![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 30-March 09 Потребител N: 3335 ![]() |
Здравейте, казвам се Ива, на 16 години.
Слушам метъл сравнително отскоро. Любими групи: Agalloch, Blind Guardian, Epica, Sirenia, Opeth, Wintersun, Empyrium, After Forever, etc. А любим стил нямам засега, слушам каквото дойде. ![]() Чета от много време във форума, но чак сега реших да се регистрирам.. Ако имате въпроси - питайте. : ) -------------------- ![]() Here at the edge of this world Here I gaze at a pantheon of oak, a citadel of stone If this grand panorama before me is what you call God. . . Then God is not dead last.fm |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Agalloch, Blind Guardian, Opeth, Wintersun, Empyrium Браво! ![]() Добре дошла. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хубави групи повечето
![]() ![]() Поздрави и добре дошла! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Здравей! Много готини банди.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Привет. Поздравление за смелостта.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Добре си се ориентирала горе-долу. Не се ограничавай стилово и приятно писане.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 101 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3302 ![]() |
Съгласен съм с останалите, добре дошла! Ако имаш приятелки на 13-14 години нека ми звъннат на 0885756599.
-------------------- ![]() ......sss....llll........aaaa...yyy...yyy..eeeee..rrrrrrr .....sss.....llll......aa...aa...yyyyyy....e.........rrr..rr ....sssss...llll.....aaaaaaa....yyy......eeee....rrrr ......sss....llll.....aaa..aaa...yyy.......e.........rrr.rr .....sss.....llllllll..aaa..aaa..yyy........eeeee..rrr..rrr |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Баси некрофила. Връзват ли си сами обувките - не ми ги хвали.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Айде, като си почнала да споделяш...
Отде'ка си ? Интереси и хобита ? и таквиз работи. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 101 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3302 ![]() |
Аз веднъж да се пошегувам, вие да ме изядете
![]() -------------------- ![]() ......sss....llll........aaaa...yyy...yyy..eeeee..rrrrrrr .....sss.....llll......aa...aa...yyyyyy....e.........rrr..rr ....sssss...llll.....aaaaaaa....yyy......eeee....rrrr ......sss....llll.....aaa..aaa...yyy.......e.........rrr.rr .....sss.....llllllll..aaa..aaa..yyy........eeeee..rrr..rrr |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
@abydos - педофил, байко, не некрофил, поне съдейки по постта над твоя. Иначе това за връзването на обувките идеални се връзва и с изгорите на некрофилията...
Здрасти иначе, девойко. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е да. Имах предвид, че си ги харесва много стари (за мен), некрофилия чак. Аз ги обичам млади, млади още :д
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 30-March 09 Потребител N: 3335 ![]() |
Айде, като си почнала да споделяш... Отде'ка си ? Интереси и хобита ? и таквиз работи. Враца. Обичам да чета; Любими книги: Властелинът на пръстените (за съжаление не съм чела нищо друго на Толкин - Хобитът, Силмарилион и Децата на Хурин ми хванаха окото в книжарницата, но за са с твърди корици и съответно не много евтини..), Птиците умират сами, Отнесени от вихъра, Морал и Знахар - Тадеуш Доленга Мостович, обичам разказите на Ги Дьо Мопасан, Тримата Мускетари, То; Зеленият път - Стивън Кинг и Десет малки негърчета - Агата Кристи, Богат, беден – Ъруин Шоу и т.н. Друго любимо занимание ми е рисуването, но не съм добра и го правя единствено за удоволствие. : ) Имам и огромно желание да се науча да свиря на китара, така че това се очертава да бъде бъдещо хоби. ^^ И благодаря на всички за отговорите. ![]() -------------------- ![]() Here at the edge of this world Here I gaze at a pantheon of oak, a citadel of stone If this grand panorama before me is what you call God. . . Then God is not dead last.fm |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По-старите = геронтофилия
Мъртви = некро Деца = Владо Кузов Мерси, че сме на темата. (Сори, че ти създавам работа, Уориър, ама тука не се разбираме нещо). -------------------- ![]() ......sss....llll........aaaa...yyy...yyy..eeeee..rrrrrrr .....sss.....llll......aa...aa...yyyyyy....e.........rrr..rr ....sssss...llll.....aaaaaaa....yyy......eeee....rrrr ......sss....llll.....aaa..aaa...yyy.......e.........rrr.rr .....sss.....llllllll..aaa..aaa..yyy........eeeee..rrr..rrr |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имам и огромно желание да се науча да свиря на китара, така че това се очертава да бъде бъдещо хоби. ^^ И благодаря на всички за отговорите. ![]() Започвай възможно по-скоро. И аз като теб (даже от по-малък) исках да се науча, но все си викам, че не мога, а сега като започнах и ми стана ясно, че не е чак такава философия. Просто трябва упоритост. Докато станеш на моите години може и да си вече доста напреднала :п Desperate Cry, наясно съм. И пак това, което казах си е валидно. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 04:58 PM |