![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
аз пък се кефя на pain ... кво пък в песента shut your mouth има китари, барабани, вокали (на извънземно) и ест най-култовото - електронен часовник с яка аларма ![]() Би било култово да мога да си направя часовника да звъни с тази аларма, всъщност. Трябва да почнат да правят такива часовници. За сега само gsm-а звъни с песента. ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
^абе ако питаш мен по култово би било някое извънземно да се паркира вкъщи и да ми каже да си затварям устата ... въй после пък да ми облече халата
![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Ако внимаваш как пиеш мляко, всичко ще е наред кхкхккх
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Намирам бандата за много добра! Tagtgren е гениален - мисля, че няма смисъл да спорим за това. Pain е доказателство за това, че е и много разнообразен творец. Пък и като се замисля, жанровият кросоувър винаги ми е допадал... Абсолютно съм съгласна с теб! Tagtgren е гениален! -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
^ Все пак най-яките му неща са тези с Hypocrisy, където също започна да вмъква доста удачно електроника.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28392 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не че имат много общо двете групи.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Тук можете да гледате видеоклипа на "Zombie Slam". Искам да помоля за този клип в нормален вариянт. Благодаря ви предварително. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
дам pain много ме радват и като цяло съм фен на елекронния метал както се изразихте вие. фен съм и на индутриал и прочие...но да pain много ме радват.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
Еми обожавам Hypocrisy, а Петер се изявява в двете... Еднаквеят ми, ама все пак всяка си има своя чар. Pain... харесват ми.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Hypocrisy и Pain да еднаквеят... доста смело твърдение.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Сега ги заслушах тия по сериозно
![]() ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Не съм особено запознат с творчеството им, но от последния албум съм доволен. Поне песните Psalms of Extinction и още една, две доста си заслужават.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Общо взето няма слаба песен и е добре да се чуе всичко.
А наистина между Pain и Hipocrisy аз лично не виждам чак толкова прилики. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
"Зависи от гледната точка." - каза тя,висейки с главата надолу.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
По отношение на рифовките и ритмите имат някои допирни точки, но творчеството им е доста различно, поне от това което успях да чуя.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28392 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Е как да няма някакви сходства, след като и двата проекта се правят изцяло от един и същ човек?
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-May 07 Потребител N: 2092 ![]() |
Тоя човек за това е гении щото с квото и да се захване ще направи нещо качествено - изключва се последния албум разбира се. Той сигурно и рап да почне да прави ще е яко.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Аз мисля, че последният албум е шедьовър.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
+1
Това всъщност се отнася за всички творби на Tagtgren... -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
И Cynic Paradise изтече и на първо слушане ме зарадва в пъти повече от предния. По отношение на композициите и саунда продължава неговата традиция на по-тежки и заети миксове, но във всички други отношения ми се струва доста различен, което е някак учудващо предвид малката разлика във време между двете творби. Интересно е че освен типичната за Pain рифовка чуваме и някои олд скул влияния. Анете Олзон се появява в две парчета и личното ми мнение е че се вписва идеално в идеята.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Влюбена съм в тоя албум.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
Хммммм Pain бай ти Пешо пак надмина себе си просто уникална група мн ме радват
![]() ![]() ![]() -------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Супер як албум. Петер е уникален, а Анет се вписва идеално. За сега абсолютен фаворит е Follow Me.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Добре че беше тази тема за да чуя Hypocrisy
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Абре, кво да кажа... Не бях достатъчно запозната до преди няколко дни
![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Ама какъв албум са издокарали......., просто нямам думи
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Ето и новото видео от албума - http://www.youtube.com/watch?v=ZRbv4O65vBo
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Добър албум, слушаше ми се нещо такова. И колкото и да е удивително, включванията на Анете не ме ужасяват.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 140 Регистриран: 3-February 09 Град: Dead gardens where sun never rises Потребител N: 3244 ![]() |
Ми послушвам отвреме на време Pain, обаче не е нещо особено за мен. Индъстриъл повече наблягам на Rammstein и Turmion Kätilöt
-------------------- Ae ú-esleliach nad... estelio han. Estelio hammen.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 01:06 AM |