![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 18-October 05 Потребител N: 984 ![]() |
Само да не стане като AC/DC в Букурещ
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
И на мен ми изглеждаше прекалено добре, за да е реално. И все пак е факт, че е могло да стане, докато тук...
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
На 26.04.2009г. в клуб ''Fans" ще има концерт на групите "Bolg", "Dark Inversion" ,"Erevos" (Greece) и "Maphorion"(Greece)
Който иска да заповяда ..... www.myspace.com/bolgbg www.darkinversion.com www.myspace.com/erevos666 www.myspace.com/maphorion цена:8лв. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 22-April 09 Потребител N: 3374 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 5-March 08 Потребител N: 2624 ![]() |
Пичове, продавам един билет за концерта на AC-DC в Белград! Ако можете, съдействайте ми! Има място в колата и за пътуването до там и обратно!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Продава се един билет за концерта на AC/DC в Белград
Билета е за трибуни (Sector H) и включва и пътуването с влака (Rock N Roll Train) Цена 200 лв Ако сте заинтересувани пишете Лично съобщение или GSM: 0898 281 207 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Някой за Metalcamp ?
![]() Българската тема във форума на фестивала: http://www.metalcamp.com/forum/viewtopic.php?t=5928 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
имам шибани изпити човече иначе щях да дойда
![]() -------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
![]() o.O Т'ва пък откъде изкочи? В официалния сайт не пише нищо (или ми трябват очила, нз). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Как, от Горгон отдавна тръбят насам-натам за това нещо O_o Май даже и Gothica щяха да идват за (ако не се лъжа) трети път по повод същото събитие, но не знам дали не се разсъхна работата с тях.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Доколкото разбрах, Gothika идват отделно, на 14-и юни (за втори път, предполагам, но знам ли и аз).
А за другото събитие знам, откакто започнаха да тръбят - от толкова отдавна се надявам да видя основната група, а и всички останали. Дано наистина оправдаят очакванията ми! -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 19-May 09 Потребител N: 3418 ![]() |
Продавам 2 билета за концерта в Белград (26.05.09).
За голямо мое съжаление няма да мога да отида да ги гледам на живо! Билетите са купени директно от EVENTIM Viena и са на цена 121,50 Евро/билета (НИКАКВА надценка)- седящи места, директно до сцената. Не са обвързани с транспорт и хотел, което дава доста свобода според мен. Ако имате желание и възможност, да видите живите легенди АС/DC- търсете ме на тел. 0899 842 084. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
ПРОДАВАМ БИЛЕТ ЗА AC/DC - Цена 130лв., билетът не включва пакета за Рок'н'рол трейнт, но пък всеки ден има автобуси до Белград. телефон за връзка-0897904277
-------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 21-July 09 Град: Варна Потребител N: 3506 ![]() |
Ае Изкам да попитам дали във варна ще има някакъв концерт? Гледам само умрялата софия има концерти
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Пътувай?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Такаам, значи следното: За ''Thrash Till Death'' феста в Каварна ще ходим с кола няколко души (ясно е, че е с цел оптимизиране на разходите). Имаме засега две свободни места, така че, ако някой още не си е уредил транспорт поради една или друга причина, може да ми пише на Skype: nazgul_13, или пък да ми Дзвънне един телефон: 0886698454
-------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^Офертата за двете места У колЪтЪ все още е валидна. За по 30-тина лв на човек ш'ви закараме от София до Каварна, а може и обратно!
-------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Не зная за вас, ала аз от около 2 месеца съм се сдобил с билет за концерта на Dimmu Borgir и в момента това е най-важното предстоящо събитие в живота ми.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Евала ти праим на прическата.
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 8-August 09 Потребител N: 3522 ![]() |
Клуб "3 Уши" открива сезона с THRASH GENOCIDE.
Coprostasis ( www.myspace.com/coprostasis ) Chainsoul ( www.chainsoul.net ) 4лв 22:00 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
ZZ Top - За първи път в България:
http://www.eventim.bg/portal/bg/muzika/har...y/zz_top/57811/ -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 133 Регистриран: 8-July 08 Град: Червен бряг Потребител N: 2842 ![]() |
Да попитам, някой знае ли някакви подробности за концерта на RAGE и Sabaton?
Постер, сетлист нещо такова.. Концерта е след 1 месец, а още не намирам подобна информация. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 8-August 09 Потребител N: 3522 ![]() |
Ако има някой от Дебелец, Велико Търново и наоколо може да заповяда
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 6-June 09 Потребител N: 3445 ![]() |
Традициония рок концерт „Градът и Аз” в Южния парк по случай празника на София и 40 години WOODSTOCK.
15.09.2009 начало 16:00 часа. С групите: Порок Str8head Polinero’s band Tak’n Nightmare Елинор Балканджи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Хаа, Балканджи, Str8ahead и Tak'n, яко
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Екстра. Кажи-речи ми е близо. Най-вероятно ще мина.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Гледам, че тук пишете за концерти у нас, та реших да се разпиша и тука, дано има ефект.
Тази неделя (вдругиден) свирим у Фенса, заедно с момчетата от Light the Torch, та ако на някой му се слуша мелодик дет (вносно-кавърен и домашен, нашенски), да заповяда! Правим приятни нещица като Death, Dark Tranquillity, Insomnium, Amon Amarth, а и нашите авторски вървят в такава насока. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 19-January 07 Град: Plovdiv, Bulgaria Потребител N: 1790 ![]() |
От 17-и до 19-и септември на мини-турне в България тръгват хърватите от ASYLUM BEDLAM. Съпорт на концертите ще бъде група Gabana от Пловдив.
Двете групи имат общи концерти на сръбския фестивал Plana demo fest 2009 и Balkan youth festival 2009. Ще бъде от изключителен интерес за феновете на Мерилин Менсън, Рамщайн, Depeche mode. ASYLUM BEDLAM/GABANA MINI TOUR: 17.09. четвъртък 22:00 ч. клуб PUZZLE, Пловдив 18.09. петък 22:00 ч. клуб JAM, Стара Загора 19.09. събота 21:00 ч. клеб КДК, Хасково цена на билетите за трите концерта: 6 лв. ASYLUM BEDLAM е индъстриъл метъл група от Хърватска. Създадена през 2007 г., групата се състои от петима членове: Psych0active (вокали), Mental_Uther (пиано), Toxic Steamer(китара), Mr.Deflorator (бас) и Electric Fetus (барабани). Имат в дискографията си издадени едно EP - Left to parasite (3 песни) и демо албум Madman industry (8 песни). И двете издания могат да се свалят свободно в итернет. ASYLUM BEDLAM свирят тъмна и енергична музика с електронни влияния. Изпълняват авторска музика, в която личат влияния от индъстриъл, готик и шок-рок сцената. Butterfly Dance / "ASYLUM"- Video http://www.youtube.com/watch?v=ZuxGINxyUYA Още инфо за ASYLUM BEDLAM/GABANA http://myspace.com/asylumcro http://myspace.com/gabanamusic |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Някой беше ли на Градът и Аз в Южния парк?
Счупих се, по дяволите, преграхнал съм като от Содом ![]() Тия Tak'n се оказаха ебаси яките.Свириха кавъри на Металика, Ейс ъв Спейдс, и изведнъж вокала излиза и вика "Ае пичове, слушате ли Рънинг Уайлд?"И ние с един приятел отпред направо изтрещяхме!А на Breaking the Law....охохох! (между другото една от класа ми ходи с вокала им:0) А като излязоха Елинор!Там тотално се довърших... ГРАД ПОКВАРЕН!! ГРАД ИЗГУБЕН!!! ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
![]() Водещи: Буги Барабата и Пецко Диригент в свободното време: Румен Рачев Групите: Петък - 18 септември * Буги Барабата Бенд * Обратен Ефект Събота - 19 септември * Васко Кръпката * Пецко * Б.Т.Р * Сигнал Неделя - 20 септември * Блус Трафик * Милена Славова * Уикеда * Епизод -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 07:02 PM |