![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 28-October 09 Град: София Потребител N: 3608 ![]() |
Живо-здраво и от мен. Ам...какво да спомена... рових се днес из нета и изведнъж ме прихвана да се регистрирам в някой музикален форум и ето ме тук. За чалга форуми (може и да има такива(сакън)) не ставам. Нещо за мен... ами графичен дизайнер съм в Хиполенд, от Стара Загора съм, но в един етап на живота ми станах Софиянец. Със Стара Загора вече ме свързват само спомените ми и тамошните ми приятели. На 30 години съм, женен с мъничко дете
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Добре дошъл!
Занимаваш се с графичен дизайн, яко! Скоро ще съм ти колежка, хахах. Музикални предпочитания, може би профил в ласт.фм? -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Привет, колега!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Добре дошъл във форума!
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 28-October 09 Град: София Потребител N: 3608 ![]() |
Имах и профил в Last.fm, ама как бешее....аммммммм...а сетих се: http://www.last.fm/user/stpp
Друго за интересите ми: рисувам, ама не съм го правил одавна. Имам профили в почти всички АРТ сайтове. Имам си собствен портал за изкуство (в подписа ми е), но е затворен от известно време за ъпдейт. Това за момента се сетих ![]() ![]() ...и добре заварили ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Здрасти, пич!
Кийп ъп да гууд уърк енд уелкъм! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Привет и от мен!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами добре заварили. Приятно кътче сте си спретнали
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Здрасте, графичен дизайн, идеално.
![]() Дай някое портфолио, или профилче от въпросните сайтове, народа иска зрелище. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Добре дошъл, млади татко
![]() -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Хелоу.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Имаш много яка снимка в ласт.фм - ако си ти, супер.
Пушиш ли и ако да, какви цигари.. (любим въпрос) И сподели нещо повече за чадото! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 10:08 PM |