![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Уф... не знам, сигурно са малко на брой тези от вас, които са ги чували. Надявам се да не е така, защото за мен са ужасно и тъжно подценени като цяло.
Келтски дуум, ако се питате какви са. Страхотно е, сякаш се слуша някаква смесица от Cruachan/Waylander + Doomsword + Mythological cold towers + Primordial или нещо подобно. Пиша темата, защото сега пак си ги включих след година пауза, когато не ми харесаха, и някакво... много са силни. Ако се заинтересувате мога да качна албума, който имам, някъде. Много трудно се намират :/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Mael Mуrdha - Cluain Tarbh поздрав~!
Мдам доста приятна група. Тук ми се нарират 2та им дългосвирешти от 2005 и 2007 и едно EP от 1999 (To Path of Insanity - едноименната кърти). -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Качете нещо, искам да чуя. ;]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Линкец - тук качих гореспоменатите албуми. Съветвам чек с антивирусен софтуер, че май имам честитка, макар и Avast-a да не я открива.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Мдам, бива си ги дъблинчаните! Гореспоменатите албуми веч съм ги преслушал два-три пъти и признавам, че имат сериозен потенциал. Доста свестен е doom-ецът със значителен привкус на келтски фолк.
Поздрав с леко баладичната The Serpent and the Black Lake от Cluain Tarbh -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 12:08 AM |