Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
7 страници V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cradle Of Filth, мнения за групата
Nuclear Man
коментар Jun 25 2003, 01:24 PM
Коментар #31

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 27
Регистриран: 25-June 03
Потребител N: 179

Beelzebub,ti fan li si na Cradle?Ako da, znachi si edin SHIBAN CHEKIDJIA,zashtoto si si isteglil
albuma im!!(A moje bi i drugite)Ako kajesh che sa skupi,znachi si laino,zashtoto ne sa. mat.gif mat.gif mat.gif Shiban chekidjia!
Go to the top of the page

+Quote Post
Alexandra Stanko...
коментар Jun 25 2003, 02:54 PM
Коментар #32

Непросветен
*

Коментари: 7
Потребител N: 180

punk.gif Cradle of filth e nai-qkata black metal grupa....kvo se kosite.....ako ne vi se slu6a Cradle to tva si e va6 problem...........no 6te ste absolutni glupaci ako ne gi slu6ate......smile.gif)))))))))))(nikoi da ne se obijda) rolleyes.gif

--------------------
If you wan't me,go and find me
If you need me,I'll come,when you call me
But know,that i'm just-women........!!!!

+Quote Post
Alexandra Stanko...
коментар Jun 25 2003, 03:06 PM
Коментар #33

Непросветен
*

Коментари: 7
Потребител N: 180

mad.gif Mnogo sa mi interesni horata koito ne haresvat dadena grupa,i vupreki tova komentirat....glupavo e(nikoi da ne se obijda) dry.gif ..............CRADLE OF FILTH RULEZZZZZ bowdown.gif

--------------------
If you wan't me,go and find me
If you need me,I'll come,when you call me
But know,that i'm just-women........!!!!

+Quote Post
Peter
коментар Jun 25 2003, 04:58 PM
Коментар #34

Poisoned

Коментари: 1407
Регистриран: 12-May 03
Град: BG
Потребител N: 101

Abe ne znam komersialni li sa ili ne...
Ama ne me kefi tova, 4e im davat klipove po MTV (nai-komersialnata muzikalna televiziq)...

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Jun 25 2003, 05:01 PM
Коментар #35

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28394
Регистриран: 12-January 03
Град: София
Потребител N: 3

Цитат
Beelzebub,ti fan li si na Cradle?Ako da, znachi si edin SHIBAN CHEKIDJIA,zashtoto si si isteglil
albuma im!!(A moje bi i drugite)Ako kajesh che sa skupi,znachi si laino,zashtoto ne sa.    Shiban chekidjia!

По-полека с квалификациите, човече. Не всеки е в състояние да даде 40 лв. за оригинален Cradle. Заслужава си всяка стотинка (затова и си го взех), но просто някои нямат възможността да заделят толкова. И друг път съм го казвал - изкуството е за всички.

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
Beerzebub
коментар Jun 25 2003, 05:37 PM
Коментар #36

Da schlägt es links

Група: Приятели
Коментари: 3756
Регистриран: 17-January 03
Потребител N: 8

Цитат(Nuclear Man @ Jun 25 2003, 03:24 PM)
albuma im!!(A moje bi i drugite)Ako kajesh che sa skupi,znachi si laino,zashtoto ne sa. mat.gif mat.gif mat.gif Shiban chekidjia!

Спокойно, жребецо! Знам, че си под "напрежение" (Знаеш по кого ходи тая пуста чума - Простотията...) но е добре да се удържаш малко! Аз ще запазя учтивия тон и няма да се хвърля да те псувам, въпреки че имах нагласата да ти тегля една, докато четях поста!!
Причината, поради която не си купувам оригинална музика е проста. Дисковете, които се продават в нашата мила татковина са предимно вносни. "WIZARD", примерно, правят само касетки. Вярно, че CoF се издават от "Sony Music", но не мисля, че техните дискове са много евтини! А ако тръгна да си купувам всичката любима музика на такива CD-та ще фалирам твърде бързо!!
Е, преди няколко години, когато излезе албумът Mutter, на любимците ми Rammstein аз се бях зарекъл да си го купя оригинален. И знаеш ли какво стана? Оказа се че във всичките музикални магазини са получили дефектна серия! Просто по време на парчетата се забелязва нещо като "пукане". Естествено всички продавачи се скъсаха да ми обясняват как тоя дефект се сливал с музиката и как изобщо не се забелязвал... Тогава си купих първата срещната пиратка, която се оказа БЕЗ дефекти!! И такива неща се случват...
Така че, "готин", моля те не изказвай мнения без да знаеш или поне се дръж прилично (доколкото можеш...)!!

--------------------
meh.

+Quote Post
dambov
коментар May 31 2006, 07:06 PM
Коментар #37

Прогресиращ

Коментари: 651
Регистриран: 6-March 06
Потребител N: 1200

Цитат(xskacorex @ Feb 8 2003, 02:34 PM) *
CRADLE OF FILTH... Във всички форуми, които сме сменили отварях тази тема, може би защото Кредъла са едни от любимите ми! Ох, наистина много ги харесвам, просто са... оригинални! Пък и вокала е някак... странен... неповторим... и оригинален! Сега в последно време много се кефя на "From The Cradle To Enslave" (Video-то). Малко ми е с кофти качество, но се търпи... Аз честно да ви кажа не им се кефя много на клиповетв, щото знам много хора дето слушат блек метъл или въобще метъл само заради клиповете! Щото трябва да си призная, че повечето от клиповете на блек метълските групи се харесват на пубертетите (като мен smile.gif ) и така си печелят повече слава, но това не е в техен + Това е... Очаквам смислени и дълги постове! И нека само тези, които разбират и се кефят на тоя стил да постват, за да не се пълни темата с простотии!

ми понеже си им голяма фенка тва означава че трябва да им имаш клипа на Nymphetamine дай ми някакъв линк плс
щото съм го свалял два пъти от различни сайтове но качеството е отвратително и не може да се разбере нищо от клипа и почти нищо от песента

--------------------
I sold my soul for Heavy Metal

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар May 31 2006, 07:53 PM
Коментар #38

Balance Guardian

dambov, бива ли да ексхумираш тема на три години... laugh.gif btw, xskacorex не е фенка, а фен. happy.gif

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.

+Quote Post
dambov
коментар May 31 2006, 08:10 PM
Коментар #39

Прогресиращ

Коментари: 651
Регистриран: 6-March 06
Потребител N: 1200

еми видя ми се че прекалено много съм писал в тема търся и ме хвана срам biggrin.gif biggrin.gif
а и не погледнах ника много добре и сори ако съм го обидил с тва че съм го нарелак фенка много сори

--------------------
I sold my soul for Heavy Metal

+Quote Post
stage
коментар May 31 2006, 08:16 PM
Коментар #40

In search for my Eloise...

Коментари: 3314
Регистриран: 16-October 05
Град: Планета тип 13
Потребител N: 977

Блаааааааа laugh.gif Данчо се кефи на Кредъл, Вариор-тийнеджър smile.gif Уникално

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар May 31 2006, 08:57 PM
Коментар #41

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Потребител N: 1041

A Stage си е спамър и това си е smile.gif
Иначе Крейдъл за мен са една доста добра и творческа група,каквото и да говорят trve блек метълите и тн.Вокалите на Дани са уникални и не могат да бъдат сбъркани с никой друг.Любимите ми техни албуми са Dusk and her embrace и Damnation and a day,просто са прекрасни творби,изпълнени с прекрасни песни.И все пак напоследък започват да се излагат...абе дано се оправят,че пътя,някъдето са тръгнали не ми харесва лично на мен. sad.gif

--------------------

+Quote Post
Rolf
коментар Jun 1 2006, 01:09 PM
Коментар #42

метъл

Коментари: 3123
Регистриран: 8-October 05
Потребител N: 963

Cradle са си гении в метъла. Доказали са, че са изключителни музиканти и имат неизчерпаем творчески потенциал. Вярно, последният албум не е съвсем на висотата на останалите, но това съвсем не е повод да отписваме групата.

--------------------
We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool,
Vain glory be my wicked guide...

+Quote Post
Nikola Bathory
коментар Jun 1 2006, 02:21 PM
Коментар #43

Прогресиращ

Коментари: 955
Регистриран: 12-June 04
Потребител N: 516

blackmetal.gif

Абсолютно! smile.gif
Чакаме през септември следващия албум!

--------------------

+Quote Post
Shemetche
коментар Jun 2 2006, 06:06 PM
Коментар #44

Непросветен
*

Коментари: 36
Регистриран: 7-May 06
Потребител N: 1334

Първо искам да се извиня, че пиша в тази тема, защото все още не съм досатъчно добре запозната с групата и творчеството ми и може би мнението ми, може да се нарече повърхностно.
Както и да е.
Имам дискографията на групата. Да, не съм копувала дисковете им, защото е невъзможно в Петрич да намерши CD на метъл група, какво остава да намеря CD на метъл група от 12 години.
Сега разбирам, че през септември ще издават нов албум и мисля да си го взема, ако се сдобия с нужните средства.
Харесвам групата много. Обикновенно ми трябва даста повече време за да предценя дали харесвам една група или не. И преди бях слушала техни песни, които ми бяха направили впечатление, но от близо месец (сигорно и по малко), реших малко да се "пообразовам" в областа.
Така.. Първоначалните ми впечатления са следните:
Вокалистът е изключително талантлив и има много специфичен и неповторим глас. Харесва ми, особено много и ми въздейства със самия начи на пеене, не само заради текстовете, които са написани поразително добре и са изключително въздействащи. Музиката.. Музиката е страхотна разбира се. Още щом я чуеш и те завладява някък си. Харесва ми и се радвам че обърнах внимание на групата.
Не знам много за нея, не знам най-добрите и парчета, не съм гледала клиповете им, но мисля да обърна внимание на тези неща.
Е, ами тъй ккато това, което си мислех да напиша, е крайно некомпетентно, спирам до тук.
И приятно слушане =)

+Quote Post
F.E.A.R
коментар Jun 2 2006, 06:19 PM
Коментар #45

Прослушващ метъл
**

Коментари: 63
Регистриран: 14-February 06
Потребител N: 1161

Цитат
Shemetche Публикувано на Днес, 07:06 PM
Харесва ми, особено много и ми въздейства със самия начи на пеене, не само заради текстовете, които са написани поразително добре и са изключително въздействащи. Музиката.. Музиката е страхотна разбира се. Още щом я чуеш и те завладява някък си. Харесва ми и се радвам че обърнах внимание на групата.

Няма да се съглася за глосово надарения Данчо, но наистина текстовете му са убийствени! Определено знае как да грабне съзнанието на хората!!!
Цитат
не съм гледала клиповете им

Голем пропуск, сигурен съм че групата много ще ти хареса въпреки разностранните мнения по света и унас!

--------------------
"Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?"
IPB Image

+Quote Post
Slash
коментар Jun 2 2006, 06:28 PM
Коментар #46

Сатана

Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Цитат(Shemetche @ Jun 2 2006, 06:06 PM) *
Да, не съм копувала дисковете им, защото е невъзможно в Петрич да намерши CD на метъл група, какво остава да намеря CD на метъл група от 12 години.

Не е нужно да обикаляш Петрич за да се сдобиеш с някое любимо CD... Имаш интернет, нали?! Можеш да разглеждаш тук, тук, тук...

Иначе Cradle Of Filth са си голяма група. Няма какво да се коментира. Тъпото е, че имат фенове като Nikola Bathory... blackmetal.gif

+Quote Post
Shemetche
коментар Jun 2 2006, 09:45 PM
Коментар #47

Непросветен
*

Благодаря за сайтовете smile.gif Наистина съм ти признателна.
БТВ, можете ли да ме посъветвате кои клипове да сваля?

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Jun 3 2006, 08:36 AM
Коментар #48

Balance Guardian

Цитат(F.E.A.R @ Jun 2 2006, 07:19 PM) *
Няма да се съглася за глосово надарения Данчо, но наистина текстовете му са убийствени!

Даровит е човекът - ако някой в екстремните вокални стилове изобщо може да пее, то това е той. Просто има разнообразен глас - при него като се започне от грухтене и рев се стига до писъци и вой... а се оказа, че е в състояние да пее и чисто. Показателно е също, че и на живо успява да покрие поне на 90% това, което прави в студийните записи.

Цитат(Shemetche @ Jun 2 2006, 10:45 PM) *
БТВ, можете ли да ме посъветвате кои клипове да сваля?

"From The Cradle To Enslave" и "Scorched Earth Erotica" са най-възпитателни, особено първият. Иначе и другите си струва да се видят, бях дал линк в темата "Търся".

--------------------

+Quote Post
Arq
коментар Jun 3 2006, 10:31 AM
Коментар #49

空の叫び 真夜中の

Коментари: 1128
Регистриран: 2-January 06
Град: под слънцето(на сянка) София!
Потребител N: 1102

Cradle са една от любимите ми групи!!! Дани много ме кефи-голям изрод е и има жестоко голям диапазон! Аз много се кефа на барабаните в музиката на някои групи и Cradle са една от тях!!! При тях стщо харесвам и текстовете!!! Любимият ми албум е Median,a любимата ми песен е Torture Soul Asylum.... metal.gif

--------------------

+Quote Post
Shemetche
коментар Jun 3 2006, 01:10 PM
Коментар #50

Непросветен
*

Уоу.. Аз пак пиша.. Извинете ме, но не мога просто да се сдържа..
Гледах няколко клипа.. Боже хора, изумително добри са!!!!!
Толкова са въздействащи и са толкова добре направении.. Просто.. Просто не мога да намеря думи изразяващи мислите ми..
Без никакви грешки..
Страхотни са..
Между другото аз свалих повече от един-два клипа и искренно се радвам за това.
No time to cry- перфектен клип!! Просто е изключителен!
From The Cradle To Enslave- също... Просто.. Много талантливи хора са работили по клиповете им, личи си.
Благодаря ти много Warrior Of Ice.

+Quote Post
stage
коментар Jun 3 2006, 02:44 PM
Коментар #51

In search for my Eloise...

Коментари: 3314
Регистриран: 16-October 05
Град: Планета тип 13
Потребител N: 977

Aбе клиповете са си доста смехотворни на места...ама кво искаш, нали е метъл smile.gif
Тази група ме дразни почти толкова колкото и Хамърфол, едва ли ще ги прослушам някога пах

--------------------

+Quote Post
Airin Of Ancelot
коментар Jun 3 2006, 03:18 PM
Коментар #52

warrior princess

Коментари: 3813
Регистриран: 1-May 06
Потребител N: 1323

^ Щях да съм искрено учудена, ако ги харесваше. laugh.gif

--------------------
Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes
Rage of the winter - magical wonder,
enchanted fury, majestic force...

+Quote Post
BlackArrow
коментар Jun 4 2006, 06:02 PM
Коментар #53

Непросветен
*

Коментари: 1
Регистриран: 4-June 06
Потребител N: 1385

Cradle sa mi lubimata grupa ot stila i za men nqma zna4enie koi gi osujda i koi ne ,na mnenie sum 4e vseki ima svoi vkus.Komers ili ne te sa veliki...edinstveno me drazni tova 4e mediite sa lansirali Dani pove4e ot kolegite mu moje bi zaradi ekscentri4nata mu viziq ili poradi tova 4e e founder na grupata ne znam...
V kraina smetka tova ne promenq rezultatite a te sa vse po -dobri i po-dobri...sega 6te vidim i noviqt album koito izliza prez septemvri tazi godina kazva se Thornography devil.gif devil.gif devil.gif evil.gif
otnosno Damnation and a day saglasna sam razmazva6t album suicide.gif

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Jun 5 2006, 07:41 AM
Коментар #54

Balance Guardian

Тук можете да гледате лайв изпълнения на парчетата "Medusa and Hemlock" и "Born in a Burial Gown", от фестивала Rock am Ring.

--------------------

+Quote Post
F.E.A.R
коментар Jun 5 2006, 08:46 AM
Коментар #55

Прослушващ метъл
**

Коментари: 63
Регистриран: 14-February 06
Потребител N: 1161

Цитат
Warrior Of Ice Публикувано на Jun 3 2006, 09:36 AM

Даровит е човекът - ако някой в екстремните вокални стилове изобщо може да пее, то това е той. Просто има разнообразен глас - при него като се започне от грухтене и рев се стига до писъци и вой... а се оказа, че е в състояние да пее и чисто. Показателно е също, че и на живо успява да покрие поне на 90% това, което прави в студийните записи.

Тук нещо не съм съвсем съгласен! Когато прекарам няколко часа слушайки Шагчо от Боргер онова момче от Имортъл трудно след това някой ми се вписва, а Данчо изобщо!
Абе пионер е с тези писъци, ама да си ги слагаше където трябва. Според мен даже не си построява добре вокалите върху мелодията освен останалото! Може би има напредък в последно време, но то и пазара си го изисква, нали!
Както и да е това не пречи на Cradle да са ми сред фаворитите!
Мир вам!

--------------------
"Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?"
IPB Image

+Quote Post
Rodd1ck
коментар Jun 5 2006, 02:16 PM
Коментар #56

Метъл

Коментари: 1117
Регистриран: 11-September 05
Потребител N: 931

Не че нещо, но не виждам какво уникално има в на Шаграт вокалите! wink.gif

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Jun 5 2006, 03:29 PM
Коментар #57

Balance Guardian

Shagrath може да не е уникален, но сред блек метъл вокалистите чисто технически е най-добрият. Иначе като звучене е близък с Abbath, да речем.

--------------------

+Quote Post
Mort
коментар Jun 5 2006, 03:41 PM
Коментар #58

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

^ И на живо може би е по-добър от Дани.

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
Beerzebub
коментар Jun 5 2006, 04:39 PM
Коментар #59

Da schlägt es links

Коментари: 3756
Регистриран: 17-January 03
Потребител N: 8

Колкото и да харесвам CoF трябва да призная че Дани на живо е много далеч от това което чуваме при студийни записи. На сцената той звучи твърде плоско и постно, според мен. Това не се отнася за останалата част на бандата обаче. icon_headbang[1].gif

--------------------
meh.

+Quote Post
Warrior Of Ice
коментар Jun 5 2006, 04:44 PM
Коментар #60

Balance Guardian

Цитат(Beerzebub @ Jun 5 2006, 05:39 PM) *
Колкото и да харесвам CoF трябва да призная че Дани на живо е много далеч от това което чуваме при студийни записи. На сцената той звучи твърде плоско и постно, според мен.

Изобщо не съм съгласен. Три официални концертни издания на Cradle съм гледал в оригинал, плюс маса буутлег записи, като на всички Dani се справя отлично. Сега, на всички ни е ясно, че по време на записи използва ефекти, без които на живо няма как да е същото... Но което може, го прави и поне за мен резултатът е повече от задоволителен.

--------------------

+Quote Post

7 страници V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 22nd July 2025 - 03:21 PM