![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Вътрешното ми Аз ме принуждава да си пусна Skrewdriver - Adolf Hitler, да те поздравя с него, да тупна два пъти сърцето си и гордо да изпъна ръка.
![]() -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ А тоя подпис подпис продължавам да го чета:
Цитат мадър гуус уил рейЛ ол кришчънс Бати тъпия геймър... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Ей да го махаш тоя аватар...
Добре дошъл. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Как различаваш ходещ по улицата турчин от българин , че ми е интересно?
...аман от тоя тийн буквализъм начи - чули-недочули "скинар е моя батко скинар ще стана аз" Няма ли кой да им създаде ценности и идоли на тия дечица че се хващат все за чуждите... ![]() Амчи ха добре дошел и заварил, да ти пикам на аватара , приятно постване ![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цитат Няма ли кой да им създаде ценности и идоли на тия дечица че се хващат все за чуждите... Точно, защото някой им е създал "идоли", са такива. А за ценностите - преувеличено си е да се говори за това в случая, защото се е видяло, че момчето си ги говори тези неща, колкото да каже нещо и да се отчете. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Абе ........ До каде води свободията
![]() Пич неаш ли си друга работа че се правиш на интересен.Дано поне си вярваш. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Здравей, съгражданино!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Нима има разлика? пхх
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^Има разлика.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мили мой, глупости .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Наистина е така!Скинхед движението е възникнало през 60-те в средната класа, бореща се срещу буржоазното управлние.А след това се разделят на крайно десни/леви, центристи, анрхисти.
![]() Виж тук - http://en.wikipedia.org/wiki/Skinhead ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Ти наистина ли си мислиш, че някой от бръснатите чукундури дето вряскат по мачове и се бият за щяло и нещяло, си има понятие от това, на което се стремят да подражават?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Абсолютно не!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм аз човекът който се нуждае от пояснение относно скинхедс, но това което каза за скинхед и скинар бе глупост. Скинар няма някакво по-различно значение. Ето примерно вече боунхедс са тези скинове "забравили" корените на културата.
Нека не словоблудстваме повече. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Малко с насмешка го написах.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
whateva...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 20-October 09 Град: MARS,BG Потребител N: 3599 ![]() |
първо тва май,май си е пълна позичка,вчера чул за нацисти,скинари и прочие и сложил аватарче,сиреч пълна трагедия и наистина махни тоя аватар щото леля ти да е жива и здава,толко ли си кух та не виждаш,че тва е ебавка,че тва е карикатура на Фюрера...
![]() ![]() -------------------- България над всичко!
Отечество мило любя,неговият завет пазя,но себе си,братя,губя тея глупци да мразя! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ,ЛЕВСКИ ШАМПИОН,СИНЯ КРЪВ,СИНЯ ДУША! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Боже, колко мъка има по тоя свят...
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
първо тва май,май си е пълна позичка,вчера чул за нацисти,скинари и прочие и сложил аватарче,сиреч пълна трагедия и наистина махни тоя аватар щото леля ти да е жива и здава,толко ли си кух та не виждаш,че тва е ебавка,че тва е карикатура на Фюрера... ![]() ![]() За FOAD движението чувал ли си? Айде да се присъединиш към него. Там отиват всички скинове, които знаят кое е НАЙ-якото, е така... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 20-October 09 Град: MARS,BG Потребител N: 3599 ![]() |
FOAD движение...тва пък кво е
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- България над всичко!
Отечество мило любя,неговият завет пазя,но себе си,братя,губя тея глупци да мразя! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ,ЛЕВСКИ ШАМПИОН,СИНЯ КРЪВ,СИНЯ ДУША! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 150 Регистриран: 8-September 09 Потребител N: 3555 ![]() |
*сигурно
*остроумници -------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
То да беше само това...
Адаша по ник го каза вече, there's something terribly amiss with this world... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 06:31 PM |