![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 25-June 03 Потребител N: 179 ![]() |
Beelzebub,ti fan li si na Cradle?Ako da, znachi si edin SHIBAN CHEKIDJIA,zashtoto si si isteglil
albuma im!!(A moje bi i drugite)Ako kajesh che sa skupi,znachi si laino,zashtoto ne sa. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 25-June 03 Потребител N: 180 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- If you wan't me,go and find me
If you need me,I'll come,when you call me But know,that i'm just-women........!!!! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 25-June 03 Потребител N: 180 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- If you wan't me,go and find me
If you need me,I'll come,when you call me But know,that i'm just-women........!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Abe ne znam komersialni li sa ili ne...
Ama ne me kefi tova, 4e im davat klipove po MTV (nai-komersialnata muzikalna televiziq)... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат Beelzebub,ti fan li si na Cradle?Ako da, znachi si edin SHIBAN CHEKIDJIA,zashtoto si si isteglil albuma im!!(A moje bi i drugite)Ako kajesh che sa skupi,znachi si laino,zashtoto ne sa. Shiban chekidjia! По-полека с квалификациите, човече. Не всеки е в състояние да даде 40 лв. за оригинален Cradle. Заслужава си всяка стотинка (затова и си го взех), но просто някои нямат възможността да заделят толкова. И друг път съм го казвал - изкуството е за всички. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Nuclear Man @ Jun 25 2003, 03:24 PM) Beelzebub,ti fan li si na Cradle?Ako da, znachi si edin SHIBAN CHEKIDJIA,zashtoto si si isteglil albuma im!!(A moje bi i drugite)Ako kajesh che sa skupi,znachi si laino,zashtoto ne sa. ![]() ![]() ![]() Спокойно, жребецо! Знам, че си под "напрежение" (Знаеш по кого ходи тая пуста чума - Простотията...) но е добре да се удържаш малко! Аз ще запазя учтивия тон и няма да се хвърля да те псувам, въпреки че имах нагласата да ти тегля една, докато четях поста!! Причината, поради която не си купувам оригинална музика е проста. Дисковете, които се продават в нашата мила татковина са предимно вносни. "WIZARD", примерно, правят само касетки. Вярно, че CoF се издават от "Sony Music", но не мисля, че техните дискове са много евтини! А ако тръгна да си купувам всичката любима музика на такива CD-та ще фалирам твърде бързо!! Е, преди няколко години, когато излезе албумът Mutter, на любимците ми Rammstein аз се бях зарекъл да си го купя оригинален. И знаеш ли какво стана? Оказа се че във всичките музикални магазини са получили дефектна серия! Просто по време на парчетата се забелязва нещо като "пукане". Естествено всички продавачи се скъсаха да ми обясняват как тоя дефект се сливал с музиката и как изобщо не се забелязвал... Тогава си купих първата срещната пиратка, която се оказа БЕЗ дефекти!! И такива неща се случват... Така че, "готин", моля те не изказвай мнения без да знаеш или поне се дръж прилично (доколкото можеш...)!! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
CRADLE OF FILTH... Във всички форуми, които сме сменили отварях тази тема, може би защото Кредъла са едни от любимите ми! Ох, наистина много ги харесвам, просто са... оригинални! Пък и вокала е някак... странен... неповторим... и оригинален! Сега в последно време много се кефя на "From The Cradle To Enslave" (Video-то). Малко ми е с кофти качество, но се търпи... Аз честно да ви кажа не им се кефя много на клиповетв, щото знам много хора дето слушат блек метъл или въобще метъл само заради клиповете! Щото трябва да си призная, че повечето от клиповете на блек метълските групи се харесват на пубертетите (като мен ![]() ми понеже си им голяма фенка тва означава че трябва да им имаш клипа на Nymphetamine дай ми някакъв линк плс щото съм го свалял два пъти от различни сайтове но качеството е отвратително и не може да се разбере нищо от клипа и почти нищо от песента -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
dambov, бива ли да ексхумираш тема на три години...
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
еми видя ми се че прекалено много съм писал в тема търся и ме хвана срам
![]() ![]() а и не погледнах ника много добре и сори ако съм го обидил с тва че съм го нарелак фенка много сори -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Блаааааааа
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
A Stage си е спамър и това си е
![]() Иначе Крейдъл за мен са една доста добра и творческа група,каквото и да говорят trve блек метълите и тн.Вокалите на Дани са уникални и не могат да бъдат сбъркани с никой друг.Любимите ми техни албуми са Dusk and her embrace и Damnation and a day,просто са прекрасни творби,изпълнени с прекрасни песни.И все пак напоследък започват да се излагат...абе дано се оправят,че пътя,някъдето са тръгнали не ми харесва лично на мен. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Cradle са си гении в метъла. Доказали са, че са изключителни музиканти и имат неизчерпаем творчески потенциал. Вярно, последният албум не е съвсем на висотата на останалите, но това съвсем не е повод да отписваме групата.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
![]() Абсолютно! ![]() Чакаме през септември следващия албум! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-May 06 Потребител N: 1334 ![]() |
Първо искам да се извиня, че пиша в тази тема, защото все още не съм досатъчно добре запозната с групата и творчеството ми и може би мнението ми, може да се нарече повърхностно.
Както и да е. Имам дискографията на групата. Да, не съм копувала дисковете им, защото е невъзможно в Петрич да намерши CD на метъл група, какво остава да намеря CD на метъл група от 12 години. Сега разбирам, че през септември ще издават нов албум и мисля да си го взема, ако се сдобия с нужните средства. Харесвам групата много. Обикновенно ми трябва даста повече време за да предценя дали харесвам една група или не. И преди бях слушала техни песни, които ми бяха направили впечатление, но от близо месец (сигорно и по малко), реших малко да се "пообразовам" в областа. Така.. Първоначалните ми впечатления са следните: Вокалистът е изключително талантлив и има много специфичен и неповторим глас. Харесва ми, особено много и ми въздейства със самия начи на пеене, не само заради текстовете, които са написани поразително добре и са изключително въздействащи. Музиката.. Музиката е страхотна разбира се. Още щом я чуеш и те завладява някък си. Харесва ми и се радвам че обърнах внимание на групата. Не знам много за нея, не знам най-добрите и парчета, не съм гледала клиповете им, но мисля да обърна внимание на тези неща. Е, ами тъй ккато това, което си мислех да напиша, е крайно некомпетентно, спирам до тук. И приятно слушане =) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 14-February 06 Потребител N: 1161 ![]() |
Цитат Shemetche Публикувано на Днес, 07:06 PM Харесва ми, особено много и ми въздейства със самия начи на пеене, не само заради текстовете, които са написани поразително добре и са изключително въздействащи. Музиката.. Музиката е страхотна разбира се. Още щом я чуеш и те завладява някък си. Харесва ми и се радвам че обърнах внимание на групата. Няма да се съглася за глосово надарения Данчо, но наистина текстовете му са убийствени! Определено знае как да грабне съзнанието на хората!!! Цитат не съм гледала клиповете им Голем пропуск, сигурен съм че групата много ще ти хареса въпреки разностранните мнения по света и унас! -------------------- "Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Да, не съм копувала дисковете им, защото е невъзможно в Петрич да намерши CD на метъл група, какво остава да намеря CD на метъл група от 12 години. Не е нужно да обикаляш Петрич за да се сдобиеш с някое любимо CD... Имаш интернет, нали?! Можеш да разглеждаш тук, тук, тук... Иначе Cradle Of Filth са си голяма група. Няма какво да се коментира. Тъпото е, че имат фенове като Nikola Bathory... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-May 06 Потребител N: 1334 ![]() |
Благодаря за сайтовете
![]() БТВ, можете ли да ме посъветвате кои клипове да сваля? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма да се съглася за глосово надарения Данчо, но наистина текстовете му са убийствени! Даровит е човекът - ако някой в екстремните вокални стилове изобщо може да пее, то това е той. Просто има разнообразен глас - при него като се започне от грухтене и рев се стига до писъци и вой... а се оказа, че е в състояние да пее и чисто. Показателно е също, че и на живо успява да покрие поне на 90% това, което прави в студийните записи. БТВ, можете ли да ме посъветвате кои клипове да сваля? "From The Cradle To Enslave" и "Scorched Earth Erotica" са най-възпитателни, особено първият. Иначе и другите си струва да се видят, бях дал линк в темата "Търся". -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Cradle са една от любимите ми групи!!! Дани много ме кефи-голям изрод е и има жестоко голям диапазон! Аз много се кефа на барабаните в музиката на някои групи и Cradle са една от тях!!! При тях стщо харесвам и текстовете!!! Любимият ми албум е Median,a любимата ми песен е Torture Soul Asylum....
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Уоу.. Аз пак пиша.. Извинете ме, но не мога просто да се сдържа..
Гледах няколко клипа.. Боже хора, изумително добри са!!!!! Толкова са въздействащи и са толкова добре направении.. Просто.. Просто не мога да намеря думи изразяващи мислите ми.. Без никакви грешки.. Страхотни са.. Между другото аз свалих повече от един-два клипа и искренно се радвам за това. No time to cry- перфектен клип!! Просто е изключителен! From The Cradle To Enslave- също... Просто.. Много талантливи хора са работили по клиповете им, личи си. Благодаря ти много Warrior Of Ice. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Aбе клиповете са си доста смехотворни на места...ама кво искаш, нали е метъл
![]() Тази група ме дразни почти толкова колкото и Хамърфол, едва ли ще ги прослушам някога пах -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
^ Щях да съм искрено учудена, ако ги харесваше.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 4-June 06 Потребител N: 1385 ![]() |
Cradle sa mi lubimata grupa ot stila i za men nqma zna4enie koi gi osujda i koi ne ,na mnenie sum 4e vseki ima svoi vkus.Komers ili ne te sa veliki...edinstveno me drazni tova 4e mediite sa lansirali Dani pove4e ot kolegite mu moje bi zaradi ekscentri4nata mu viziq ili poradi tova 4e e founder na grupata ne znam...
V kraina smetka tova ne promenq rezultatite a te sa vse po -dobri i po-dobri...sega 6te vidim i noviqt album koito izliza prez septemvri tazi godina kazva se Thornography ![]() ![]() ![]() ![]() otnosno Damnation and a day saglasna sam razmazva6t album ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук можете да гледате лайв изпълнения на парчетата "Medusa and Hemlock" и "Born in a Burial Gown", от фестивала Rock am Ring.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 14-February 06 Потребител N: 1161 ![]() |
Цитат Warrior Of Ice Публикувано на Jun 3 2006, 09:36 AM Даровит е човекът - ако някой в екстремните вокални стилове изобщо може да пее, то това е той. Просто има разнообразен глас - при него като се започне от грухтене и рев се стига до писъци и вой... а се оказа, че е в състояние да пее и чисто. Показателно е също, че и на живо успява да покрие поне на 90% това, което прави в студийните записи. Тук нещо не съм съвсем съгласен! Когато прекарам няколко часа слушайки Шагчо от Боргер онова момче от Имортъл трудно след това някой ми се вписва, а Данчо изобщо! Абе пионер е с тези писъци, ама да си ги слагаше където трябва. Според мен даже не си построява добре вокалите върху мелодията освен останалото! Може би има напредък в последно време, но то и пазара си го изисква, нали! Както и да е това не пречи на Cradle да са ми сред фаворитите! Мир вам! -------------------- "Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Не че нещо, но не виждам какво уникално има в на Шаграт вокалите!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Shagrath може да не е уникален, но сред блек метъл вокалистите чисто технически е най-добрият. Иначе като звучене е близък с Abbath, да речем.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^ И на живо може би е по-добър от Дани.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Колкото и да харесвам CoF трябва да призная че Дани на живо е много далеч от това което чуваме при студийни записи. На сцената той звучи твърде плоско и постно, според мен. Това не се отнася за останалата част на бандата обаче.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Колкото и да харесвам CoF трябва да призная че Дани на живо е много далеч от това което чуваме при студийни записи. На сцената той звучи твърде плоско и постно, според мен. Изобщо не съм съгласен. Три официални концертни издания на Cradle съм гледал в оригинал, плюс маса буутлег записи, като на всички Dani се справя отлично. Сега, на всички ни е ясно, че по време на записи използва ефекти, без които на живо няма как да е същото... Но което може, го прави и поне за мен резултатът е повече от задоволителен. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:21 PM |