![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 101 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3302 ![]() |
^^ Хех, Гилотин. Може ли да ти открадна пресата? С нея и косата? Плз плз плз плз!
-------------------- ![]() ......sss....llll........aaaa...yyy...yyy..eeeee..rrrrrrr .....sss.....llll......aa...aa...yyyyyy....e.........rrr..rr ....sssss...llll.....aaaaaaa....yyy......eeee....rrrr ......sss....llll.....aaa..aaa...yyy.......e.........rrr.rr .....sss.....llllllll..aaa..aaa..yyy........eeeee..rrr..rrr |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Брача булгарье, т.е. Десперът крайе, не бъди десперът. На мен първата годин' и половина ми мязаше на /бобе, обади се!/, че дори и сега от време на време си остава така. Няма как, ма пък после си заслужава
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Моята почна да цъфти
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
И моята лесно цъфти
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Абе за 2 години и нещо това ще ми е първият път xD Тъй че моята не цъфти често.
Ама дразни, че къдрава на крайщата x,< -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Моля, помогнете ми да направя нещо с косата си (По къдрене е нещо като на Duff McKagan), защото докато още е толкова къса мязам на клошар! Виж сега, понеже изглеждаш пич, ще ти снеса една домашна рецепта. Един приятел имаше подобен на твоя проблем, обаче след като прилагаше тоя номер 2-3 седмици и косата му позагуби обема си, стана значително по-права и лесна за менажиране. Номера се състои в следното: Вземаш 1 чаша урина (малко е гадничко, ама си заслужава, повярвай), и разбиваш вътре 2 жълтъка и 1 с.л. кисело мляко. С това нещо си измиваш косата като се къпеш - важно е само да поседиш намазан 4-5 минути. После се миеш и с шампоан естествено, за да не смърдиш на добитък. ![]() Това е целият номер. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 101 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3302 ![]() |
Нз, мн гадно ми се вижда... ебаси, ся ако ме будалкаш ке те убиЪ.
Трябва да го направя докато мама спи :X -------------------- ![]() ......sss....llll........aaaa...yyy...yyy..eeeee..rrrrrrr .....sss.....llll......aa...aa...yyyyyy....e.........rrr..rr ....sssss...llll.....aaaaaaa....yyy......eeee....rrrr ......sss....llll.....aaa..aaa...yyy.......e.........rrr.rr .....sss.....llllllll..aaa..aaa..yyy........eeeee..rrr..rrr |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Най-добре е тя да ти разбие жълтъците, щото трябва да са качествено разбити
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Нз, мн гадно ми се вижда... ебаси, ся ако ме будалкаш ке те убиЪ. Трябва да го направя докато мама спи :X Това за урината е напълно вярно. Аз също го правих и ефекта е поразителен. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 13-September 08 Град: Spain Потребител N: 2979 ![]() |
ааааа мойта тъкмо порастна стана на 3 години и нещо и я одразах. просто косата ми не издържаше вече.сега ми е до раменете, ма кво да се прави.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
Дълга. Доста дълга вече, под кръста отива.
И супер много си я обичам, хах. Не мога да си се представя с по-къса коса, с два пръста по-къса. Супер ми е болно, като ходя на фризьор(макс два пъти в годината, хахах), и като се подстрижа с 2-3 пръста, после ми иде да убия фризьорката, а тя всъщност нищо не прави. ;д Ъ, обаче дооста бързо расте. {: |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 7-February 09 Потребител N: 3248 ![]() |
Расте...расте
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 28-September 08 Град: Thunder Bluff Потребител N: 3010 ![]() |
мойта руса четина е дълга до кръста :}
и си е натурално такава... ето щракалка ![]() и е тука ме радва, макар да не се вижда много... обикновено ми пречи и я връзвам често... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Преди:
![]() Сега: ![]() -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имам един важен въпрос: пресата за коса вярно ли изтощава косата? Ако е така, може ли да се контрира с някакви шампоани? Мисля като стана на 15-16 да си пусна отново дълга коса, но да я изправям с преса.
-------------------- ![]() ......sss....llll........aaaa...yyy...yyy..eeeee..rrrrrrr .....sss.....llll......aa...aa...yyyyyy....e.........rrr..rr ....sssss...llll.....aaaaaaa....yyy......eeee....rrrr ......sss....llll.....aaa..aaa...yyy.......e.........rrr.rr .....sss.....llllllll..aaa..aaa..yyy........eeeee..rrr..rrr |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Мойта в девети клас беше до под раменете, ама се обръснах гола глава след това. После пак я пуснах малко (около 15 см) и пак се обръснах. Сега е до брадата ми (косата де, косата) и е с тенденция на растеж. Боядисвал съм я 2 пъти черно, 'щото моята е рижава.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
прати ми обезателно свои снимки. съвокуплявам се с рижави животни и хора на всяка цена.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Боядисване... Преси... Защо? Косата трябва да си е естествена...
(аз съм хипар) П.С. Рижавите коси рулират! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 28-September 08 Град: Thunder Bluff Потребител N: 3010 ![]() |
аз имам един френд, който носи култовия прякор Негъра, а всъщност е светъл и рижав... че и от горе на всичкото му е много къдрава косата и расте нагоре и настрани
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Растяща, надявам се. Яката сгреших, че си я клъцнах толкова много.. :/
А ако не я пооправя малко я със сешуар, я с преса е... ![]() Иначе и мен рижавите коси ме кефЪт, амаа нямам такива познати. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 10-April 09 Потребител N: 3351 ![]() |
Бръсната нула номер.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Имам един важен въпрос: пресата за коса вярно ли изтощава косата? Разбира се, че я изтощава, и то много! Не те съветвам да я ползваш, пък и ефектът е само временен, не си заслужава. -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
преса и сешоар мразим...изтощават много, аз все пак искам да имам коса, не останали сухи пръчици.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз не ползвам, нито преса, нито сешоар. Обаче косата ми се омазнява за 2 дена. Кажете какво да направя, че се побърквамммммм и не издържамммм
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не я мий всеки ден, като за начало.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
А ако се премести да живее извън София гарантирам, че ще издържа 5 дена без миене :> Ултимативно спасение няма, в случая.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Ами че той живее извън София, доколкото разбрах.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Ем, толкоз и съм обърнала внимание, но...да, мръсния въздух е важен фактор :> А съм забелязала, че има и значение по кое време на деня се мие косата и веднага след това какво се прави с нея, дали се реше много и тн.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 10:06 PM |