![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 1-October 08 Град: Варна Потребител N: 3023 ![]() |
Знам, че тук ще пишат само хора, които са били и са се отървали(черен хумор), или такива, които ще ме напсуват за избора на тема. Все пак мисля, че не можете да отречете колко невъобразимо е усещането да знаеш, че си жив едва ли не по случайност. Лично аз съм заспивала на волана след 10 часа шофиране без никакъв сън или енергийни напитки. Знам колко тъпо е от моя страна да го допусна, но това ме накара да се замисля за онзи горе. Накратко, какво става, когато съберете на едно адреналин, страх, изненада и ги поразбъркате с малко равносметка?
-------------------- Where are the plastic doves ready to kill
The inspiration I try to fulfill Cry for me sister on Valentine`s day You`ll find me lying on Hollywood Hills |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Накратко, какво става, когато съберете на едно адреналин, страх, изненада и ги поразбъркате с малко равносметка? Страхова невроза + наченки на здрав разум. ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Скачахме веднъж с колела през едни стълби и направих такова грандиозно падане на глава от 2 метра със засилката, че наистина не разбрах как не счупих я врат, я череп... Много зле...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Общо към 5 пъти съм бил на косъм от смъртта, както се казва. Горе няма никой и нищо не се случва освен ако не си с нетабилни мозъчни функции или халюцинираш нещо. В един момент си близо, в следващия се чудиш точно какво и как стана, че да си още тук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Когато съм била на 5, за малко съм щяла да се удавя. Спомням си как виках "Не искам да умирам!" Дълго след това имах травма и се ходеше по разни лекари, гледачки, бла-бла
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Necrodeath experiences.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Ще ми е интересно да чуя поне 1-2 от историите на Абидос.
Аз май никога не съм попадал реално в такава ситуация, но няколко пъти съм имал такова усещане. Веднъж маскирани хора насочиха оръжие срещу мен - не зная дали беше огнестрелно, газово или от нашумителите в последно време еърсофт реплики. Логичното разсъждение би ме накарало да помисля, че практически не е имало никаква опасност за мен, но в такъв момент човек не мисли логично. Помня още една или две подобни случки и ще ги разкажа ако някой се интересува. Аз обаче искам да попитам господата, които се занимават с тъй наречените 'law enforcement' дейности дали са се сблъсквали с нещо сериозно в работата си. Визирам най-вече уважавания (не само заради професията си) Mago de Oz, но мисля, че имаше още поне 1-2 които работят нещо свързано тук. Ще се радвам изключително много ако те се включат. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Аз съм изпадала 2 пъти в такава ситуация.
Единият път (както и при Щурма) насочиха пистолет срещу мен - когато обмислям сега едва ли щяха да ме гръмнат заради едно скъпо колело но както и Щурм спомена, тогава човек не мисли. Усещането беше парализиращ страх но и сякаш не се случваше на мен - едва ли може да се опише. Другият (той всъщност е първи) случай е твърде личен и го знаят само мои приятели. Това вече наистина си беше среща със смъртта и се радвам, че съм спечелила някак онези 3 минути, които ме спасиха. В такива моменти човек осъзнава колко преходно създание е всъщност. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Ще ми е интересно да чуя поне 1-2 от историите на Абидос. Нищо особено няма за разказване. Като малък щях да се удавя на 2 пъти - веднъж направо си потънах, прилива ме изненада или аз бях попаднал в някаква дупка, но един приятел беше наблизо и видя, че махам там, дори не можех да извикам заради водата. Вторият път пък ме отнесе навътре течението на сигурно 30 метра навътре(поне така ми се струва, беше доста навътре, а аз да не съм бъзльо да викам за помощ:Д) и бях само с една въздушна възглавница и ми отне около 20 минути да се докопам до брега. Фаталното тук е това, че по много малко плажове тогава имаше спасители и на този липсваше. Щях да си замина без да ме забележат. В други случаи са ме нападали с нож. Не само да го размахват, но и да ми посягат в гръб. Трудно е да опишеш какво е да ти опрат нож в гърлото ![]() Бил съм и в сериозна катастрофа, от която някак си се отървах с натъртено рамо и счупен зъб. Други не излезнаха изобщо. И всичко това до 13тата ми годишнина. От тогава само веднъж съм бил малко по-близо - един заспал шофьор за малко да ме отнесе. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Oбщо взето, когато се катерихме по разните му скали, на 30-40 метра височина и се държим на пръстите на краката и ръцете. На стотина метра височина в една планина и се държах само на зелената тревичка, лазейки. Едно грешно движение и си падах. На Връх Шипка, на четирите кола отстрани съм ги заобикалял, там също е доста голям адреналина. Ако това се води близо до смъртта.. това да е.. :>
И доста гълтания на бонбони в грешното гърло като малък и баща ми ме е обръщал с главата надолу и изтръсквал. бля. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Супер тема!
И двата ми случая са в Самоков. Единият е от препиване, при което съм бил (забележете формата на глагола) 12 часа в кома, а вторият път, когато пиян и цивилен полицай насочи срещу мен пистолет. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
О как можах да забравя преди 2 години в Будапеща. Най-зверското ми напиване и единствения път, когато съм правил глупости в пияно състояние. С други думи почнах да се катеря, за да ида на покрива.... от 13тия етаж.... Побиват ме тръпки като се сетя. Един приятел ме издърпа в последния момент... Нямаше да го помня това, ако не го бяха снимали. От тогава не съм правил разбивания с алкохол.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Най-забележително е сигурно падането ми в 5 метров басейн на 3 годишна възраст, гаджето на леля ми тогавашното ме е спасило.
Забиване с шейна челно в бетонен електрически стълб, 2 минути безсъзнание и подобие на цицина, което ще ми остане за цял живот също е notable stuff. А човек се чуди понякога защо е оживял. Или за какво ;р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Дамн аз пък почти не съм имал такива слуки!Най-много някоя кола да е била на косъм да ме блъсне и тва е!
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Горе-долу по времето, когато трябва да съм зачената, е гръмнал Чернобил. Когато съм се раждала, е било стражишкото земетресение. Тежала съм кило и 400, лекарите са казвали на майка ми, че няма да оживея, 6 месеца съм била в кувьоз и... така де, оживяла съм.
В първи клас реших да се правя на героиня и като момченцата да прескоча оградата на даскалото, която беше висока колкото мен. Само дето не съобразих да се огледам първо и една кола заби на 20 см от мен. Около 5ти клас бяхме на море и плувах върху един дюшек. В един момент загубих равновесия и дюшекът се обърна. Добре, че баща ми беше покрай мен, че ме извади, бях се нагълтала с вода. В седми клас географът реши да ни води до кариерата, за да гледаме земните пластове. По неведоми нам причини се качихме на поне 20 метра височина, на върха на кариерата, подхлъзнах се и спрях на метър от ръба. Две съученички ме хванаха и ме издърпаха назад. Като бях в гимназията, една зима се прибирах по тъмно от баба, вървях по улицата, защото на тротоара преспите бяха един метър и в рамките на 15 секунди покрай мен минаха 3 коли, винаги се подхлъзвах, като се доближеха до мене, даже се подпрях на последната, за да не падна. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Аз май никога не съм попадал реално в такава ситуация, но няколко пъти съм имал такова усещане. Веднъж маскирани хора насочиха оръжие срещу мен - не зная дали беше огнестрелно, газово или от нашумителите в последно време еърсофт реплики. Логичното разсъждение би ме накарало да помисля, че практически не е имало никаква опасност за мен, но в такъв момент човек не мисли логично. Ти знаеш моя аналог на тая история, само дето беше познат и дулото (на съвсем истинско огнестрелно оръжие) не беше насочено към моята чутура, а заканата "ще те излежа бе, мангал нещастен" още ме буди нощно време. Реално това си беше nearprison expirience. Иначе сериозно по темата се сещам за един конкретен случай, в който седнах върху пепелянка, не бях виждал змия на живо от толкова близко разстояние. Оттогава не ги харесвам толкова гадинките. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аз не смятам, че ако нещо е станало са щели да имат какво толкова да ти кажат. За сметка на това репликата "Ще те излежа, бе" влиза в графата на топ тен култови!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Интересна тема, леко зловеща, леко пикантна... добра е! За съжаление на Щурма, няма да споделям какво ми се е случвало на работа, поради ред причини, но да кажем една от основните е, че това можем да го обсъдим на по бира
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
2 пъти съм се давила.Това си беше най-плашещата ми среща с близкия край.Става бавно и имаш време да осъзнаеш ,точно какво ти се случва и факта ,че си неспособен да го предотвратиш.И после идва паниката,което сдухва положението още повече,ако това е възможно.
1 катастрофа - Общо взето докато асимилирам ситуацията всичко беше свършило.Някой друг потрошен крайник,не на мен,малко кръв и много уплашени физиономии.Всички се отървахме. И преди 3 години ,при един як семеен скандал, мъжа ми ми опря пистолет в челото.Това си беше най-адреналино зареждащата ситуация в живота ми.Несравнимо с никакво друго усещане.Да не разправям и после как се сдобрявахме. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Страхотен романтик си си избрала.
Nothing says "I love you" more than a gun to the forehead. Като споменаха тоци - като бебе съм взел някаква отверка и съм разглобил тотално единия контакт. Естествено съм ръчкал и вътре, как съм държал само за изолираната част не знам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Не съм, но никога не е късно...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
^^Ами! Всеки друг на негово място отдавна да е дръпнал спусъка. Аз съм си избрала единствения мъж, дето е способен да ме търпи толкова дълго. Паметник треа му направя...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Като те чета, настръхвам
![]() ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 25-January 08 Град: София Потребител N: 2558 ![]() |
Хаха, извинявайте, но само заглавието като видях и се сетих за ДВД на Едгай...Superheroes...това за просветените поздрав...
А иначе ...като съм била малка и в морето....веднъж ми се е обърнал пояса и само краката ми се подавали отгоре ...Понеже съм била малка и съм се паникьосала, а и не съм имала силата да се обърна сама... Както и да е...изкарали ме след известно време, както сте се досетили ![]() -------------------- Music is an awful thing...What is it? I cannot understand it. The power of music is to take you to the composer’s inner peace. The one that listens have no choice. Tell me what I thought about while writing these notes. A man is trying to reach his lover, his carriage breaks, the wheels are all in deep mud. She won’t be waiting long. This is the sound of his anger. “That’s it”, as if music says. It’s not what you’re used to listening, not what you expect…but just this…
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да даде Господ всички да сме добри деца. Амин
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Лека операция за вадене на сливици, лекарско недоглеждане, артерия не на място и загуба на много кръв.
Това е моята история. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И преди 3 години ,при един як семеен скандал, мъжа ми ми опря пистолет в челото.Това си беше най-адреналино зареждащата ситуация в живота ми.Несравнимо с никакво друго усещане.Да не разправям и после как се сдобрявахме. ![]() Само на мен ли ми се струва изключително грозно човек да сподели точно това? Изобщо... Как можеш да си с човек, който е направил това? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Stockholm syndrome? Едва ли, но защо пък не. Техни си работи, аз ако ще вадя оръжие ще го ползвам :д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
Аз лично бях веднъж на косъм това се случи като бях на 11. С един приятел бяхме се качили на един гараж и нещо се лигавехме по едно време той почна да ме гони и аз почнах да ходя назад като си мислех че ма още един гараж, но уви нямаше
![]() ![]() -------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th May 2025 - 01:39 AM |