![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
И започнах стабилно - Helloween, Blind Guardian. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Цитат От тогава ги съвместявам - рядко се случва вкъщи да си пусна поп-фолк, но пък когато съм в заведение или купон, предпочитам да звучи именно такава музика. И не е заради сляпо преклонение пред поп-фолк дивите, а защото на нея истински се забавлявам с приятели, танцувам, хубаво ми е. Тоест всъщност не слушаш чалга, ама щото всички останали около теб го правят - и ти. Шото не можеш да си позволиш да изпуснеш кръчмата и дискотеката, нали... Хахахах Да си толкоз прост и да продължаваш да го навираш в очите на останалите. Разбрахме, че си овца, която истински се забавлява на мазни чалгии и и става хуйбаво. Дай пак. Скат порн - овцете не могат да направят разлика дали нещо действително им харесва или се кефят заради стадото, просто защото нямат индивидуално мислене, респ. възможност за автентична оценка. Те виждат нещата през призмата на това как правят всички, "какво ще каже комшийката" и т.н. Вервай ми. Хаха, не е заради сляпо преклонение, виждаш ли - да не помислиш случайно, че се прекланя сляпо. Има си обяснение за работата ![]() П.П. Тук съвсем логично се вписва и "вкусът" към "стабилните" Хелоуин, дето и всеки ден да идват у нас, ще събират по 5000 души. Не че искам да слагам собствено Хелоуин до чалгата, те може би не са виновни, че са така "вървежни" ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Овца дори да е, но поне прави нещо за живота си - повече, отколкото ти.
Чувстваш ли се гадно? Не. А трябва, защото ако аз бях така, щях да съм смазан :Д -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
Утайките са тези, които в стремежа си да се откъснат от условно обособеното съсловие на "чалгарите" попадат в друго такова, което не е с много по-различно, на "метълите". :/
И в двата случая се слагат някакви рамки на личността, и двата стила вървят в комплект с определени ценности, морла, идеалите... Къде е разликата? Ограничаването е на лице... Едните били по-умни от другите, били по-взъзвишени... Опаковката ли е важната наистина, тя ли определя същността? -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
^ Беги го лапай и ти на батко ти Тони Стораро, че като ти гледам "умните" разсъждения у форума, за друго не ставаш.
А да си "утаен" в ъндърграунда е доста комфортно. ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Всеки, който се вкарва прекалено дълбоко в субкултура и започва да мрази други хора само базирано на тяхната субкултура е зле, малко или много.
Особено ако е на 35 и би трябвало да е зрял :п Диана, по-кротко, все пак ти това искаш със Сатир, Грутле и прочие. хехехех -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
^^^ Аааааа, айде без хранежи по метълизма, темата е за чалга.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ако следваме логиката на Черното, означава, че трябва да се правя на най-върлата метълка във форума и да не признавам пред себе си и пред вас неща, които за останалите изглеждат слабост, само и само да съм част от "стадото" - тук също можем да бъдем оприличени на такова, нали сме обединени от нещо общо : ) Черно, логиката ти куца..
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"България е на последно място в ЕС в класирането на 15-годишните ни ученици по умения по математика, на предпоследно място сме по четене, делим и последните места с Румъния по знания в природните науки.
Това е едно от заключенията на изследването "България в международните класации", изготвено от Института за пазарна икономика (ИПИ) в партньорство с фондация "Фридрих Науман"." И кючеееек! -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
виждам аз, че между beyondtheblack и сциона има нещо скрито зад тези денонощни разправии... maybe love?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Той ми е stalker, затова пък аз отдавна съм го игнорирала и пропущам любовните му излияния. Подобна циганска либав като в чалга текстовете ми идва вповече.
![]() О, КармЕн! ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
виждам аз, че между beyondtheblack и сциона има нещо скрито зад тези денонощни разправии... maybe love? ![]() не 'аресвам нахакани лелки, които макар и да имат 2 висши на социално ниво си остава под метъра :п пък същите лелки си воюват с всички във форума, имащи по-различно мнение от тяхното, не търси нищо :п -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Александре, не се занимавай ; ) Пумийните й мисли продължават да вилнеят все така хаотично..
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, аз отивам да поуча. Все пак някои от нас, колкото и да са средностатистически и прочие, имат поне малко други планове освен висене онлайн и хранене като дръгливи псета. : ))))
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 15-February 09 Град: София Потребител N: 3263 ![]() |
excuse me ?
от спам не разбрах за както иде реч ![]() -------------------- The King of My Heart
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
П.П. Тук съвсем логично се вписва и "вкусът" към "стабилните" Хелоуин, дето и всеки ден да идват у нас, ще събират по 5000 души. Не че искам да слагам собствено Хелоуин до чалгата, те може би не са виновни, че са така "вървежни" ![]() Това защо ли сега го виждам..сигурно заради 1000-я ти едит. Не си нормална, просто не си.. -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
excuse me ? от спам не разбрах за както иде реч ![]() За "салами, банани" и неподправената радост от тях на некои девици ![]() http://www.myspace.com/ivanivanoff Също от "тенджере фасуллье" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xC9ddGGXiWM Тенджерее койдум фасуле (x2) бу гедже качачам яримле (x2) бир елимде чичек кайнанам геледжек (x2) О да бизи гореджек джанънъ да йеджек о да бизи гореджек душуп душуп оледжек. Припев: Хади, хади кайнана чатла патла кайнана (x2) бен олуну севийорум йорейми верийорум. Хади, хади кайнана чатла патла кайнана (x2) бен олуну севийорум сени дъшаръ атъйорум. Чок фенасън кайнана, чок дели син кайнана яндан гюбек атъйорум джанънъ да якъйорум. Чок фенасън кайнана, чок дели син кайнана яндан гюбек атъйорум джанънъ да якъйорум Кайнанамън кумеси ич дурмуйор ченеси (x2) сокак сокак гезийор дедикоду едийор сокак сокак гезийор бана инат едийор Кайнанамън маказъ чок кирлидир якасъ (x2) сокак сокак гезийор дедикоду едийор сокак сокак гезийор бана инат едийор Припев: Яндан, джандан, урпана биндим ап гетирдим, Кайнанамън ичине рак гетирдим. Аха, аха, аха Бен бир узун данмъшън капънъза дайанмъшъм истер ал, истер алма Анънъза язълмъшъм. Чееееее! ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Толкоз спам и простотия отдавна не бях виждал, честно.
Дори за тази тема. Някой да и тегли ключа ще е най-добре. А следващия който напише нещо, дано му порасне нокът на оная работа, дано! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нидей тъй, тъкмо ми доде музата за нещо морално!
Константин - Ти си Само Осми Клас Ти си само 8ми клас вярно секси се държиш но няма нищо между нас я иди да спиш. Ти си само 8ми клас а какви ми ги въртиш но ощв малко ще съм пас и ще изгориш Ако знае баша ти твойте секси игри опасно сладки игри. О не не ми говори. Ако знае баща ти но не знае нали. Ела недей ме жали главата ми запали. Нека ме боли. Ти си само 8ми клас а какво направи с мен. За тебе само мисля аз всяка нощ и ден. Ти си само 8ми клас но по нищо не личи. Май новобранеца съм аз в твоите очи Ако знае баша ти твойте секси игри опасно сладки игри. О не не ми говори Ако знае баща ти но не знае нали. Ела недей ме жали главата ми запали. Нека ме боли Ако знае баша ти твойте секси игри опасно сладки игри. О не не ми говори. Ако знае баща ти но не знае нали. Ела недей ме жали главата ми запали. /х3/ Нека ме боли ! -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Вие не сте хора! Не сте!
![]() -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Бах къде го намери тоя masterpiece!!!! Дай повече не мога да спра да го въртя... Трябва да намеря и буутлезите и демотата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Бая тъжна история...
Прави ми впечатление напоследък - където и да се задълбоча да чета коментари след някоя статия примерно в български сайтове, някъде на 10-тия коментар идеята се губи и хората почват вербално да си бодат очите. Забавно, сеирджийско е. Изчетох коментарите и доста се възхитих на умело използваните обиди - евала... ашколсун(по български?)!!!... и градивността е? -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
Ква градивност-човека е ЧАЛГАР !!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
На некои хора май трябва да им се ограничава присъствието в тоя форум...
@Aglarana - ясно, веселба да има е важното. И с гореспоменатата приятелка е горе-долу същата история. Абе кой каквото го влече в крайна сметка. -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-October 08 Град: София Потребител N: 3044 ![]() |
И да ти сера на кючека. Тъпа турска пумия, не мога да разбера хора като вас, егати поне фанете прочетете отгоре пише M-E-T-A-L W-O-R-L-D . Ходи си говори за кючеците в импулс там и в другите тъпи сайтове.Стига селяния и тъпни...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Баце, малко да си оправиш правописа ???
![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И да ти сера на кючека. Тъпа турска пумия, не мога да разбера хора като вас, егати поне фанете прочетете отгоре пише M-E-T-A-L W-O-R-L-D . Ходи си говори за кючеците в импулс там и в другите тъпи сайтове.Стига селяния и тъпни... А тука пише О Б Щ Ф О Р У М -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Също от "тенджере фасуллье" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xC9ddGGXiWM Тенджерее койдум фасуле (x2) бу гедже качачам яримле (x2) бир елимде чичек кайнанам геледжек (x2) О да бизи гореджек джанънъ да йеджек о да бизи гореджек душуп душуп оледжек. Припев: Хади, хади кайнана чатла патла кайнана (x2) бен олуну севийорум йорейми верийорум. Хади, хади кайнана чатла патла кайнана (x2) бен олуну севийорум сени дъшаръ атъйорум. Чок фенасън кайнана, чок дели син кайнана яндан гюбек атъйорум джанънъ да якъйорум. Чок фенасън кайнана, чок дели син кайнана яндан гюбек атъйорум джанънъ да якъйорум Кайнанамън кумеси ич дурмуйор ченеси (x2) сокак сокак гезийор дедикоду едийор сокак сокак гезийор бана инат едийор Кайнанамън маказъ чок кирлидир якасъ (x2) сокак сокак гезийор дедикоду едийор сокак сокак гезийор бана инат едийор Припев: Яндан, джандан, урпана биндим ап гетирдим, Кайнанамън ичине рак гетирдим. Аха, аха, аха Бен бир узун данмъшън капънъза дайанмъшъм истер ал, истер алма Анънъза язълмъшъм. Чееееее! ![]() ![]() ![]() ![]() От снощи заради това нещо рева като кобила ОТ СМЯХ!!! Каква красота на изказа.... от 35-годишен магистър по философия ![]() ![]() ![]() Неееееееееееееееееее! Кога диспансерът ще тръшне окончателно врати ?!?!?!? ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
веселба да има е важното. Е тва е баце-кючека да върви е важното !!!! Дори и от поп-фолк до поп-фолк има разлика. Не всичко е кючек като тия линкове дет е пуснала бтб, а дори и така е да е, има и интелигентни хора, който не друсат кючеци на тая музика, ами си се забавляват по някъв си техен начин. Не разбирам, но и не ги съдя. Както и да е, аз вчера си пуснах на 2-3 пъти Нели Фуртадо, пък си се чувствам точно толкова тру метъл, колкото винаги. Все пак не мога да се сдържа да не поздравя всички в тази тема с това! ![]() Това сигурно ми е един от най-любимите текстове евър! -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
This video is not available in your country due to copyright restrictions.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 08:59 PM |