![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
`Xandria`,а така...това вече е съъъъвсем различно нещо:)
Шляш,ми тва е шото като не те разбират а само се опитват да те опровергават се налага да повтаряш ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 13-January 06 Град: София Потребител N: 1114 ![]() |
Хмф докъто не ми се налага да гледам полуразфасовани агнета у нас ( което наблюдавах доскоро
![]() ![]() -------------------- I wish I was a bear...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 17-January 06 Потребител N: 1116 ![]() |
Mi az haresvam da qm meso. Vkraq na kraishtata, na koi kakvoto mu haresva.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
а така...гоу фор дъ холестерол...аи донт кеър ени мор!
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
и на петя и харесва. онзи ден като беше в пловдив яде месо.. няма да уточнявам..
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
LEELE SHTE TE RITNA!!!!
(тои лъже) -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Твърдението, че човек по естество е устроен да яде месо, е заблуда, оборена от най-видните анатоми и физиолози още през XIX век. И тогавашната, и днешната наука не може да отрече фактите: устройството и функцията на човешката храносмилателна система има доста съществени отлики от тази на хищните животни. Храносмилателната система на човека е много по-близка до тази на висшите тревопасни и плодоядни бозайници и най-вече до тази на маймуните, които винаги са били вегетарианци.
Доктор УИЛИЯМ С. РОБЕРТС (доктор по медицина): “Когато убиваме животни, за да ги изядем, те накрая убиват нас, понеже тяхната плът никога не е била предназначена за човешките същества, които са растителноядни по природа.” Общо 47% от световното зърнено производство се употребява за изхранване на животни, отглеждани за клане. В контраст с това разхищение, според данни на ООН, ежедневно на планетата умират от глад 43 000 деца. -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Feb 2 2006, 03:09 PM) Общо 47% от световното зърнено производство се употребява за изхранване на животни, отглеждани за клане. В контраст с това разхищение, според данни на ООН, ежедневно на планетата умират от глад 43 000 деца. Е, и??? Това производство да не отива на боклука? Нали животните, които го ядат после тях ги консумират хората. Децата гладуват, защото храната не е равномерно разпределена, а не защото я няма! Поредната шибана вегетарианска пропаганда!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
не...не отива на боклука,но от 16 кг зърно, което отива за храна на добитъка, се получава едва 1 кг месо!
Цитат Поредната шибана вегетарианска пропаганда!!!! и аиде ако обичаш по-полека
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Понеже ми е тръгнало на черпене - Пиле (рошавко), дай адрес да ти изпратя едно чувалче жито, да спасиш 1-2 килограма мръвка от някое теле...
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
![]() ![]() Нямам нищо против вегетарианците, стига да не прекаляват в убеждаването на грешниците. Обичам салата, обичам и пържола. Мразя обаче да ме "просвещават" и да ми показват "пътя, истината и живота". ![]() ![]() - Към Рошавите вегетарианци -> само най- нежни чувства ! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Feb 2 2006, 03:09 PM) Общо 47% от световното зърнено производство се употребява за изхранване на животни, отглеждани за клане. В контраст с това разхищение, според данни на ООН, ежедневно на планетата умират от глад 43 000 деца. Повярвай ми, дори и да не се хранеха животни, никой нямаше да даде това количество "храна" за безвъзмездно изхранване на гладните в страните от третия свят. -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Feb 2 2006, 05:21 PM) и аиде ако обичаш по-полека Нищо лично ![]() Цитат(Demiurg @ Feb 2 2006, 05:59 PM) Мразя обаче да ме "просвещават" и да ми показват "пътя, истината и живота". ![]() ![]() - Към Рошавите вегетарианци -> само най- нежни чувства ! ![]() Ето това имах предвид. ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
не бееее...гледаите сега...сигурно 20390234895 пъти го казах...никои за нищо не навивам...на никои не съм му казала 4е е лош щото яде месо примерно...просто казах..."Аз спирам да ям месо щото..."
ама тука се скъсаха хората да обясняват как не можело да се живее,пък не знам си кфи глупости още...не мога да разбера защо просто не кажете (като Demiurg ![]() ![]() ААХАХАХХАХАХХА....току що 4ух по новините..."потвърдено е - месото внесено в българия от не знам си къде си е било на 20 ГОДИНИИУУУУУ!!!20 години е било замразено" ![]() ![]() бтв не го казвам с никаква връзка...просто така - по темата ![]() Този коментар е бил редактиран от Ro6ava GarGa на Feb 2 2006, 07:43 PM -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Лелееееее как си се разлигавила в последно време
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Feb 2 2006, 06:51 PM) 20 години е било замразено" ![]() ![]() можеш и да попиташ очевидци, които са били в поделението във враня (относно готвенето и месото,използвано за него) ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Feb 2 2006, 06:51 PM) месото внесено в българия от не знам си къде си е било на 20 ГОДИНИИУУУУУ!!!20 години е било замразено ... С едно 20 годишно уиски! ![]() Вече като видя месо, си представям как Хархата сочи заплашително с пръст и вика: "ши' ядеш, ма ща' изплющя"... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Feb 2 2006, 11:05 PM) ... С едно 20 годишно уиски! ![]() Оххх ![]() ![]() ![]() ![]() Недей трака бре!! Размечтах се ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Каква била приликата между жените и пилетата...бялото месо било най-вкусно!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Feb 2 2006, 04:51 PM) потвърдено е - месото внесено в българия от не знам си къде си е било на 20 ГОДИНИИУУУУУ!!!20 години е било замразено" ![]() ![]() Споко бре - това е от нечии Държавен Резерв. ![]() Ето - миналата година имаше наводнение, прееба се реколтата - що хляба не е 5 лв, като няма жито ? Щото дефицита се попълни от Държавния Резерв, пък при първата "реколтна" година ще се попълни Резерва. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
Искам само да кажа, че нито ние сме нещо повече от животните, нито животните са нещо повече от растенията. Животните се хранят с животните и растения, нормално е и ние да го правим. И пак казвам - животните не са нещо повече от растенията, така че направо и тях да не ядем? А слънчевата светлина? Да живеем в пещери, за да не отнемаме светлината на Слънцето?
-------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Против съм избиването на млади животни, защото месото им било по-крехко.
Против съм избиването на малки животни (зайци например), защото месото им притежавало не знам си какви качеста. Изключая горните две точки, всички, дето използват обичта си към животните като оправдание за такава диета, са ми смешно-жалки. -------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Аз по принцип съм вегетерианец (леле, какъв ужас, не ям месо!!! Представяте ли си? Сигурно паса трева
![]() Иначе, обичам котки, кучета (е, поне повечето от тях) и змии. И много мразя зайци, направо като видя някой се побърквам и ми иде да го убия на място ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 251 Регистриран: 6-January 09 Потребител N: 3193 ![]() |
A откъснатото цвете не е ли труп? То се е хранило, дишало е и се е възпроизвеждало, преди да го откъснат. Все още очаквам някой да ми обясни разликата.
Иначе всеки има право на избор, разбира се. Бтв, тихо там, зайците са прекрасни дуди. -------------------- (mooning)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Аз по принцип съм вегетерианец (леле, какъв ужас, не ям месо!!! Представяте ли си? Сигурно паса трева ![]() ХАха, това беше смешно. Айде, трябва да вървя, че огладнях - отивам да изям един труп, хахахахаха. Много обичам да ям трупове! Особено на скара! -------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^^Все още не съм достигнал на фаза, в която мога да издържа на вода и слънчева енергия. Ако можех, щях да се "храня" така.
Честно казано и аз не знам защо мразя зайците толкова много. Ако знаех, щях да се опитам да се "поправя", защото като видя заек наистина изпитвам огромно желание да го убия. Наистина. urge to kill. Не мога да си го обясня. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^ Разликата е, че някои си мислят, че животното е по-вероятно да ти отговори като му говориш, от колкото растението
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
@Nikola: Че ако месото не е труп на животно какво е? Или пък ти ги ядеш живи
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Такъв отговор очаквах - безсмислен
![]() ![]() Бтв, когато месото е нарязано, не е труп. -------------------- (mooning)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 10:06 PM |