![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
Не е метъл тениска, но е най - голямата ми гордост: Поздравления за тениската на Silent Hill и то двойката! Аз нямам много тениски, почти не нося шарении, предпочитам само с логото. Имам такава на Stahlgewitter, ся ще си правя и на Frightmare. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Такааам, макар да знам, че само това, което е вътре в теб те прави истински метал, аз не мога да не се изфукам отново с блузата, която Боби (наш Парцо) ми направи, така ме кефи простооо.
Давам я тая ухилена снимка, че на нея се вижда целият череп. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
^^ оуу таз на Stahlgewitter ти ли си си я правил или си я взе от някъде?
Иначе новите ми попълнения са 2 тениски и 1 суитчър на Wolfchant, блузка с ръкави на Manegarm. Сега събирам пари да си взема на Tumulus от турнето им Live Balkan Path. Също така си търся някаква на Forefather или на Ektomorf. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Вчера купих на Elvis една, на битълсите една, на AC/DC - две. Новата и класическата.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Само две тениски на Mayhem ми останаха.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 25-August 09 Потребител N: 3536 ![]() |
Днес (всъщност вече вчера) си поръчах тениска на Overdawn
![]() -------------------- SEX, DRUGS & METALCORE
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
^^ оуу таз на Stahlgewitter ти ли си си я правил или си я взе от някъде? Аз си я правих. Оригинална тяхна е почти невъзможно да се намери. Из нета се мотаеше една Stahlgewitter - Freiheitskаmpfer с картинката на Politischer Soldat отпред, ама дали е оригинална или не... незнам. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Най-новите придобивки са на Grand Belial's Key ( черна, с логото само ) и на Hellhammer - Triumph of Death
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
...и на Hellhammer - Triumph of Death ![]() Такава чак и аз бих си взел. ![]() -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Подари ми я Nordvargr за рожденио ден - поръчана от Англия, от официалния мърчандайз на Celtic Frost.
Ако още не са се сетил - оно съм я, шефе :Д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
...
Ти пък откъде се взе? ![]() -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
немам си работа ... а ти не беше влизал тук от 4-5 години ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нещо такова.
![]() -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Днес си се сдобих с тва:
![]() ![]() -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
^ каква цена?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
36лв
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 9-September 09 Град: София Потребител N: 3557 ![]() |
Тениските, които имам са 2 на Whitesnake - 1 със логото на албума Whitesnkae 1987 и от двете страни и една с обложката на Trouble от пред и снимка на David Coverdale на гърба; една на Metallica, която е в памет на Cliff Burton и една (ahhhhh my precious) една на DIO с обложката на Angry Machines отпред (толкова много е носена,че вече и сива не мога да я нарека
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 25-August 09 Потребител N: 3536 ![]() |
-------------------- SEX, DRUGS & METALCORE
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Оффф.....
остана ми само една тениска на Меноуар, от миналата година(взех я преди да замина на рок феста) и странно защо качеството й си е почти същото като от тогава, а я взех за 7 лева. Иначе всичките ми други тениски са избелели или вече негодни за носене. Ползвам ги само за парцали. Иначе тука има некви си суичери... ама са много шибани - избеляват много бързо, стесняват се, и са от некъв измислен плат... Остана ми само 1 на Judas Priest. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
От скоро се сдобих с тази красота
IRON MAIDEN - PIECE OF MIND ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Гърбът е як, ама отпред нещо...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Ееее, Ники, супер е, бравос!
![]() Тък като преди малко споменах нещо за тези, я тук да сложа две снимки на това бебченце! И Ици трябва да ни направи такива на Метъл Уърлд, хаха. За тук поне ще ми е заслужена. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ем последните ми са на Skyclad и на Tyr - Hold the Heathen Hammer High
Иначе е зима и КЛИНЧ! демек е яко и си взех 1 шапка на Муунсороу да се дразня за концерта, на който можех да бъда... Мисля да пиша на Санта Трол за 1 на Форфадър xD, че отдавда съм им хвърлил очо... вече само на Steadfast тъй като лтд едишъна свърши супер бързо >_> -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Деси като гледам тея снимки ... ти може да се промениш, тениската също ама Backgrownd-a никога
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 20-December 09 Потребител N: 3674 ![]() |
Имам няколко тениски на многоуважавани и многопрослушвани групи, обаче най-много обичам тениската от Draconian Times (Paradise Lost)
![]() -------------------- Тръгнах на пътешествие, а се върнах към себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 28-November 09 Потребител N: 3650 ![]() |
Преди имах много на Металика, но после ги изхвърлих и сега не съм си купувала много нови, имам само една с която бях на концерта нищо особено и една от фенклуба на Металика.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Уеуе, не думай!
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^^^^^^^^ Абе не съм фен на Мейдън и животниката им,ама тениската е страшна! И на Деси плахЪТ рулира.
Все пак, накрая реших да се похваля... (супер калпавите снимки, yeah, i know) http://img20.imageshack.us/i/xpc230033.jpg/ и много важният гръб...: http://img138.imageshack.us/i/xpc230034.jpg/ -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Найс, ще ми я покажеш при първа възможност.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:35 PM |