![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Мнение...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Второ мнение...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Трето мнение...
edit: Срамота е темата за такава група да е направена така... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Жестока банда, досега нищо слабо не са издали.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Там не пееше ли и Михаел Киске???
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
^Не. Иначе се изненадах, че таква яка група е толкова малко слушана.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Една от най-качествените пауър метъл банди за последните десет години, по мое мнение. Започнаха с много влияния от Gamma Ray и все още си носят част от тях, но с времето успяха да изградят собствено, интересно звучене. И четирите албума са безупречни, като специално "Dust to Dust" ми е в личния Топ 10 за целия стил.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Работят по нов албум който се казва Carpe Diem. А дано не ни разочароват.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Чака се, определено. Доста време завлачиха записите, очаква се да се появи през 2010-та. За момента споделят следните заглавия: "Carpe Diem", "A Better Me", "Lost In Your Eyes", "The Face Of Truth", "Save Our Souls", "Ashen Paradise", "Ode To Joy", "Fullmoon", "Farewell".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
За да внесем малко разнообразие, позволете ми да съм първия от пауър метъл контингента, който не ще се изкаже положително. Според мен от създаването си тези момчета плачат за нов вокалист. А ако спомените не ме лъжат, най-много ми допадна Sign of the Winner.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Нов вокал? Бен е основателя и лидера на групата. Той автор на почти всички техни текстове, без него групата щеше да се разпадне. Между другото dust to dust концептуален албум ли е? Бях чел в интернет, че е посветен на вампирите.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
^Нов вокал? Бен е основателя и лидера на групата. Той автор на почти всички техни текстове, без него групата щеше да се разпадне. Хвала за него! Сега остава само да започне да пее приемливо и ще съм много щастлив! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Бен според мен е добър певец. На моменти високите му тонове леко ми лазят по нервите, ама само леко.
![]() Колкото до музиката - там нямам никакви забележки. Абсолютно първокласен пауър метъл. ПС. Да, Дъст Ту Дъст е концептуален албум ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Бен според мен е добър певец. И аз така мисля. Вярно, нищо изключително не прави, но не е по-слаб от един Kai Hansen, примерно. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен има сериозен проблем с техниката за високите тонове или просто гласът му е такъв. Обичам пеене във високите регистри, обичам пауър метъл, но този типаж определено ми се струва непригоден за съответната дейност. И ми се струва малко странно, че само аз изказвам подобно мнение.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Скъпи, нали знаеш, че никой не те кара да слушаш групата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Бен според мен е добър певец. И аз така мисля. Вярно, нищо изключително не прави, но не е по-слаб от един Kai Hansen, примерно. Определено не е. А и лично аз никога не съм смятал Кай за особено добър певец. Не че пее лошо, но нищо специално не е. Има си просто своята специфична бленда на гласа ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новото 'бумче ще бъде издадено на 23 ноември.
![]() Обложката кърти ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кърти и още как
![]() ![]() Дано и музиката да е къртеща, каквато сме свикнали да слушаме от тази група ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Не ми се връзва идеята за две мацки, които си пускат език, 'ма карай. Ще изглежда жестоко на тениска. По-малко от месец.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гледам, че лийкна албумеца.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз съм много доволен от албума. Чудесен е. Единствената ми забележка е, че като че ли е по-бавен от предшествениците си. А може и така само да ми се струва - все пак съм го чул само веднъж. Иначе от към мелодичност - няма грешка. Има доста зарибяващи парчета. Доста разнообразен албум. Чувам елементи ала Куийн
![]() Според мен Бен и Ко не се изложиха и този път. Нищо чудно след няколко завъртания това да ми стане любимия техен албум. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Абе, тея момчета срама нямат. Може ли толкова нахално да копираш Куийн (без потенциал да е слушаемо, разбира се)...и след това за капак да окепазиш "Одата на Радостта" по този напълно безобразен начин. Просто нямам думи, не знам за вас.
Ама Кай Хансен е виновен, че ги научи всичките да си щипват от Куийн колкото им скимне. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Доста са вкарали, да. Иначе на мен определено ще ми трябва още доста слушане, за да го харесам. В сравнение с по-старите неща ми се стори някак разводнен и с някакво излишно приповдигнато настроение, знам ли. Сигурно си заслужава шанса, но засега поне хич не съм в настроение. Не е като да няма приятни моменти (тип началото на "Ashen Paradise") и може просто да му трябва време, но няма да е сега.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, тея момчета срама нямат. Може ли толкова нахално да копираш Куийн (без потенциал да е слушаемо, разбира се)...и след това за капак да окепазиш "Одата на Радостта" по този напълно безобразен начин. Просто нямам думи, не знам за вас. Ама Кай Хансен е виновен, че ги научи всичките да си щипват от Куийн колкото им скимне. Ъъъ,от къф зор викаш че копират квин и зашо Хансен да е виновен?Освен това ода на радостта е добър кавър според мен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
За да ме питаш явно не си слушал нито новия албум на Хевънли, нито Куийн. А очевидно не си слушал и Гама Рей, но сега нямам толкова време да ти обяснявам ушевадни неща, нито пък това Кай Хансен колко е дал на младите пауър метъл банди - и като вдъхновение, и като рамо.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
1.Слушал съм най-малко 50 песни на Queen
2.Слушал съм най-малко 5 пъти новия албум и се очертава да го цикля още време ![]() 3.Слушам съм също цялата дискография на Gamma Ray Gamma raz влияния откъм инстументал има,защо смяташ,че толкова прилича на Queen новия албум? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мога да се обзаложа кои са тези 50 песни, но, бога ми, дори само тях да беше чул като хората, а не колкото да отбележиш приблизителна бройка, сега нямаше да си гукаме тези безмислици, извинявам се.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Брей че съдържателно. Не сериозно, какво му е толкова queen-ското на новия албумец?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Carpe Diem" според мен не е никак лош албум - дори ми допадна, но е трудно да го сравнявам с шедьоври като "Dust to Dust" и "Sign of the Winner". Звучи ми като направен малко помежду другото, а не би трябвало, тъй като Hevanly имаха цели три години между него и "Virus".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 06:36 PM |