![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
![]() Цонко Цонев е втори мандат кмет на Каварна и един от най-известните кметове в България. За кратко време той успя да превърне Каварна в рок столица на България, благодарение на успешната си рок активност. Няколко десетки звездни групи от страната и чужбина оживиха музикалния пейзаж на родината, вследствие на неговите усилия. Цонко Цонев е роден през 1967 г., на 3 юни. Завършил е средно образование в МГ “Иван Вазов” в Добрич и висше юридическо в Софийски университет „Св. Климент Охридски". Адвокат в Адвокатска Колегия гр. Добрич с десетгодишна практика като специалист по граждански дела. Бил е общински съветник през 1995 - 1999г. и юрист на Община Каварна на граждански договор през 1994 - 1995г. Женен, има две деца. По време на първия си мандат Цонко Цонев стана известен като първия кмет, осъдил сам себе си. Докато е работил като адвокат осъжда общината по едно дело. Преди съдът да се произнесе, обаче, той става кмет и се налага да изплати обезщетение по делото, което сам е спечелил. Избран е за Мъж на България за 2005 г. Е па линчувайте ме, трябва да си имаме темичка за него, грехота е инак! -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Най-големия
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
The Metal Mayor rules them all!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Да ви е хрумвало, че от всичко това се изкарват добри пари?
Т.е., не го наричам супер готин наш човек, а човек с усет към печалбата. Не, че е лошо, просто е добре да имаме яснота по въпроса. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Аз пък да ти кажа, че ако го нямаше тоя усет към печалбата, нямаше да го има тоя форум, щото нямаше да има метъли
![]() Цонко Цонев има уважението ми ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Моето също. Просто нека не боготворим излишно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
The Metal Mayor rules them all! ![]() ![]() ![]() Цонко "Дъ КMETALА" Цонев -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^ Човече, току що се изсмях така, че чак в съседната стая ме чуха
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Тендендията е хората, които ги мързи да ходят до Каварна, да изкарват като аргумент ПРОТИВ Цонко прането на пари. Като и те междувременно знаят колко несъстоятелно е това. Защото пари се перат с всичко, но на мен например Цонко ми е сбъднал доста мечти. И това ако не е за боготворене, със сигурност е за един голям ПОКЛОН!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Не бе, то любимите групи не го правят заради пари, мне... Хората, които целят да имат пари са единични бройки. А Цонко пак щеше да си има пари, независимо от това, което прави, нали?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Бах, ще рече човек, че е за някакво божество темата, като гледам как му се кланяте.
![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Чак пък обожествяване къде видя...
Мен не ме интересува каква му е мотивацията, дали пере пари и т.н. Прави хубави неща за феновете и това ми стига, за да го уважавам. А и явно като кмет го бива, защото само за няколко години превърна Каварна от обикновено крайморско село в доста приятно място. -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 22-June 10 Потребител N: 3873 ![]() |
Хора, знам,че въпросът ми може да ви се стори странен,поне... Но как да се свържа с този човек,трябва ми мейл,телефон, каквото и да е...Благодаря...
-------------------- Bared on your tomb
I'm a prayer for your loneliness And would you ever soon Come above onto me? For once upon a time On the binds of your loneliness I could always find the right slot for your sacred key |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Иди на концертите в Каварна и си запиши приемен час при кмета на 23.07., който е работен ден. Телефони на общината не може да няма в нета.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
^ Човече, току що се изсмях така, че чак в съседната стая ме чуха ![]() Да беше само ти, аз се побърках от смях тука ![]() -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 13-July 10 Град: БЪЛГАРИЯ Потребител N: 3892 ![]() |
КМЕТЪЛА си изкарва парички по най-готиния начин, евалата!
-------------------- Хаосът има едно единствено предимство пред реда, по добре организиран е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Да ни е жив и здрав, аз ест пак няма да му посетя феста заради неминати поправки.Нищо, поне ше се отрежем тия дни
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:51 PM |