![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
И кое е всичко останало - отпадните продукти от метаболизма ли?
![]() Мажи я с маски за усилване на растежа или ампули! И разбира се - приемай повече витамини! ![]() Гаранция, че след 2 години ще имаш дълга коса. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Абе маските и витамините са пълни педерастии. Оставяш я да си расте и чат-пат и подрязваш връхчетата.
Ма не си е работа. Сресване с разни четки, сушене след миене, ма тя се оплела и не може да се подреди... И за кво? Държиш я 3-4-5 санта и си нямаш ядове ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Е ти кво - да не подрязваш по една педя!?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() нещо такова... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Така - да взема и аз малко да се посъветвам в тази тема.
Искам да си пусна косата дълга,но проблема е момента,за който всички сте говорили,в който косата ти е нито къса-нито дълга. ![]() ![]() Съвет? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 6-July 09 Град: София Потребител N: 3487 ![]() |
Не мога да понасмям дълга коса върху собствената си глава. Иначе я обожавам върху други хора..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^^Нищо не помага, просто трябва да отмине този период. Аз си слагах кърпа или шапка на главата.
Утре ще ходя да се подстригвам и то късо, вече взе да ме изморява тази коса. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На първо четене идеята ти ми се струва необмислена.
Толкова лесно ли ще се разделиш с тази грива - мечта на не един и двама? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Цитат Утре ще ходя да се подстригвам и то късо, вече взе да ме изморява тази коса. Недееееей! Косата ти е страхотна! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 10-July 09 Потребител N: 3497 ![]() |
Растяща, още не става съвзем за
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
Аз имах преди много дълга коса - почти до кръста. Ако трябва да съм точен точно една педя ми оставаше и да ми стане до задника. Откак я подстригах нямам нерви да я пускам, но сега пак съм се надъхал и вече ми е зад ушите станала
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
От известно време се питам дали всички момчета, които слушат метъл, са минавали през период, когато са имали дълга коса, или поне са пускали.
![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Имах дълга коса 15 години и в един ден на умопомрачение просто отидох на фризьор и казах: "Номер четири с машинката ако обичате" - и те обичаха...
Имам доста познати, които слушаха музика и пробваха да пускат коси, но си имаше и късокосмести, повечете от тези, които правиха опити да пускат коса, не изтърпяваха периода на никаквата дължина и се връщаха обратно към навиците на ножицата и гребена... Бъди какъвто/каквато си... Дето казвал Хитър Петър - по косата посрещат, по музиката изпращат ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Абе хора проблема ми е такъв пусках си коса много месеци,ма като отидох да ми я оформята,оная не разбра как искам и ми я съсипа.Може ли да му дадете некакъв сайт с прически за дълга коса
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Бати колко много съфорумници са с дълги коси!
През годините косата ми претърпя най - различни промени - дълга, дълга и бучава, средна, ако мога така да се изразя, след т'ва къса, по-къса. А сега и гола глава, като обмислям и вариант да я бръсна. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Моята е с дължина малко под гърдите, кестенява е, но за жалост е малко къдрава в крайщата и понякога това дразни.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Утре ще ходя да се подстригвам и то късо, вече взе да ме изморява тази коса. ![]() Не съм се постригал, имах моментни черни мисли в русата ми глава, но ги преодолях. Жена ми каза, че ще ме зареже ако се подстрижа. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Утре ще ходя да се подстригвам и то късо, вече взе да ме изморява тази коса. ![]() Направи го и те колим с лъжица. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
^^Кажи на жена си да си гледа работата и евентуално й прати по пощата отрязаната си коса в кутийка
-------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Защо???
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Елементарно. За да те зареже. И после да действа Night.
Леле, а ти Night, не пиши такива страхотии. -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 17-October 09 Град: София Потребител N: 3595 ![]() |
Дълга ли е и колко? - Дълга е,ами под задника,смисъл почти до свиските на колената
![]() Връзвате ли я? - Само когато спя или съм на работа. Подстригвате ли я? - Само връхчетата и то всеки месец. Решите ли я? - По няколко пъти на ден. Поддържате ли я по някакъв начин или само я размятате? - Поддържам я с къпане 3 пъти седмично,но пък съхне много бавно,щото е прекалено дълга. И от колко време я пускате да расте? - Ами от малка,никога не е подстригвана късо ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Миналата година си бех пускал косата доста време. Тъпата ми класна непшрекъснатто ме караше да се поддстригвам и ви викаше ' нема ли да се подстрижеш, така ти е грозно, само гейовете ходат така." Трябваше само да се оформи, но фризьорката не разбра как исках и ми я съсипа.
![]() Иначе косата ми е гарваночерна и си я пускам дълга наново. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 20-January 10 Град: София Потребител N: 3707 ![]() |
Дълга ли е и колко? - Не е много дълга,абе по-скоро е къса
![]() Връзвате ли я? - Да Подстригвате ли я? - Да,всеки месец. Решите ли я? - Да. Поддържате ли я по някакъв начин или само я размятате? - Болядисвам я и и правя маски,иначе е много кофти... И от колко време я пускате да расте? - Не я пускам,даже последно бях с дълга коса в 3 клас и после я подстригах късо и така си остана ![]() -------------------- ![]() С вериги окован завинаги,затуй, че бе видял деня. На хиляди слепци не можеше да бъде крал и в нощта остана сам със своята вина!... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Най-много си харесвам косата.
![]() Та...преди 2 години беше по-дълга.Не че сега не е. Връзвам я,когато спя или ако ми се наложи.Например,ако е много топло. Подстригвам я,но не много. ![]() Реша я доста често. Не й слагам лак,не се боядисвам...къпя я редовно,но не всеки ден и ползвам балсам. ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
На мене проблема ми е, че когато имам къса коса, искам да е дълга, а когато порасне - не мога да я търпя изобщо!
![]() ![]() Иначе задължително ползвам балсам, не за друго, ами защото при миене се заплита лошо. Маска веднъж в седмицата и шампоаните ми гледам да не са някви агресивни (примерно п-в пърхут, или за суха коса, или за не знам кво си - такива й причиняват лоши неща ![]() ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 01:50 AM |