![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Дочаках и този абсурд да прочета - Death били незначителна и безидейна група. Колко мъка има по този свят...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Хахах, какво набарах, между другото:
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
от толкова глупости забравих каква беше темата...
Какво общо имат DEATH тук?!?!? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 140 Регистриран: 3-February 09 Град: Dead gardens where sun never rises Потребител N: 3244 ![]() |
вИкалистката на HollyHell - Мария - е по-бездарно маце от нея не съм чувала. Като цяло групата е много зле, само китариста им поддържа някакво ниво
-------------------- Ae ú-esleliach nad... estelio han. Estelio hammen.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Не съм съгласен. Това доколко бандата става е най-вече въпрос на вкус, на мен подобен тип симфоничен пауър ми допада. Въпросната Мария съм я гледал/слушал на живо - пее не по-зле, отколкото на запис. А че не е някаква изключителна певица - не е.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Да, верно има къде къде по-некадърни певици на родни групи.. няма да казвам имена
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Dragontear, не знам за кои наши говориш... Нямаме кой знае колко вокалистки в тежките стилове май.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Точно за Надя идеше реч, пред нея самочувствието на който и да е друг вокалист, колкото и бездарен да е, скача неимоверно. И хич не е без причина.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Не я споменавайте тази особа, че още се сещам за катастрофата преди Sodom.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 9-June 09 Град: Казанлък Потребител N: 3450 ![]() |
ЗДР алл
Както си търсих в гугъла някаква тема свързана с гласът на Дани Филт нз защо попаднах тука,искам да си искажа мнение от преди 2 год. май от чалгари които се водят само гледайте сега'' МЕТАЛ ФЕНОВЕ'' хахахаха. Оня първия чалгар(ще ги наричам така защото са такива ![]() Лично аз съм фен на Диму Боргир, но как може да кажеш че Крейдъл са зле и не стават, ето тва ако се нарича метал фен пууууууууууу ми кажете. Аз съм го слушал много малко Крейдъл ама... тук чалгарите направо се празнят яко върху истинските метал фенове. Крейдъл бяха обявени за най-добрата блек метал група в света (искаше ми се да бяха ДБ), макар да пеят екстремен готик с блек метал елементи. Световни известни метал списания и медии ги обявиха за най добрите, а наще гейчета сори, чалгарчета ееееее МЕТАЛ ФЕНОВЕ те не стават дани нема глас и т.н. Малий тоя форум е за метал фенове, а не за гейчета които обиждат ''богове'' като Крейдал, да точно така написах богове защото са такива,има ли като тях други ...мммммм... не ...сериозно ли ..я чек. малко ...ммммм... не нема е, ебаси майката тия явно са номер 1 в екстремната сцена. Няма какво повече да кажа само за това се регнах тук да кажа че в тоя форум има и гейове като първия потребител оплюл ги забрайх му ника сори. А и още нещо, всеки уважаващ се себе си метал фен ще си го признае било той хеви, ню, дет дори рапкор че втори като Крейдъл няма, аз самия не съм им фен но това тука кадето се пише седи 2 год. и никой не банва чалгарски гейове или да ги псува че оплюват богове като Крейдъл... е сори ама ...вие сте ми били метал фенове, ади докажете го де ...знам че имам правописни грешки спокс ![]() NO COMENT -------------------- BLACK METAL
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Това мнение заслужава да бъде издълбано в мраморна плоча, за да се запази за поколенията
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
пуууууууууууу ти казвам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
ЗДР алл Както си търсих в гугъла някаква тема свързана с гласът на Дани Филт нз защо попаднах тука,искам да си искажа мнение от преди 2 год. май от чалгари които се водят само гледайте сега'' МЕТАЛ ФЕНОВЕ'' хахахаха. Оня първия чалгар(ще ги наричам така защото са такива ![]() Лично аз съм фен на Диму Боргир, но как може да кажеш че Крейдъл са зле и не стават, ето тва ако се нарича метал фен пууууууууууу ми кажете. Аз съм го слушал много малко Крейдъл ама... тук чалгарите направо се празнят яко върху истинските метал фенове. Крейдъл бяха обявени за най-добрата блек метал група в света (искаше ми се да бяха ДБ), макар да пеят екстремен готик с блек метал елементи. Световни известни метал списания и медии ги обявиха за най добрите, а наще гейчета сори, чалгарчета ееееее МЕТАЛ ФЕНОВЕ те не стават дани нема глас и т.н. Малий тоя форум е за метал фенове, а не за гейчета които обиждат ''богове'' като Крейдал, да точно така написах богове защото са такива,има ли като тях други ...мммммм... не ...сериозно ли ..я чек. малко ...ммммм... не нема е, ебаси майката тия явно са номер 1 в екстремната сцена. Няма какво повече да кажа само за това се регнах тук да кажа че в тоя форум има и гейове като първия потребител оплюл ги забрайх му ника сори. А и още нещо, всеки уважаващ се себе си метал фен ще си го признае било той хеви, ню, дет дори рапкор че втори като Крейдъл няма, аз самия не съм им фен но това тука кадето се пише седи 2 год. и никой не банва чалгарски гейове или да ги псува че оплюват богове като Крейдъл... е сори ама ...вие сте ми били метал фенове, ади докажете го де ...знам че имам правописни грешки спокс ![]() NO COMENT Пич, не се измъчвай с пунктуация! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 13-September 08 Град: Spain Потребител N: 2979 ![]() |
Тук за една от издънките мога да спомена Лаурен Харис. Бях на един концерт и тя беше подграваща, пълен боклук. Тая въобще не се чуваше като пее. Басиста изглеждаше все едно излязал от 86 година а барабаниста можеше да и е дядо. Само тоя каде беше на китарата беше по-млад и свиреше идеално. Каквото и да се чуеше от тая не беше нещо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 9-June 09 Град: Казанлък Потребител N: 3450 ![]() |
За мен обаче издънка номер едно в цялата метъл музикална индустрия е Сепултура, след напускането на Макс просто... а още повече като дойде оня афроамерикански негър, против негрите немам нищо против ама той... направо нз, има негри вокалисти в метал групи които направо къртят ама тоя се излага тотално пък още повече ...ади нема да коментирам повече, преди това Сепултура си бяха върха, ама сега защо продължават да съществуват, и той май има само един-двама членове от предишната група.
-------------------- BLACK METAL
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Най-голямата издънка.
Тържествено си обещавам повече да не се интересувам какво се случва около тези..хора. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
^Като изключим смешното сценично поведение на Анет според мен се справят по-добре без "незаменимата" Таря
![]() -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Okey.
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Точно това изпълнение си е издънка отвсякъде, лошото качество на записа също допринася, естествено. Съвсем са го ударили на диалози/монолози, наливане и простотия, Меноуор да не са сами.
-------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Питах един от моя клас кои са лидерите на метъла като нация а той ми вика Америка.Аз го питам защо а той ми казва:"Защото Металика са от там".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Най-голямата издънка. Тържествено си обещавам повече да не се интересувам какво се случва около тези..хора. Е шсе сетиш... -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Един от моя клас: Рамщайн са единствената яка немска група, от германия само тази признавам. Ти си обсебен от германия и всички други немски състави са тъпи и не струват(!). Аз му викам ти някога слушал ли си песен на друга немска група. Той вика не. Аз го питам защо, а той ми отговаря защото не го кефят немските групи. Аз му казвам: Слушай групи като Scorpions и Helloween и после ми кажи, че са тъпи. Той ми вика: Няма да ги слушам, защото не са яки
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Меноуор да не са сами. Брей.. Всеки се изреди да плюе по Manowar.. Само не разбирам защо? Според мен групата си е една от най-великите в heavy/power metal стила. Ерик Адамс има невероятни качества като вокал и придава на всички песни на групата супер епично звучение. Като чух химна на България в изпълнение на Адамс, в интерес на истината целия настръхнах.. Де Майо си е супер добър басис и много добър текстописец. Карл Логан също е много добър музикант. А за Скот Кълъмбъс, някъде бях чел, че кожите на барабаните му са правени специално да издържат на ударите му, понеже нормалните кожи ги късал много лесно. Да не говорим, че е един от най-известните барабанисти левичари (не "левичар", като абен, а "левичар", като човек служещ си по-добре с лявата ръка). Изобщо не виждам логиката да плюете по Manowar.. А и коя друга група е дошла в България, извирила и изпяла е националния ни химн на родният ни език, при положение, че не са българи, и също така пуска песен изцяло на български език? Лично аз не знам за друга такава. Това според мен е достатъчно добро доказателство, че Manowar не са бездарници. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
А и коя друга група е дошла в България, извирила и изпяла е националния ни химн на родният ни език, при положение, че не са българи, и също така пуска песен изцяло на български език? Да не подхващаме ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Добре. Назови някоя. Лично аз не знам да има. Не казвам, че няма, но просто аз не знам дали има такава..
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
А за Скот Кълъмбъс, някъде бях чел, че кожите на барабаните му са правени специално да издържат на ударите му, понеже нормалните кожи ги късал много лесно. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
KiddRock-просто обожавам,когато нечии думи(в случая моите) се изваждат извън контекст.Аз Меноуор винаги съм харесвала,на Калиакра рок фест 07 виках като за последно на техните песни,уникален концерт беше,уникална атмосфера.Но,без да отричам качествата им на музиканти,миналата година не беше концерт,а изхвърляне колко дълго могат да свирят уж за някакъв рекорд,и глупостите и приказките им бяха минимум час и половина от концертното време.Точно за последното нещо сравнявам клипчето на Найтуиш,пуснато от Лени,с тях.Ясно?
-------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре. Назови някоя. Лично аз не знам да има. Не казвам, че няма, но просто аз не знам дали има такава.. Да кажем, че не съм голям фен на факта, че Димайо се опитва да изкара кинти като пее химна на страната ми ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th September 2025 - 04:00 PM |