![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Много добре се вижда кога е насериозно и кога не!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Развали хубавата тема...
П.С- МАГМАААААА -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
I've created a monster
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Mago De Oz с тва че ме ругаеш по тоя груб начин не знам кво ще постигнеш. Аз не мога да уважавам човек, който за да се направи на мъж е преебал други хора и то заради оня дето клати гората.За мен постъпката е жалка и толкова. Поезията му също. А тва дали си обичам родината или не няма от къде да го знаеш. Също дали уважавам загиналите герои. Съжелявам че не съм велик националист, който да уважава поетите и да се кефи на знаменцето, а в същото време какво прави за настоящето на тая любима родина
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
^
Абе ей, циганско изпражнение, много ми е интересно откъде знаеш за обстоятелствата около смъртта на Дебелянов. Говориш само някакви наизустени работи, които пияният ти дядо е разказвал вечер на масата в отчаяни опити да бъде интересен. И ако тогава ти си бил мъничък и тези изфъфлени лайна по адрес на Дебелянов са те впечатлили, то сега те не впечатляват нас. Научи се да пишеш правилно, че е смешно да имаш толкова правописни и пунктуационни грешки. -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
циганско изпражнение
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Мхм, и какви според теб са точните обстоятелства около смъртта му? Отново ти казвам, че е загинал в окоп, който е бил така разположен спрямо вражеските линии, че хората са били наредени в редица, за да могат да бъдат не избивани, а просто екзекутирани. И когато тоя човек става, понеже всички около него, пък и той самият се напикават от страх и въобще са забравили, че трябва да се движат от окоп на окоп и се опитва да накара хората си да станат и да пробягат към петдесетина метра, за да не са "sitting ducks", го уцелва куршум. Ама ми е интересно да чуя твоята версия. Според мен си чул просто тая оценка, дадена от някой велик разбирач и си я запомнил. Така е, всички се заблуждаваме, но ти знаеш неподправената истина за смъртта му.
-------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
![]() ![]() ^^^^ Оф, аман с тая природа, честно! Единственото нещо, срещу което се сещате да скачате, е застрояването на няколко стотин квадратни метра земя с няколкоетажна сграда. Ааа, верно - и псувате мангалите и турците по форуми. Вие сте най-големите патриоти. А сега някой да скочи срещу мен, че не ми пука за природата на България. Пука ми, много ясно. Ама повече ми пука, че преди да съсипем природата на България, в страната най-малобройния етнос ще е точно българския. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^Ми хайде да изсечем всички гори тогава, за да намравим клади за турците и циганите
(знам, че казах че няма да пиша, това е извън темата ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Не съм навита
![]() Пак не ме разбраха ![]() Баси, объркали са ми рожденната дата с половин година. Би трябвало да съм рак, щом никой не ме разбира! -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ох, чеки че
![]() Съвсем случайно попаднах на това и реших, че леко се допира до темата, та: Цитат shawn always had da most energy outta all da wrestlers n da buissness nd 2 countbloodula racism really is'nt cool in fact its actually pretty stupid its 2008 nd im black my self nd i no 4 a fact yu cooda neva get away wit sayin dat 2 a black man n person but 50 yrs ago dat cood pass but now if i shall go there we will Gena six yu now how ya lik dem apples countbloodula ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Уф, заболе ме главата докат да го схвана
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
[OFFTOPIC]
Направи ми впечатление, че някои тук са обсъждали Дебелянов, та рекох да се втъркам ни в клин, ни в ръкав... Другари...Не си позволявайте да говорите против човек, загинал на фронта. Без значение дали бил Дебелянов или там на кака Софка комшийката сестриника. Не си правете гавра с тези хора, това не е достойно! Паметта на загиналия войник е свята. Не го казвам, за да защия конкретно Дебелянов, но просто ми направи впечатление, че не се съобразявате с някои неща. Относно поезията му - мда, бил си е яко ЕМО, ам к'о от тва? На мен лично не ми харесва, но си е негова работа, че е избрал точно този стил на писане. Бил е талантлив обаче. Точка по въпроса с моето мнение. Моля за извинение за отклонението от темата, продължете си там с наредбите. [/OFFTOPIC] -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
[OFFTOPIC] Не мога да си трая. 1. Нека не ползваме думата "гавра' толкова лесно, защото едва ли Влад имаше това предвид, ама всички му скочиха като освирепели. 2. Изказах се, че бил "разреван" и стоя зад думите си, но това не значи, че не оценявам приноса му в българската литература. Нима всички вие, дето толкова скачате, говорите само в рима и с най-висок език за тия автори? И, разбира се, имал е талант и още как! 3. За енти път - "поза" в литературата не е равно на "поза" в обличане/слушане на метъл и прочие глупости. Това го уточнявам принципно и за всички, не заради горния пост. 4. Нека не скачаме сляпо против изказвание като моето и на Влад, защото в повечето случаи това си е чиста проба фалш, да не се лъжем. Ясно е, че никой не е плюл по загиналите на фронта, както и е ясно, че коментарите по върпоса бяха излишни и именно те са фалша, за който говоря. Че и турци станахме и нихилисти и не знам още какво.Спирам по темата за Дебелянов.[/OFFTOPIC]
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Аз не съм комунист и никога няма да бъда.
Аз не съм нихилист и никога няма да бъда. Аз не съм антихрист и никога няма да бъда. Аз съм просто човек. ![]() ![]() ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 26-September 08 Град: БЪЛГАРИЯ! Потребител N: 3008 ![]() |
Човек, като си чалга-момък, чий дириш в Метъл Форум???... ако не ти изнася ББ... просто не ми се коментира!
-------------------- I'm One From Warriors Of The World...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Niilo @ Mar 9 2006, 12:19 AM
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не изрови ли и по-стари теми?
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 31-March 07 Потребител N: 1992 ![]() |
Да гинат чалгитееее!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Nerf necros.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Смърт за кухите чалгарски лейки най-напред, защото ако ги нямаше тях, нямаше да ги има и мазните мутри, дето им плащат.
Резил за женския род. ![]() ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
![]() Къде е разликата? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Какъв ти е аргументът? Американците го правят, дай да го правим и ние? Много ясно, че консуматорството и пошлостта идват оттам, но тук пък се примесват и с чисто ориенталската вулгарност и патриархален манталитет и става неспасяемо. В Америка няма какво да ги мислим - те си имат и еманципация, и гражданско съзнание, и социални корективи.
И в Америка такива няма. ![]() И въобще какво ли диалогизирам с чалгари. ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тежък ти е случаят
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Чичо ти Тони пък каква точно заплаха за женския род представлява, че не мога да вдена директно. Като оставим настрана сексапила му
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
http://vbox7.com/play:fe36123d
![]() http://vbox7.com/play:c0668fc2 Тази даже може да ти хареса - символизира модернистичния образ на силната жена! Хах Поздрав за скъсалата с патриархалните ценности Черна :Р -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
С Анелия само няма да се ебавате, ей :п
За мен тази жена е малко по-встрани от всите неща окол' чалгата. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Че аз не се бъзикам, знаеш, че си ги слушам. Даже тази тема може да послужи образователно, мисля
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th September 2025 - 07:08 PM |