![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Ето го засега и албума на годината за мен. Много изпипан power metal със супер яки вокали и някои прогресив елементи. Кажете си мнението.
Видеоклипа към песента Fear Circus ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Слушал ли си им първите два удара - "Sanctus Ignis" и "Underworld"? На техния фон "Archangels in Black" бледнее много, даже изсивява в небитието. Иначе сам за себе си... миии... приличен албум, да. Не е лош.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Не съм.Благодаря за препоръката. Сега ги свалям, но ако си прав, че са даже по-добри, си представям за какво чудо става въпрос.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Дърпай и приятно слушане. Страшни са! Едно време като излезе "Sanctus Ignis" седях дълго с отворена уста.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Леле, колко страхотна песен! Срам, не срам, не ги бях чувал преди. Обаче песента е един път. Хиляди благодарности.
![]() Сега търся рандом неща в ютюба. ВЕЛИКО!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
"Archangels In Black" е егати добрия албум, човек. Въртях го много, ще трябва и още. "Dominate", който доста хора не харесват, лично на мен ми е даже доста любим, защото и харесвам гласа на Monsanto... Когото слушам в момента в новоизлюпилия се Revolution Renaissance, така че пак съм доволна.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това вече е въпрос на вкус, разбира се, но съм казвал много пъти, че Гъс ми е невероятно противен като глас. Може би затова се радвам толкова, че в "Archangels in Black" се подвизава Christian Palin.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
О не, не, не - Palin си е страхотен вокалист, откъдето и да го погледнеш. А и все пак носи един съвсем не толкова малък плюс в добавка към невероятната музика в "Archangels In Black", така че ще се радвам да продължат с него и занапред. Въобще на тях им върви с вокалите, но си прав, въпрос на вкус.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
За Symphony X клонингите ли става дума тук?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Клонинги определено не са.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
В първите си неща са си баш клонинги(албумът, който чух поне), даже вокала на моменти се чудех Ръсел какво дири в няква друга банда :д Иначе в този клип доста по-различно звучат от както последно ги слушах. Вокалистът не ме радва чак толкова обаче.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Едно безкраааааааааааайно благодаря на lodborg,за това,че ми препоръча по-старите им албуми. Фантастични са. Преди малко изслушах първия и съм страшно впечатлен. В момента слушам втория, а той си звучи супер грандиозно - като класическа музика.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
бе не че са зле ама не бих седнал да го слушам тва
![]() ![]() хехе единствените дето прогресареят и се опитват да звучат модерно и все пак ме кефят са non human level ама те са и бая по тежки -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Чудесна банда, само Dominate не ми харесва толкова, но останалите неща са върховни.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Групата е изключително добра. Да я нарече клонинг може само някой, който е прочел подобна глупост в някое "авторитетно" списание или сайт, без да е чул и един албум. Нещата, които правят като музиканти, са висш пилотаж отвсякъде.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Чухте ли бе?
Гниди такива, добре, че е Рибата да ви просветли. Искам яко секс с него <3. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Ти пък много кретенски мнения си започнал да бълваш вече. Кое от написаното от теб има каквато и да е връзка с темата? Ако те тресе някакъв пубертетски подтик да се зъбиш някому, тичкай в банята и облекчи напрежението. Не сме длъжни да ти струваме сеир на тъпизмите.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Абе, майна, ти колкото пъти си писал извън темите с плоските ти елитарни обиди към други потребители, на мен ще ми правиш забележка?
Я бегай бе, смешник ![]() Ще ми отговорите ли там, АЗ-СЪМ-ПО-ТЕМАТА-РОЛФИ? ---- Аdagio не харесвам като цяло. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Кой албум е най-хубав, това е все-едно да се чудиш коя е най-хубава - Боряна, Невена или Мария, като и трите са много хубави. По-важно е коя ще ти пусне.
Иначе новия вокалист кърти и извозва. Харесва ми дори и френския акцент. Само незнам ще доживея ли да чуя друга пауър метъл група, освен Manigance да пеят на френски ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 06:16 PM |