![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат na kirilica ne pi6a,stoto kompiutzra mi e takyv ![]() ![]() ![]() Абе Мормегил-ти да не си с Правец,а ? ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Пак са ми трили мнения....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
BURZUM ми попадна края на миналата година на 1 диск имаше сичките 10 албума на мп3-ки + снимки + 1 клип + филмчета около осъждането му...
след време и много кратно слушане на албумите започна да ми харесва.. за мен фаворит албум е първия BURZUM - 1992 него сам го и превел от англ. на БГ ако някои има итерес мога да му го пратя ![]() P.S. поздравявам ви с BURZUM - WAR [my favorite song] |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(InsArt†ure @ Jun 16 2004, 01:32 PM) ![]() ![]() ![]() Абе Мормегил-ти да не си с Правец,а ? ![]() Ne, ama ne e bylgarski,a me myrzi da opravqm kirilicata i v kraina smetka ne vizhdam,tova kakvo te byrka aide da si zhiv i zdrav! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Hi4 ne me byrka prosto mi be6e interesno .
Ajde i na tebe Цитат da si zhiv i zdrav!
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 1-June 04 Потребител N: 502 ![]() |
Burzum ми е един от любимите представители на Black metal-а, харесвам и идеологията му. Това кой е виновен за убийството на Euronymous така и няма да се разбере поради смъртта на единия от участниците в разпрата. След като прочетох книгата Lords of Chaos все си мисля, че може и Euronymous до голяма степен да е виновен за собствената си смърт, но както вече написах това май никога няма да излезе наяве.
Ето ви адрес откъдето може да прочетете Vargsmål на английски http://www.feastofhateandfear.com/archives/vargs.html или поне част от нея. не съм я проверявал да ли е цялата, защото си я имам на хартиен носител. btw страшно много търся филма Satan Rides the Media / Satan Rir Media за download. може ли някой да ми помогне? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Mersi za link-a:)
kakyv e tozi film? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Btw, nqkoi da egledal filma na Dani Filth?
mai Cradle of Death se kazva6e |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Как можеш да споменаваш този филм в темата за Burzum?
Не съм го гледала няма и да го гледам... BTW Cradle Of Fear е... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 1-June 04 Потребител N: 502 ![]() |
това е филм за палежите на църкви и изобщо за норвежката сцена тогава. гледал съм го на видео, но на некачествен запис и сега го търся! плащам на този, който ми го намери на носител различен от VHS.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
dobre,nqma da govorq za tozi potresavasto typ film v tazi tema
samo ste povtorq,4e go namiram za mnogo TYP! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Туко-що прочетох, че Варг имал готови 9 парчета за нов албум.
![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
А дано! Аз очаквам нещо добро, все трябва да е посъбрал идеи. Представям си сега как лейбълите ще се избият за подобно култово събитие...
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Туко-що прочетох, че Варг имал готови 9 парчета за нов албум. ![]() ![]() Албумът или той? -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Него го пуснаха преди месеци още.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 27-January 10 Град: Соуфиъ. Потребител N: 3717 ![]() |
Yeah baby! Нова работа на Варг, която е блек... радост най-сетне.
![]() -------------------- ![]() R.I.P. Chuck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Какво се прехласвате по този расист-психопат, не мога да разбера.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
И ние не можем да разберем какво се прехласваш по изпедерастелия Сатир и активния му партньор, ама ей на.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Истински приятна изненада. Много съм обнадежден. Просто нямам търпение вече да се сдобия с диска. Малко Filosofem звучене долавям. Интересното е, че няма да има клавири и все така магнетично звучи. Страшен кеф.
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
Чудесно звучи. Heil Varg!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Какво се прехласвате по този расист-психопат, не мога да разбера. Еми кефим се на блек метъл. Ти не слушаш блек метъл и не го разбираш, така че... кво да спорим. Драги, далеч не всичкият блек метъл е закачил от националсоциализма. И слава Богу (който и да е той). И ние не можем да разберем какво се прехласваш по изпедерастелия Сатир и активния му партньор, ама ей на. Ъъъ... Ако Сатир беше гей, би си го признал. На Варг не му стиска, оттам и дълбоките му дупевни (оп, душевни да кажа) терзания. ![]() ![]() ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тая пак се развихри
![]() Хм, може да го чуя тези дни, Варг никога не ми е бил сред приоритетните изпълнители, никак даже. Ама само от чисто любопитство да се види след изолация какво е направил (: -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-May 09 Потребител N: 3437 ![]() |
^Още не, сега загрява
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
^^^ Втората снимка ... ... ...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() п.п. МНОГО риспект за аватара и поздрави за грамито. Халфи! ![]() Иначе не бил расист, бил за всемирната любов, братство и разбирателство... "Apparently my comparing of black metallers with the stereotypical Negro and homosexuals is not taken lightly in "the real world". I obviously live in a different world, where one can discuss ones perception of reality without any fear of harassment; a world of tolerance and respect, a world of intellectual debate and honesty. Some of You apparently don't, so when I speak I must be careful. I must say, though, that if You don't like what I say to my fans on www.burzum.org, then please don't read or refer to my articles. It's a free world, and You are free not to read my articles. I want to point out that my so called "racist remark" was actually not intended to be racist or to offend anyone but black metallers. It was purely meant to draw attention to how some black metal artists are more and more acting and living a lifestyle like the individuals they at least in private claim to despise." Бляк... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Опитайте се да разберете: става въпрос за човек прекарал половина от живота си като фентъзи/RPG фен и блек метълист и другата половина - в затвора...
Det som engang var и Hvis lyset tar oss обаче са страшни албуми. Тия семпли от новия като ги слушам нещо не ме кефят. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хич биля не ми трябва да го разбирам. Ама да ми изскачат с това, че Сатир бил гей, пък Бурзум не, дето са му разпорили дупето в пандиза и сега му липсва, та чак си го нарисувал на картинка...
Ако е чак такъв "философем", щеше да осъзнае гейската си ориентация. На мен обаче ми мяза чисто и просто на психопат - имаше един Юнабомбър. А за бръщолевениците и "аргументите" му да не говорим. Абе, търсех един твой пост където ставаше дума за днешния език..."бира, фак, копеле" и т.н.....помощ!:) -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Det som engang var и Hvis lyset tar oss обаче са страшни албуми. Това е важното в случая! Иначе и мен не ми допада много Бурзумът. -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 07:09 PM |