![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 24-January 09 Потребител N: 3221 ![]() |
Така...ще започна с това,че съм на 12 (знам,че съм малка
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Малка си да разбереш, че другите могат да лапат курове и важното е ти как си се чувстваш. В по-късен етап от живота ще се съобразяваш с другите, не сега - тогава работодатели, глупости, колкото щеш.
Подозирам, че имаш повече акъл от путките 11-12 клас в по-голямата им част, така че ги оста'и ![]() [това ще отиде в случайни-те, подозирам, хъхъ] -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Носи каквито фанлки искаш да не ти пука какво мислят останалите слушаш Мейдън нали?
Тогава сив пълното си право да носиш тяхна фанелка .. щом ти харесва ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Въпросът е дали батковците и каките са метъли, или не. Ако не са, бъди сигурна, че говорят така за метъли от всякакви възрасти. Да не ти пука, т.е.
-------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Не се ли изискваше тези, които се регистрират да са на поне 13 години? Може да съм го сънувал. Стига да не слагаш от тея черни гримове няма смисъл да се товариш с чужди мнения по подобни въпроси.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Не само че не трябва да носиш тениска на мейдън, но и въобще не бива да се показваш навън, щом си метълка!
Ние тука да не мислиш, че ги обичаме такива като теб, некви метъли? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Черните сенки са прекрасно нещо, стига човек да има мярка и да знае как да се гримира.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Носи си Мейдън и си припявай no more lies
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Споко, аз на 12 носех суитчър на линкин парк и сега сам се смея на себе си.
-------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Не се ли изискваше тези, които се регистрират да са на поне 13 години? Може да съм го сънувал. Стига да не слагаш от тея черни гримове няма смисъл да се товариш с чужди мнения по подобни въпроси. И така да е какво от това... мислиш ли че ще пише повече от три пъти във форума докато не й омръзне? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Gorefest:"Shame-no such thing!"
тва,мисля,е достатъчно... -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Да не ти пука, колежке. На мен фенските тениски ми седят като на закачалка, това е единствената причина да не нося такива. Щом се харесваш, носи си я. Много се кефя на хора с подобни тениски.
scion_of_storm, нека приемем, че наистина е на 12, езикът ти е твъъъъъърде груб за пред ... човек на тая възраст ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Винаги много съм се дразнел на такива изказвания...да не мислите, че децата на 12 не знаят какво става...знаят всичко
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Аз пък се дразня на 'широко скроени' хора, които не си мерят думите и мислят, че са над скапания ограничен свят.
По-малките знаят, но това не значи, че трябва да сме вулгарни. Най-малкото показва липса на възпитание, в по-лошия случай - опит да си забавен, защото не можеш да измислиш нещо наистина остроумно. Нещо, на което можеш с право да се подразниш, е да ходиш гол на плажа и някой да ти каже да сложиш бански, защото имало малки деца. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
А бе, да не ти пука. Не им обръщай внимание, нека си плямпат простотии. И аз първо се дразнех като ме изгледат странно или ме пътат някакъв въпрос от сорта на "А бЕ ПиЧ, Ти Да нЕ БиИ ДаА СиИ СаАтЪнИсТ УеЕ?!" но вече не ми пука, даже и не им отвръщам.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Онелинен,
чакам да дойдат да ме приберат за непристоен език пред 12 годишно момиче. Междувременно ти препоръчвам един сайт да видиш какво правят 12годишните, на които лошия батко Сторми говори такива ужасяващи глупости: www.impulse.bg Така е, мизерен съм, съжалявам. Но не ми слагай думи, които не съм изрекъл. Не се възприемам за най-широкоскроения човек ![]() thx edit: улеснявам те донякъде: http://www.impulse.bg/user/bonbon4e99 http://www.impulse.bg/photos/by/8807181/view/11873644 а аз искам да питам авторката възмутена ли е ужасяващо от моето НЕДОПУСТИМО поведение, и дали това са нови думи за нея. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Добре де, а ти какво, по дяволите, правиш в тия сайтове?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
блеш, в един приятел сме, и си имаме редовната вечер за смях - кръстосваме импулс и гот.бг.
комбинирано с олигофрена Weird Al е гарантиран смях отвсякъде :Д -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
нищо не разбрах, ала линковете към импулс са стойностни!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тези са деца. Колкото и чорапи да сложат в сутиените си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
'Начи с повечето изказвания дотук не само че по никакъв начин не помогнахте на девойчето, ами сиг го накарахте да се чувства по-зле за това колко било малко и какви били тези на нейните години, което, общо взето, е по-гадно изказване отколкото някое за стиловата й принадлежност.
Спрете да говорите глупости. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Извинявам се, бях провокиран.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Е, тя пък и ако е очаквала нещо повече от това... :Д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 24-January 09 Потребител N: 3218 ![]() |
Така...ще започна с това,че съм на 12 (знам,че съм малка ![]() ![]() Хехе, ами то сега му е времето да ходиш с такива тениски бе. На 12-3 се ходи с такива тениски. Може и да седят грозно, но за възрастта ти е оправдано и не мисля че някой има право да ти се смее, дори и да иска. ![]() На мен лично тениските са ми бая противни и само спя с тях, но и аз като "прохождах" си носех нон-стоп гадните парцали. Явно е период, през който всеки трябва да мине. И по-добре да го минава докато е време, тениските и гривните с шипове + мешка на череп, вълк или т.н. съкс биг тайм. (т.е. най-добре е да ги носиш на твойта възраст.. повечето "метъли" /тц, мразя да използвам такива думи/ биха били по-снизходителни, отколкото ако беше на 17 и още носеше размъкнатите тениски, черния грим, гривните и пр., мое мнение естествено) Успехи ти желая, и без много-много да те ебе кой какво си мисли. Носи каквото ти е кеф, защото няма да ти е кеф за дълго време - поне си оползотвори кефа докрай, преди да го заебеш. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 24-January 09 Потребител N: 3221 ![]() |
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
@betterthinktwice: Брей, я виж ти. Противни били. Ха.
"Носи каквото ти е кеф, защото няма да ти е кеф за дълго време - поне си оползотвори кефа докрай, преди да го заебеш." Като ти не ги носиш противните гадни долни тениски, това значи ли, че никой друг не ги носи, след като е на 17? Не мисля така. А пък и само как определи, че на 12-13 години се носили такива тениски. Много ми чудно тогава, как като бях на Каварна 95% от хората там бяха с черни тениски с групи, и под 5% от тях бяха на възраст на 12-13? А? Kthxbai ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Извинявам се, бях провокиран. Извинявай, не съм целяла да провокирам точно теб. Неприятно объркване ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
а аз искам да питам авторката възмутена ли е ужасяващо от моето НЕДОПУСТИМО поведение, и дали това са нови думи за нея. ![]() Не. ![]() А, туй е важното ![]() ^ E, почувствал съм се. :ь -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
Спокс аз първата тениска която си взех беше на металика май : kill em all бях на 10 демек преди 8 години и както тогава така и сега не ми пука кой кво си мисли за мен или за начина по който се обличам така че не и обръщай внимание
-------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 04:13 PM |