![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 7-March 05 Потребител N: 762 ![]() |
У нас комунизъм не е имало никога, колкото и да вият срещу него разни политически мелези. Тия смехории си ги запази за некви 15 годишни дето не са прочели една книга, ОК? Такива псевдо-дисидентски пропагандни пасквили наистина стана модерно да се пишат през последните 15-тина години. За жалост стават повече за тоалетна хартия, отколкото за четене. И какво е преживяло семейството ти, ако не е тайна? Дядо ти е бил фашист и Народният съд го е разстрелял? Правилно, според мен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
^ Ще дадеш ли определение за фашист?
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^^ Бе ти си супер жалък бе пич....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
У нас комунизъм не е имало никога, колкото и да вият срещу него разни политически мелези. Тия смехории си ги запази за некви 15 годишни дето не са прочели една книга, ОК? Такива псевдо-дисидентски пропагандни пасквили наистина стана модерно да се пишат през последните 15-тина години. За жалост стават повече за тоалетна хартия, отколкото за четене. И какво е преживяло семейството ти, ако не е тайна? Дядо ти е бил фашист и Народният съд го е разстрелял? Правилно, според мен. Внимавай какво говориш. Щото това да се вдигне леко пенсионната възраст не е точно същото като да убият дядо ти, нали? А ако ще ми говориш за дисиденти - такива в рода ми няма, защото за да си дисидент, трябва първо да си член на партията, после да си несъгласен с някоя нейна политика, а за моя радост никой от семейството ми не е бил в гадното БКП. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Като сте заговорили за дисиденти.
![]() Цитат He was one of the leaders of the underground Maoist MRPP (Reorganising Movement of the Proletariat Party, later PCTP/MRPP, Communist Party of the Portuguese Workers/Revolutionary Movement of the Portuguese Proletariat). Jose Manuel Barroso *rofl* Комунисти навсякъде!!11oneonelimsinx/x->0 -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
И как точно ни управляват?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Юри, Жозе Мануел Дурау Барозу е едно от най-мазните и противни лица, които могат да се видят някога дори и в политиката
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Защото?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
^^Мишо, на мен бояджийството във всички посоки ми е доста противно, та в случая ми стига.
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат Националната агенция за приходите ще се опита да удържи данъци от Мадона, "Металика" и всички световноизвестни изпълнители, гостували у нас. Това обяви вчера шефът на агенцията Красимир Стефанов. Според него всеки чуждестранен изпълнител трябва да внесе 10% от хонорара си в родната хазна, щом му е платено у нас. Агенцията за приходите е започнала проверка на 13 български компании, които са организирали концерти на световноизвестни звезди у нас. Според шефа на данъчните нито една фирма не е внесла дължимия данък от участията на музикалните величия. Eто за това вече не знам какво да мисля. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Какво има да мислиш? В страната съществуват закони и правила. Някои от тях практически не разполагат с орган, който да съблюдава коректното им изпълнение. При добро стечение на обстоятелствата това се променя. Дали заради доброто желание на някой да си свърши работата или заради необходимостта от пари в хазната (вероятно по малко и от двете), това се случва в момента.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Ти не се кефиш на събирането на данъци май? Нито на футболисти, нито на музиканти...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, маа му стара, какъв точно е проблемът да се съберат данъци? Още нямаш деца, за които да се платят 1500 лв годишна издръжка в училище?
Аз лично нямам нищо против, обаче има някои неща, които са идиотски. Подчертавам, че последното, което възмути партци, НЕ Е от тях. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ще ме прощавате, ама ми звучи тъпо. На тоя хал дето е "културата" в България да режеш по такъв начин хора, които се опитват по някакъв начин да направят нещо (включае и за себе си). Не стига, че повечето промоутъри тук излизат на загуба при един от три концерта (при добро стечение на обстоятелствата) ами им режеш и още отгоре (щото тия пари Мадона дълбоко ме съмнява да ги плати, както и МAYHEM или там който се сетите).
Вижда ми се смешно "държавата" да взима 10% от хонорара на поканени да свирят тук хора. Поне така формулирано ми звучи като пладнешки грабеж. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз ли нещо не разбирам достатъчно добре, но по тази логика на чужденците, които направиха някакъв бизнес тук, не трябва да им се иска нищо?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^^Съгласен съм с теб, достатъчно пари са влезли в държавата от феновете, които са пътували до столицата...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не на чужденците - процент от печалбата на промоутъра да, но процент от хонорара на изпълнителя?!? А ако няма печалба? Има ли облекчения? Не, само трябва да се плаща. Дразнещото е, че във всички аспекти към които сегашното правителство се е насочило да събира пари сега са такива, които са останали оскубани/забравени от предните правителства. И под "забравени" нямам предвид, че са забравили да им събират данъците, ами че са били тотално отебани, оставени на самотек и забити в Ташкент. Не ми се връща да повтарям една и съща плоча с футбола.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 7-March 05 Потребител N: 762 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Същото като предишните с техните обръчи от фирми, просто хората са различни. Но все пак кур за комунизма. Това е форум за музика - ти в някоя друга тема мислиш ли да пишеш?
За хонорарите на чуждите изпълнители - мноо ясно, че като провеждаш дейност, от която получаваш пари, плащаш данъци в държавата, където се случва това. Затова промоутърите обикнопвено им ги приспадат предварително. Некой пак е говорил неподготвен. Точно си представям Мадона как се занимава с НАП... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В последно време ми дойдоха в повече политическите циркове.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Същото като предишните с техните обръчи от фирми, просто хората са различни. Но все пак кур за комунизма. Викаш, няма значение кой ни краде, стига да не са "комунистите"... ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мне. Комунистите да го духат. Просто някакви техни фенове да ми изкарват прегрешенията на новата власт, все едно техните хора не са правили същото преди това... просто е лицемерно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Техните хора правят същото от много години.
Съвсем спокойно можем да ги смятаме за основоположници на продължаващата до днес (за нещастие) порочна практика, която едва ли скоро ще бъде изкоренена. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Коментирай и ти де! Аз ще коментирам - 1000% за ГМО храните. Това ми е позицията.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Мен ми е все едно докато няма доказателство, че вредят. По принцип съм за всякакви генни, стволови изследвания и развития, това е върха на човечеството за мен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото, някой има ли идея къде мога да видя пълен запис от разпита на Желева? Искам да и чуя отговорите по някой от въпросите без интерпретациите на нашите медии.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Във Вести нямаше ли качен пълния запис? Видях, че има един, но не обърнах внимание целият ли е.
И съм против ГМО. А за Желева - цялата работа ми изглежда твърде целенасочено публично унижение. Не съм чула/чела/видяла нещо добро за нея. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 05:59 PM |