![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
има и интелигентни хора, който не друсат кючеци на тая музика http://www.youtube.com/watch?v=ajDTIf3o41o за тази работа няма определен жанр ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Абсолютно съм убеден, че всеки един от потребителите на този форум(а ние сме много)мрази до дъното на шибаната си душица чалгата. Но какво е обяснението на факта, че болшинството млади хора в България слушат тази меко казано упадъчна музика? И не само младите, по дяволите. Виждал съм хора на по 50 години, кълчещи се в отвратителни кючеци. Сменил съм три училища, а в четвъртото положението е не по-малко трагично. Повечето съученици слушат така наречения поп-фолк. Някои отричат, казвайки, че харесват хаус. Някои, които осъзнават, че нормалните люде не харесват чалгия, се оправдават че слушат Ивана само в пияно състояние. Други пък са готови да ти забият шамар, ако нагрубиш любимата им "певица". Ставал съм свидетел на следната гледка: бивша моя класна, бичеща кючек заедно с олигофрените от класа върху чин на коледно празненство...беше кошмар. Защо сред тея нещастни прости копелета-чалгарите, е толкова модерно да се правят на травестити? Розовото потниче, лъскавите обеци на двете уши, прилепнали дънки, два тона гел на косата(дано им окапе преди да са станали на 40...всъщност по-добре да не доживеят тази възраст), герданчета, гривни, слънчеви цайси по време на дъжд...абсолютни ходещи афиши (както казва един приятел). Те са отворени, смятат се за центъра на вселената, говорят високо, мразят тези, които не са като тях и скачат на бой само ако ги погледнеш накриво. Обичат да се друсат още на дванадесет годишна възраст, хвалят се че са опънали 30 мацки за две седмици, карали са ферарита, само един от тях бил способен да спука 20 човека и т.н и т.н. Тези индивиди се множат като гъби на дъжд. Днес виждаме десет подобни говеда на "Витошка", утре са педнадесет, в други ден 30...Няма забранени неща за тях и те винаги са прави. Пускат чалга на новите си ултраскъпи телефончета в рейса. Натрапват вкуса си на всеки срещнат и ето това е главния проблем. Нека си се веселят както знаят, но мамка му, не им пука дали ние искаме спокойствие или не! Омръзна ми от тях, на вас също. Какво можем да направим с тях? Идвали са ми какви ли не идеи. По едно време даже се бях нехъсал да събера 40 металяги от всякаква възраст да ходим да трепем шибаните дрисльовци където ги намерим. Иска ми се да имаше резервати където да се натъпкват свинете гадни и да са изолирани от нормалните хора. Проблема е, че това никога няма да стане, а и освен това трагичното заключение е, че България всъщност е един голяяям резерват за тях. Ще ми се да избягам от тази страна, но от друга страна не искам да оставя родината ми да бъде превзета от мангали и чалга педерасти. Но какво мога да направя? НИЩО! Никой от нас не може да ги спре. Те са чумави и заразиха по-голямата част от обществото със своята простотия. Музиката им се превърна в изкривена пародия на култура. Азис нищо чудно да бъде избран за президент един ден, а ние-метълите, пичовете, хората с вкус май няма да ги спрем. Затова ви призовавам-НЕКА ВСИЧКИ НИЕ СЕ СПЛОТИМ КАКТО ТЕ ГО НАПРАВИХА! НЕКА КРЕЩИМ, БИЕМ ЗАЛИЗАНИТЕ ПЕДАЛИ, НАДУВАМЕ SUFFOCATION В АВТОБУСА И НАРУШАВАМЕ РЕДА КАКТО ТЕ ГО ПРАВЯТ ЕЖЕДНЕВНО! НЕКА НАПОМНИМ НА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ТЯ ИМА И ДОСТОЙНИ СВОИ ДЕЦА ДНЕС, КОИТО ИСКАТ ДА ВЪЗПИТАТ НЕЩО ДОБРО, НЕЩО КРАСИВО В СЛЕДВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ...Зная-прекалих. Казах неща, които и вие мислите и знаете. Напомних ви за нещо, което се опитвате да игнорирате, но нека ви кажа още нещо. Днес, когато пиша тези редове, аз съм на морето. Срещам се с доволна доза чужденци и си говоря с тях. И на няколко пъти ми бе казано, че не харесват нашата, "българската музика". Тези думи бяха във всеки един от случаите, изречени на фона на отвратни чалга песни, звучащи от кръчмите наоколо. Вече смятат, че народната ни музика я правят хора като Десислава и Мара Отварячката. Бях дълбоко обиден. Чалга обществото е тумор. Кажете ми вашите идеи как да натикаме копелетата в кучи гъз.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Отговорът е прост:
Като се изселим от България. И без това скъпата ни родина все повече и повече започва да прилича на кучешки гъз ![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Но аз не искам това. Не искам моята страна да продължава да бъде развъдник на тея педерасти!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Тъй, името на вируса е "селяния". Причинява болести като простотия, ограниченост, невъзприемчивост и тъпотия. Разпространен е навсякъде в света. В България има изключително благоприятни условия за развитие и разпространение на вируса.
Да съм казал нещо ново? I don't think so! -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
И двамата бутате масло, пък не доливате. Принципна разлика между "тях" и "нас" няма, хеле пък когато се напием. Както вие не можете да ги понасяте, така и те ви гледат на кръв. Надявам се, че темата е за бъзик, ама дори да не е - ще пожиеем, ще видим. На мен музиката не ми пречи, слушам някои песни. Ще дойде един хубав ден, когато мъжете-фенове няма да го вдигат при всяка нова певица с голяма разголена цица и тогава чалгата ще умре.
Поздрав за всички, на които им се размина казармата, с Южен вятър - Батальонът ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Нищо не можеш да направиш.
Ще идеш в чужбина - и кво? Там пък слушат Фифти Сент, Риана, ала-бала... На кой му пука... Аз почти не им обръщам внимание вече. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В чужбина сме повече. Там наистина се слушат други лиготии, но важното е, че не е като при нас. И все пак going abroad не е решението. Вие не обръщате внимание. И аз уважавам вкуса на всеки човек, но не ми харесва да ми го натрапват. Чалгаджиите го правят.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
^^ С тази разлика, че в чужбина не ми се натрапват с подобна музика в 2 през нощта, много по-малко хора слушащи Риана ще скочат да се бият с теб защото си с дълга коса и т.н. и т.н.
Престана да ми пука преди 13 години, когато работих година и половина в радио, което преориентира музикалната си насоченост към: Радо Шишарката, Глория, Цветелина, Кати и сие... -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Тъй, името на вируса е "селяния". Причинява болести като простотия, ограниченост, невъзприемчивост и тъпотия. Разпространен е навсякъде в света. В България има изключително благоприятни условия за развитие и разпространение на вируса. Да съм казал нещо ново? I don't think so! Селянията в чистия и вид е не лоша. Селяните са производители и са селяни, защото живеят на село. Понятието е нарицателно. Но "чалгията" и нейните "поклонници" са зле разбрали свободата, превърнала се в свободия, не работят над себе си, зле са разбрали идеята на прехода и го предават на децата си. Чалгията се смила лесно, то е като да хапнещ кюфте с люти чушки и да примляскваш над нечии провиснали ц..и над чинията ти. Чалгата е родена за хранопровода. По- материален и безнадежден свят от това... скоро не се е пръквал. Чалгата се появи в годините на непрестанен и кретащ преход. Когато дойде " разпусия" се появи и чалгията, и то оголена. Не тая някакви крайни чувства към хората, които въртят кючеци и припяват чалга, но е някак мъчно, защото лесното е първичното, а трудното е пътя. Общо взето това съсипва всички ни. -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
Няма решение на проблема. България благоприятства чалга-вируса, тук е идеалната среда за него. Селянията шества с пълна сила и не виждам как ще се променят нещата... Най-доброто за теб е да спреш да им обръщаш внимание, доколкото можеш да се абстрахираш от сганта.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
shogot,ама ти сериозно?
![]() По-спокойно,с рогата напред доникъде не се стига.И без това целият свят е изгнил на н-та степен,с изкуствено създаване на мини-граждански войни няма да стане по-добър. Едит: като хвърлих един бърз поглед на мненията ти, ти или си правиш майтап с целия форум, или положението е неспасяемо. -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво имаш в предвид под майтап?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
shogot, не си направих труда да ти чета първия пост, не, че нещо лично... Просто много добре знам тоя твой младежки плам и ярост против простотията.
Всъщност, толкова добре ми е познат, че си спомням как на 15-16 години с двама приятели наченахме, по моя инициатива (!) сайт и организация, наречена RAM - Reaction Against the Mainstream. Бях написал правилник, нарисувал лога, а беше започнат и сайт, който още седи полузавършен нейде из архивите на единия ми приятел... Сега не ми пука за чалгари, селяндури и прочие. Безразлично ми е дори да ги наричам така. И това дори не е от крайно презрение, а наистина просто ми е все тая за тях. И това не е безхаберие и затваряне на очите с времето. Просто сме отрасли в тоя климат и който се окаже по различен от това обкръжение, неминуемо в младостта си се бунтува против него. А после разбира, че тези хора всъщност са без значение. А това не е толкова "нехуманно" или антидемократично. Дори е полезно. (Казвам последното за тия, дето ще се нахвърлят в тая връзка, ако има такива.) Е, ок де, метнах един поглед и caps-а ми направи фчепатление: Цитат Затова ви призовавам-НЕКА ВСИЧКИ НИЕ СЕ СПЛОТИМ КАКТО ТЕ ГО НАПРАВИХА! НЕКА КРЕЩИМ, БИЕМ ЗАЛИЗАНИТЕ ПЕДАЛИ, НАДУВАМЕ SUFFOCATION В АВТОБУСА И НАРУШАВАМЕ РЕДА КАКТО ТЕ ГО ПРАВЯТ ЕЖЕДНЕВНО! НЕКА НАПОМНИМ НА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ТЯ ИМА И ДОСТОЙНИ СВОИ ДЕЦА ДНЕС, КОИТО ИСКАТ ДА ВЪЗПИТАТ НЕЩО ДОБРО, НЕЩО КРАСИВО В СЛЕДВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ... Парадоксът и противоречието в тия ти думи е очеваден. Приравняваш се с тия, срещу които негодуваш. А Suffocation, сигурен съм, е най-прелестното нещо, което можеше в един безвремеви свят да мине през ушите на Моцарт. На много красиви неща учи то, няма съмнение... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
абе, на теб чалгарите да са ти проблема.
всички сме зле, не го ли разбра досега? има вариации на злето - дали ще е в розово, с гел и перхидрол, наръсен като сняг по коледната елха, дали ще е тъмен субект с повече бира по елека си с нашивки, отколкото пикня е имал общо в пикочния си мехур за последните три седмици...или пък просто нормално облечен човек, или гол. всички сме зле и всички се мразим. е за'тва е така. чалгата, че е пошла, е пошла. не може обаче цяла страна да се подчинява на твоите или моите възприятия за "правилно" и "примерно". остави кой както може да се оправя, пък ти гарантирай своя ДОСТОЕН живот. : ) а ако ми надуеш Съфъкейшън в автобуса е също толкоз голям шанса да ме издразниш, колкото ако ми пуснат Бекстрийт бойс или Анелия. защото ще пречиш и на другите, не само на мен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Игнорирането е най-правилното отношение и според мен. Проблемът е, че често ти не ги забелязваш и въобще не те интересуват, но те искат конфронтация с теб (особено ако са повече и/или са пияни). Тогава не е ясно каква е адекватната реакция...
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
така е,
но пък това е от всички страни. и от 'наша' срещу 'тяхна', и избива нейде другаде също. все пак, както казах преди, субкултурната обстановка и положение настрани, глутницата винаги е глутница. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Надявам се не е твърде дребнаво от моя страна, сционе, но не "глутница". "Стадо" се използва от много хора и е по-правилно, ако смея да забележа. И ако съм те разбрал правилно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
да, но понякога стадото възприема и качества от глутницата. свирепостта, нахъсаността като знаеш, че има някой зад теб, който да те пази. верижна реакция, избухване на молекули-хора в съединението.
но си прав, вълците са доблестни животни в по-голямата си част. виж, овцете.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
^Вълците са величествени животни. ^^
Иначе по темата. Не всички чалгари са овце припкащи след стадото идеоти.. Има и някои свестни колкото малко и да са. Имам една приятелка, с която се зная от 11 години, и която слуша чалга от поне 9 годишна т.е. 8 години вече. Момичето е умно, не се води по тенденциите и не натриса вкуса на другите. Пред мен никога не пускала такава музика понеже знае, че не ми понася, но пък аз често й пращам песни на мои любими групи и тя редовно ги слуша. Малко се отклоних, но мисълта ми беше, че не може изобщо да отритнеш всички, които се придържат към даден стил или слушат дадена музика, защото някои от същата група са трагични случаи.. Не отричам обаче, че трагичните случаи са не малко на брой.. -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
@Tokio Hotel - надявам се, че не мислиш наистина каквото каза за бягането от България - само путките и страхливците без наличието на какъвто и да е чифт топки биха разсъждавали така. На мен лично ми е писнало да слушам колко зле е у нас и как всичко свестно се изнесло в чужбина - еми не може да ми хвалите човек, който целта му е уреден живот, кола, работа, къща, семейство - за мен това е антисоциален егоист с празен живот и никаква духовност. Знам, че се поотклоних от темата, но ключът към мазето, т.е. нещата да тръгнат на по-добре, е да престане да се гледа негативно на всичко - много народи са били по-зле от нас и са по-зле в момента. Тези, които са се отървали, са го правили с песен на уста и силен дух - нещо, което българинът определено има! Чалгата нито е толкова масова, нито е толкова черна, просто е звукът на капитализма в България, както някакво издание се беше изказало - ако нещо ти е на една ръка разстояние, пресегни се и го вземи по най-лесния начин - не ми се коментира дори колко е тъпо това мислене, но е тенденция по целия свят у младежта - къде повече, къде по-малко. От друга страна е тийнейджърското себедоказване пред другите и гъзарския имидж - дали ще го правят по чалгарския, метълския, рапърския, емо-, или който и да е начин, все е еднакво смешно, когато е самоцел.
Казах. -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Ти хубаво казваш ама без уреден живот, човек бърка в кофите ---> не ми се бърка в кофите, не знам за тебе. Примерно изкуството тука има ли бъдеще? Кога за последно си купи картина или видя някаква нова картина на стената на някой познат, който да ти се похвали че я е купил и се гордее с придобивката си? Кажи ми колко български музиканти са успели в БГ?
Отговор - твърде малко. В такъв случай бал съм го дали имам топки, искам да се развивам, да работя това, което харесвам и да получавам пари за работата си. Свестни пари. И защо гледаш другите държави? Значи докато има държави по-зле от нас, няма проблеми, а? За какво да се усъвършенстваме - нали има и по-долу от нас! -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
еми не може да ми хвалите човек, който целта му е уреден живот, кола, работа, къща, семейство - за мен това е антисоциален егоист с празен живот и никаква духовност. То понеже в това са ни убеждавали сумати години, че трябва да се събираме в прекрасни сиви, панелни блокчета, да общуваме и да бъдем социални, в социалистическия рай, сме достигнали до тази духовност и до този усет към свободията, ъъ свободата. Сега и аз се боря затуй да стигнем пак до тез висоти ама никой не чува и тънем ли тънем в капиталистическия ад на чалгата... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
еми не може да ми хвалите човек, който целта му е уреден живот, кола, работа, къща, семейство - за мен това е антисоциален егоист с празен живот и никаква духовност. Признавам се за антисоциален егоист с празен живот. Пф. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Ти хубаво казваш ама без уреден живот, човек бърка в кофите ---> не ми се бърка в кофите, не знам за тебе. Примерно изкуството тука има ли бъдеще? Кога за последно си купи картина или видя някаква нова картина на стената на някой познат, който да ти се похвали че я е купил и се гордее с придобивката си? Кажи ми колко български музиканти са успели в БГ? Отговор - твърде малко. В такъв случай бал съм го дали имам топки, искам да се развивам, да работя това, което харесвам и да получавам пари за работата си. Свестни пари. И защо гледаш другите държави? Значи докато има държави по-зле от нас, няма проблеми, а? За какво да се усъвършенстваме - нали има и по-долу от нас! Всичко е навързано, пич, при нас храната, жилището и т.н. са още на етап оцеляване, затова малко хора имат време изобщо да мислят за придобиване на творби на изкуството, след като не могат да си купят хляб. За мен изброените неща са средство в живота на един човек, но никога не трябва да се превръщат в цел. Но отнякъде трябва да се започне, а не само да се хленчи. Сравнението с другите държави, които са по-зле от нас и които са били по-зле и са се измъкнали, е за да се види, че път нагоре има. Кръгът на порочността е затворен и ако не го отворим откъм нашия край, друг няма кой - със сигурност няма да са политици, администрации и т.н. Човек винаги може да намери къде да се развива и да му е приятно да живее, не бива това, че се води роден в една държава да му е единствения ултиматум да остава да живее там, но според мен не би било готино да се унищожи една страна с култура и традиции, една от първите в Европа, да не говорим за националния ни характер, лафчетата, чувството за хумор и т.н. Комплексите вън, с други думи! @Slash - да, прав си, аз като обяснявам на старите коне с капаци, които ми разправят колко добре било по тяхно време и как хлябът бил 5 стинки, че това, което е сега е напълно логично следствие от това, което е било тогава, те не могат да ме разберат. Бе все някога ше набараме верния път... ^ Дам, ти си ми ясен отдавна. -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
питбуле, евала. две мнения твои засичам днес и ме усмихват изключително много.
keep your head ALWAYS up! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аха значи да умра от глад. Сегашната България може да е твоята утопия, но не и моята. Точно хленченето би помогнало в случая, а не примерно да ходиш насам натам, докато мангусти ровят по кофите, има полуразрушени сгради за пеизаж, пропукани плочки, ужастни пътища и тн и да си свиркаш What a wonderful world, мислейки че всичко ни е наред и нищо да не правиш.
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прочети отново поста ми. Къде става дума за ходене насам-натам? Става дума да се хванеш да БАЧКАШ сериозно и да се БОРИШ за подобрение в това число и прехраната си, осъзнавайки недостатъците на обстановката, но не бивайки сдухан от тях! Кво хленчене, ти емо ли си?
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
*facepalm*
Кога съм казвал че съм сдухан бе? Грозно е просто и ненормално. Искам да живея в нормални условия, с нормални усилия да постигна целите си за които тука колкото и да се напъвам само мога да се усера. Ти се мъчи като искаш, живей живот в кочина щом ти е приятно, на мен не ми е приятно. -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е как метъл нали съм, ако не ми харесва кочината, къде ми е тру-то....
Петорен фейспалм! Тъп си, та дрънкаш. Къде съм казал, че ми харесва как е? Кое да ми хареса, огромният транспарант с цицата на Митьо крика лепнат върху грозновати потрошени блокчета, които ме посрещат от летището? Не, мерси. Това, което се опитвам да ти обясня, е че когато се опитваш да промениш нещата, винаги трябва да е с позитивна нагласа. Очевадно е по-сложничко, отколкото ти можеш да проумееш. Опитай отново и не фейлвай този път. -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:55 AM |