![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
"The Berzerker is about musically fulfilling the statement 'he who makes a beast
of himself, is free from the pain of being a man' The Berzerker is the most natural form of extremity known on this planet." Някой чувал ли е любимата ми банда? коментари... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Чували сме я и не ни допада много.
-------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Гледах им един клип и ми се стори голяма лудница...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
леле ! И прасетата ли вече свирят метъл ? лелеииии!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Слушал съм съвсем малко техни парчета. Честно казано под бруталност си представях друго, но пак не са лоши... Определено няма да ми станат любимци, но определено стават. Оригинални, най-малкото.
То това май се отнася за Grind-а като цяло. ![]() ПП. The_Berzerker, напомняш ми един познайник от METALbg... Или греша ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jun 6 2004, 04:40 PM) Слушал съм съвсем малко техни парчета. Честно казано под бруталност си представях друго, но пак не са лоши... Определено няма да ми станат любимци, но определено стават. Оригинални, най-малкото. То това май се отнася за Grind-а като цяло. ![]() ПП. The_Berzerker, напомняш ми един познайник от METALbg... Или греша ![]() Еми да-аз го въвлякох в сектата ни ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
За мене The Brzeker са в категорията "групи които Slipknot отчаяно мечтаят да бъдат". Слушал съм една песен и не беше лоша.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Цитат(The_Burnt_Hell @ Jun 6 2004, 02:01 PM) леле ! И прасетата ли вече свирят метъл ? лелеииии! ![]() ![]() ![]() Хахаха ако това ти се струва свинскооо... явно никога не си слушал goregrind ![]() ето ти нещо яко свинско! Phalogore - Brutal Homophobic Rape |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 6 2004, 03:32 PM) За мене The Brzeker са в категорията "групи които Slipknot отчаяно мечтаят да бъдат". Слушал съм една песен и не беше лоша. Само ша ти кажа, че Metallica имат повече общо със slipknot отколкото Berzerker. Недей гледа маските далеч си от истината ![]() Beelzebub: да е същия съм некрото Кажете ако снимката на подписа ми е голяма да я махна. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The_Berzerker @ Jun 6 2004, 05:41 PM) Цитат(The_Burnt_Hell @ Jun 6 2004, 02:01 PM) леле ! И прасетата ли вече свирят метъл ? лелеииии! ![]() ![]() ![]() Хахаха ако това ти се струва свинскооо... явно никога не си слушал goregrind ![]() Точно The Berzerker не са свине... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За тези, които не са ги чували -> NO ONE WINS
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
О повярвай ми, има и по-свински групи. Като слушах Кок енд бол Торчър си умрях, но като слушах Пигстай,вече тотално се разложих...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха Knjaz Varggoth ся на мене ша ми говориш за свинско
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Pigsty не е лошо.Поне си оправдава името
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Jun 6 2004, 02:40 PM) Слушал съм съвсем малко техни парчета. Честно казано под бруталност си представях друго Хехе ами тва си е по-скоро екстремност, чиста ярост. За бруталност виж малко по-горе ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Яко кочина... А Ласт Дейз ъф хюманити... гърр... имам бая неща...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Knjaz Varggoth @ Jun 6 2004, 09:36 PM) Яко кочина... А Ласт Дейз ъф хюманити... гърр... имам бая неща... Тия също не са лоши ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:16 PM |