![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
ok..ot 8 do 11:)) ne zvu4i zle:)) napylno sym syglasna daje:PP
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Да взема да направя от тази тема и "Среща на Metal-World" една, а?
![]() Йъп ![]() Добре дошла и се забавлявай ... особено със Сеп ![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
8-11 dobre 3 bezsunni no6ti po ulicite;]]]qko
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Deville @ May 31 2004, 11:57 AM) 8-11 dobre 3 bezsunni no6ti po ulicite;]]]qko Яко та, за кво го правим иначе ![]() Ето и малко инфо, да има. Цени Цитат РЕЛАЦИОННИ ЦЕНИ, С НАМАЛЕНИЕ ЗА ОТИВАНЕ И ВРЪЩАНЕ,ВАЛИДНИ ЗА ПЪТУВАНЕ В БЪРЗ ВЛАК ПО ОПРЕДЕЛЕНИ МАРШРУТИ Цитат София - Русе - София 16.50 Цитат Учащите от всички категории училища и висши учебни заведения в страната, с редовно целогодишно дневно обучение, редовните школници в сержантските училища, курсантите във висшите военни училища и редовните аспиранти, пътуват с 30 % намаление срещу представяне на железопътна карта “учащ”. При пътуване с абонаментни карти, учащите представят и горепосочената железопътна карта “учащ”. Дано няма други проблеми за осъществяването на това начинание ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
16.50 - LMFAO!!!!!!! Срещата се отлага!!!!!!! Ако не бяха 50те стотинки щях да си помисля...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 31-August 03 Град: София Потребител N: 248 ![]() |
Цитат(pixie @ May 27 2004, 10:19 PM) Hi hi all:) Аз най-сетне реших да ви се представя най-вече да кажа "мерси" за всички пожелания за рд-то ми:)) И така казвам се Вероника,от Русе и съм вече на 16:)))) За музикалните предпочитания...ми то аз не се определям като метълче.И за да не се появят въпроси от типа:'Ми к'во правиш тука тогава...' уточнявам ,че просто ми е интересно да си чета понякога:))Едва ли преча на някого, както виждате броя на постовете ми не е голям:)) И теи де за музиката:))Слушкам си предимно нео групички:)) ...Godsmack, KoRn, SOAD, Disturbed, Nirvana, Slipknot...новия албум на Мachine Head e страхорен, а в последно време най се зарибявам по Metallica...st anger:))Мда падам си по такива "лайна":)) Ем това на кратко:)) Ако има нещо питайте:)Сорка ако има грешки ама мразя да пиша на кирилица:)А и да...в чата се пиша Whatever` ako nqkoi ima zor:)))) Добре дошла! ![]() -------------------- They think they know who I am
All they know is I love to kill Face down, dead on the ground Find me before another is found! “Cannibal Corpse” Long tome dead! Unleash your Warrior Within |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ми ще вадим карти... 30% не е малко
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ May 31 2004, 09:28 PM) Ми ще вадим карти... 30% не е малко ![]() мии без карти ни излиза пет кинта отгоре май..иначе 16,50 си заслужава да ги прежалим ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доколкото разбрах от Alpha Prime, цените които съм постнал са си с намаление понеже е 2-посочен, за този вариант не важи ученическо намаление, т.е. няма нужда да се занимаваме с глупости. Плащаш 16.50 и това са ти всички разходи по пътуването натам и връщането
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
yf be vie idvaite kato iskate lqtoto ama kato kazah 4e 6e vi posetq na 7-mi imah predvid toq ponedelnik:))
nie s The Rage 6e se vidim sigurno ama nqmam ni6to protiv da se vidq i s pove4e hora ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pixie @ Jun 2 2004, 06:49 PM) yf be vie idvaite kato iskate lqtoto ama kato kazah 4e 6e vi posetq na 7-mi imah predvid toq ponedelnik:)) nie s The Rage 6e se vidim sigurno ama nqmam ni6to protiv da se vidq i s pove4e hora ![]() Rage мръснико ... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Има нещо извратено групитата да отиват при барабаниста.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(pixie @ Jun 2 2004, 06:49 PM) yf be vie idvaite kato iskate lqtoto ama kato kazah 4e 6e vi posetq na 7-mi imah predvid toq ponedelnik:)) nie s The Rage 6e se vidim sigurno ama nqmam ni6to protiv da se vidq i s pove4e hora ![]() Пишете в темата за срещите... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
mi tuka po4nahte da govorite za pose6teniq iz ruse i re6ih tuka da pi6a za rusenskite pose6teniq iz sf:)))))
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ami zna4i pixie 6te hodi tazi sedmica ,az sled kato se vurna ot ispaniq demek nqkude prez avgust na4aloto...ako ne ste zaminali vsi4ki po moreta ili po4ivki izvun sofiq
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Cenite 6te sda nowi ot 1wi juli .... !!!! neznam predpolagam 4e nqma da gi ka4at mnogo no nai weroqtno pone malko 6te gi korigirat
Bozhe Dokarai ni Zhivi |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:06 PM |