![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
И аз не знам, как се справяш ...
![]() Но нека не си споделяме болежките, а да говорим за блек метъл. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Tия дни се сетих за тия момци:
http://www.youtube.com/watch?v=54uVSuzHZxU Като им гледам останките май скоро няма да има албум ![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
И аз не знам, как се справяш ... ![]() Очевадно, поне нямам проблем с пунктуацията. Освен това пиша текстове, по които може да се съди за интелекта ми, за разлика от г-н Никой от Бургас, който не е произвел нищо. Нямам проблем и със способността да оценя чутовно добри инструменталисти - SHINING (NO). Но така е, няма как да те кефи и Тони Димитрова, и Джон Колтрейн - примерно. Trinacria - Travel Now Journey Infinitely http://www.youtube.com/watch?v=hwKI_ozpKI4 -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
^^ Страхотна група, но от 2005-та мълчат за жалост.
Но пък Zahaah и Mathrien още са част от групата, а в творенето на музика, основният (целият) дял беше техен. Дано скоро се активизират! ^ Ох засегна ме, госпожа някоя (си)... Браво за текстовете, които пишеш, ти си толкова дълбоко интелигентна! И да, щом си от Бургас, задължително се кефиш на Тони Димитрова и не можеш да оцениш инструменталния гений на SHINING (NO) От друга страна, обаче, трябва да те поздравя за избора на линк към Trinacria! Добро попадение! -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
E, то не пречи да продължат като дуо. Открих ги с "Хаунтед Шоурс" в едно прекрасно варненско лято пред 6-7 години. Пича, с който станахе големи авери покрай безкрайните ми киснения в Оза, ми ги препоръча. Всъщност ме запали по доста нещица. Та, отплеснах се... Бахти ударният албум.
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Какви текстове пишеш? За песни или статии?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Не пиша лирики.
![]() Sulphur - Thorns In Existence out now from Dark Essence Rec http://www.myspace.com/sulphur666 -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Сиска, к'во се занимаваш...преди да се оплакваш от ад хоминем в дискусия, а сам да го ръководиш илюстрира за какво става дума.
----- Тея дни въртях Реинкаос на Дисекшън пак. За друг блек нямам настроение, обаче тоя албум просто е... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, за феновете на Ин Флеймс Рейнкаос е блек, ама не се учудвам, де
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хуауахахаха :д,
е, за мен е мелоблеко-дет, но като текстове е отявлен блек. Най-любим техен ми е точно той, което, предполагам, ме прави маса ънтру в очите на доста блекари.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За мен е мелоМЛЕКО-дет. Рейнкаос сам по себе си не е лош албум... Но така и не ме убеди, че трябваше да излезе с логото на Дисекшън
![]() -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Абсолютно същото мисля и аз. Легендарни два албума изкараха - сред любимите ми блекове.
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Тея дни въртях Реинкаос на Дисекшън пак. За друг блек нямам настроение, обаче тоя албум просто е... ![]() Reinkaos е толкова блек, колкото Slipknot са траш. Нямаше смисъл да го вадят тоя албум. -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Добре, някой може ли да ми обясни защо още никъде го няма шибаният нов Dark Funeral, да им пикам и у пиратите!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Тъй, тъй. Право думаш. Сила са си.
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Добре, някой може ли да ми обясни защо още никъде го няма шибаният нов Dark Funeral, да им пикам и у пиратите!!! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Хаха, стига нерви.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Да, успокоих се. В момента си го връткам с най-голямо удоволствие.
![]() Между другото, снощи ли, оня ден ли си строших зъбите на новия Urgehal. Много яка работа! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Страшен албум са спретнали Lord Ahriman и компания!
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dark Funeral май надскочиха себе си. Не очаквах такъв ЧУК!!! Много повече ми харесва от Attera Totus Sanctus. Страшен е, още не мога да му се нарадвам!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
Блек метъл изданието на годината след Immortal!
-------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
Между другото, снощи ли, оня ден ли си строших зъбите на новия Urgehal. Много яка работа! Не останаха много кадърни блекари. Тези са от тях. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ Ъхъ, зверски се е получил Ikonoklast - тът! Вече трети път се преслушва!
![]() Чух наскоро и новото EP от Woods of Desolation - бива го, бая сурово звучи, дано скоро да им скимне да издадат поне още един албум, тез австралийски зверове! -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 22-December 09 Потребител N: 3675 ![]() |
Тея дни въртях Реинкаос на Дисекшън пак. За друг блек нямам настроение, обаче тоя албум просто е... ![]() Reinkaos е толкова блек, колкото Slipknot са траш. Нямаше смисъл да го вадят тоя албум. И ти нямаше смисъл да се изказваш, ама ей на. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Abigor и Dark Fortress хвърлиха ръкавицата. Да видим, да видим. А годината тепърва започва!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Албумът на Abigor ми се струва малко самоцелен, не го схванах. Новият Dark Fortress обаче си е жесток, много добре продължава Eidolon.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен Abigor ми дойде като наркотичец!!! Май само аз го "усетих" тоя албум. Добре, ако "Fractal Possession" ви кефи, то новия е същия като стил! Както и да е, де. Няма да ви занимавам
![]() ![]() -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mного големи! Последният им албум е чудесен. Много ме накефи! Но не се изненадвам. Те Dark Fortress с годините вадят все по-добри и по-добри неща!
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 01:38 AM |