![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
@Blood: 900 лева. Доста евтино според мен, но компютрите нямат никакви инсталирани неща по тях - сам ще трябва да си ги правя. А и още по-добре, тамън ще си ги Customize-на както на мен си ми е удобно. Имам предвид за ОС и друг Софтуеър.
Трябва да отида да проверя какви са дънните платки. Но мисля че са Гигабайт и на 2та, не съм на 100% сигурен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
A аз смятам, че за по-малко пари можеш да вземеш нещо по-добро.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^^ Ако дънните платки на двата са еднакви - взимай първото. Ама ако не са - дай параметрите им + параметрите на паметите и процесорите (ако ги знаеш).
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
![]() Може да смъкнеш сигурно към 200лв от това ако: Избереш по-малък като обем хард или вместо WD купиш Seagate, но последните са проблемни напоследък. Купиш 2х2ГБ 800мхз Супер Т памет ДДР2 Вземеш някакво друго дъно (от интелски не чаткам и избрах едно по цена. горе-долу и с ЦПУ-тата им съм така :д) Или вместо интелска машина вземеш такава на АМД, но в момента Интел са малко по-напред с материала. От доста време не съм чел за хардуер и какво е положението, но май тази конфигурация е по-добра от двете твои. ЕДИТ: току-що видях, че съм направил леека грешка като съм сложил СЛИ дъно и АТИ видео карта :д Или взимаш дъно с кросфайър или сменяш картата с 9600ГТ или с малко по-скъпата 9800. Картите с повече от 512МБ рам са ако ще играеш нови игри на Виста и/или ако ще ги играеш на резолюции над 1280х768. Ако можеш да изчакаш малко те съветвам да не бързаш. http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?t=51872 Също така ще е добре да погледнеш road map-а им за тази година. http://www.tomshardware.com/news/intel-pro...-2009,6384.html |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^Мога да изчакам доста, и без това ми трябват още 300 лева.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Събери още 400, че да може да си вземеш що годе добра кутия и захранване.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето защо е добре да се изчаква: http://www.techreport.com/discussions.x/16237
Дано нашите дилърчета нямат много непродадени бройки и намаленията и тук станат реалност възможно най-бързо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
абе някой от тук има ли EEE pc интересно ми е ?
![]() другото интересно нещо е как така за сефте цената на нещо в мост ще е по ниска от цената в newegg ![]() това ме навежда на мисълта че е супер далавера и мисля да си зема едно такова мини лаптопче .. все пак няма и 400 кинта с ддсто а е перфектно за разнасяне и примерно праскане на heroes 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Някакви вирусообразни гадости са ме налазили и не мога да се оправя. В netstat като гледам има мнооого връзки към разни xxx.xxx.xxx.xxx: microsoft-ds и има SYN_SENT към тях. Пробвах nod, avg, malwarebytes anti malware - нищо. В net-a гледах, разправят за Sasser worm-a - опитвам се да сваля fix от symantec/microsoft - не зарежда страницата. Пратиха ми symantec fixer-a, нищо не откри. (а и доколкото си спомням Sasser-a май го оправиха с някой от service pack-овете, а аз съм с XP SP3). Предложения?
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
BitDefender, по възможност през сейф мод или някаква антивирусна от boot cd.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 5-May 08 Град: София Потребител N: 2738 ![]() |
format C: хахаха
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
http://www.spywareinfoforum.com/index.php?showtopic=47819
http://techexchange.packeteer.com/viewtopi...4267936e44ef83f http://vbulletin.thesite.org/archive/index.php/t-68990.html http://www.the-scream.co.uk/forums/t15195.html Истината е някъде там. Едва ли е sasser. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Някой ще препоръча ли добра антивирусна, че тоя Symantec, с който бях досега, само ми късаше нервите?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
NOD32 е без алтернатива от няколко години насам. Аз съм фен на версия 2.7, но има и по-нови, с повече възможности.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Аз съм с AVG 8.0 и няма проблеми с нея, засега
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз заебах НОД, някакъв пълен ташак беше, 3 версии пробвах и пак.
С AVG съм и е супер! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ше се научите вие, Авиджи фтв!
НоД-а чисти само ако е оригинален, иначе забрави. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Глупости.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Пробвал съм 5-6 релийса на НоД32 от замунда и никоя не ми е изчистила абсолютно нищо.Ясно не е кракната като хората
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Безкрайното мъчение свърши.
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Кажете ми някоя лесна програма, с която да мога да мога да сложа няколко различни картини на десктопа. Благодаря.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Някой ползва ли AVG Free 8.0? Случайно днес да сте имали странни премеждия с един палав ъпдейт? На колежката ми компа и заби след въпросния ъпдейт и се наложи формат Ц и инсталация на Виндовс. Та случайно питам, че (да чукам на дърво) не ми се занимава сега и с преинсталация! Ако някой знае къв може да е проблема да помага, а ако е кьорфишек аз ШИ МУ И** МАЙКАТА на туй АаВъъъГъъ(3ъъъ).
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Кажете ми някоя лесна програма, с която да мога да мога да сложа няколко различни картини на десктопа. Благодаря. paint/photoshop :> -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Ти си ми градски нали? Тези дни те хващам за ушите и те водя у нас да ми покажеш как става, щото нямам нерви и време да ги разучавам.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Някой ползва ли AVG Free 8.0? Случайно днес да сте имали странни премеждия с един палав ъпдейт? На колежката ми компа и заби след въпросния ъпдейт и се наложи формат Ц и инсталация на Виндовс. Та случайно питам, че (да чукам на дърво) не ми се занимава сега и с преинсталация! Ако някой знае къв може да е проблема да помага, а ако е кьорфишек аз ШИ МУ И** МАЙКАТА на туй АаВъъъГъъ(3ъъъ). Абе, не знам, ама откогато стана тоя ъпдейт (вчерашен), от вчера вечерта е като преди компа - имам нет и всичко е ок, но е УЖАСНО бавен и забива, понякога направо спира. На всичкото отгоре сякаш е претоварен компа - постоянно мишката ми има часовник, сякаш чака нещо да зареди. И ми писна, тъкмо преди месец реинсталвах уиндоус, сега пак ли.. Edit: Ми аз го ънинсталнах и всичко се оправи ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Acronis True Image, Norton Ghost - първи приятели в такива случаи :п
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Аз съм с avast - нямам никакви проблеми. Nod е единствената антивирусна, която ми се е бъгвала. И то се бъгна на работа, където сме в мрежа и на всеки на компютъра всичко беше ок, стига да не ти пратят някой файл, защото всички чужди файлове бяха "заразени".
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Аз съм си с Касперски вече и друго ми не трябва.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз това направих.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:36 PM |