на някои места ако го нямат в момента... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 09:43 AM |