![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 5-July 09 Град: City walls of dying dreams... Потребител N: 3486 ![]() |
Баща ми слуша мн рок и още от малка като слушах им се кефех, нищо че не разбирах мн мн за какво става дума..Сега се сещам за един момент, дето баща ми гледаше някакъв концерт на Кис по тв-то мн отдавна и аз седя и се чудя кои са тия смешници..Обаче като ги прослушах и отидох на концерта, мога да кажа, че ми е любимия, на който съм била..Странна работа, а?
Иначе имах един период в 5ти клас, дето слушах ЕлПи и си мислех, че те са най-якия метъл на света..Ама рано или късно всички се осъзнават..Така де ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Започнах с едни ъндърграунд банди - Металика, Офспринг, Мейдън, Сепултура, БТР. Някъде към седми клас трябва да е било. После Статик-Екс, Гуано, Слеър, Кенибъл, Дет, Рънинг, Обичуъри, Димму и т.н. А в детството си съм слушал Бон Джоуви, Аеросмит и некви такиви.
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 5-November 08 Потребител N: 3089 ![]() |
az li4no sum zakurmen s purple i raibow no metal proslu6ah s iron maiden ta taka stignah do velikiq THRASH
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
Прослушах по-тежка музика с песента Black hole sun - Soundgarden. Винаги съм си имала афинитет към тази музика, макар, че никой не ме е приучавал да я слушам... обратното. В обкражението ми винаги се е говорило не с много хубави думи за рока... Кофти, но факт. :/
-------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
Благодарение на брат ми май Sabbath ми бяха първата метъл група. После вече си ги търсех сам.
-------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 24-October 09 Град: София Потребител N: 3603 ![]() |
Ами аз прослушах рок и метъл с Queen и Guns N' Roses. Пр. двете ми най-любими групи.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
Amorphis
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 18-July 07 Град: София Потребител N: 2224 ![]() |
Sonata Arctica, какво време беше
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Evanescence..
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 10-November 09 Потребител N: 3626 ![]() |
Dio - много мътно си спомням, може би съм бил на 5 годинки, но на We RoCk побеснявах
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 10-November 09 Потребител N: 3629 ![]() |
Linkin Park
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 11-November 09 Потребител N: 3630 ![]() |
Kittie XD
Първата ми ... дет (?) и метъл група изобщо. След това Iron Maiden, Manowar, etc. ^^ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Мда, Kittie определено са дет...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 10-November 09 Потребител N: 3629 ![]() |
Що така? Аз и сега ги слушам. Само че вече са твърде далеч от метъла
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 19-November 09 Град: Троян Потребител N: 3640 ![]() |
За пръв път чух Нътинг елс метърс на Металика, след което ми пуснаха Over the hills and far away на Nightwish, и от тогава насам, вече повече от 12 години сшувам САМО метъл
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Как слушаш метъл от 12 години, при положение, че Over the Hills and Far Away кавърът на Найтуиш излиза преди 8 години?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 19-November 09 Град: Троян Потребител N: 3640 ![]() |
Преди това слушах Бон Джоуви, но аз не го броя за метъл.
Пък и Найтуиш бе втората банда, по която се запалих. Не знам кога точно е било. Металика слушам от началото, и никога няма да спра. А след като Таря си замина, Найтуиш не струват вече, Анет не може да я замести! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 12-May 08 Потребител N: 2746 ![]() |
И аз с Dio, после Judas.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 4-March 10 Потребител N: 3757 ![]() |
Scorpions, Deep Purple
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 1-May 09 Град: Русе Потребител N: 3393 ![]() |
Metallica , Rammstein, System of a down
киро |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Слушам метъл благодарение на Take That - толкова гадно нещо, че Ride The Lightning ми се стори като спасение
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 12-February 10 Град: Цялата Галактика Потребител N: 3736 ![]() |
Първо беше Metallica, после Black Sabbath и Motorhead и така...
-------------------- And the Shadow fell upon the Land, and the World was riven stone from stone. The oceans fled, and the mountains were swallowed up, and the nations were scattered to the eight corners of the World. The moon was blood, and the sun was as ashes. The seas boiled, and the living envied the dead.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 26-December 09 Потребител N: 3683 ![]() |
Within Temptation =)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 15-December 09 Потребител N: 3669 ![]() |
Iron Maiden.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 1-April 10 Потребител N: 3785 ![]() |
Мен пък Guns 'n' Roses...
![]() ![]() ![]() -------------------- Милиметри...Усещаш ли пеперудите,
които се събудиха след теб и тишината нетърпеливо разбутаха? Не спирай, продължавай напред... Сантиметри...В дъга се извивам, губя и въздух,и зрение,слух... Не спирай...От прекалена сетивност умирам, но едва ли и бих поискала друго. Не спирай...Притежавай ме до припадък! Нека да не мога да открия своя дъх, нека да ми загорчи,което трябва да е сладко. Душата ми преобръща,а уж е само плът. |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 4-March 10 Потребител N: 3758 ![]() |
С най-големите!
Manowar. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 6-March 10 Потребител N: 3759 ![]() |
Within Temptation =) Срам не срам - и аз. Но после задълбах в по-екстремни посоки... -------------------- The dead have taken my soul...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 18-March 10 Потребител N: 3775 ![]() |
Metallica.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd July 2025 - 06:31 PM |