![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Абе вижте сега. На работа съм. 3 следобед е. Пиян съм! Довечера ще гледам ХИПОДИЛ! Спорът ви адски много ме кефи! Ахахахах! Някакъв надъхан разочарован тъп(Sirenia fan), някъв 100% пиян като мене, ама издразнен(Dragontear), някаква засегната жена, която дава героичен отпор на обвиненията(ViolentBeauty) и Reign Of Intollerance, който си е Reign Of Intollerance! ![]() ![]() ![]() бъмп на темата, защото тоя пост на сеп ме кара да се хиля като дебилна тиква 5-10 минути и отивам да спя, че съм смазан. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 13-September 08 Град: Spain Потребител N: 2979 ![]() |
Една седмица се държеше хладно. После ходихме на кафе и той извика сестра ми навън, като се върна и тя ми каза "Айде да си ходим". При което ми стана ясно. Ама и не беше стока тоя, това да се сваля с други пред очите ми и като го питам защо и той казва "Ами не мога да отказвам на момичета". Офффф простотиии
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 97 Регистриран: 3-February 08 Потребител N: 2571 ![]() |
Пффф, да ви имам проблемите...
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1270 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Гледам заглавието и си викам, че ще са некакви пиянски истории, пък то какво било, пхах...
Метъл романтика... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Една седмица се държеше хладно. После ходихме на кафе и той извика сестра ми навън, като се върна и тя ми каза "Айде да си ходим". При което ми стана ясно. Ама и не беше стока тоя, това да се сваля с други пред очите ми и като го питам защо и той казва "Ами не мога да отказвам на момичета". Офффф простотиии За чиий тръгна с него, щом не е стока? -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
^Ами за неговия
![]() А иначе аз се сещам за изцепки от рода на "Ами не че си ми омръзнала,ама ми е скучно" ![]() ![]() ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 13-September 08 Град: Spain Потребител N: 2979 ![]() |
Една седмица се държеше хладно. После ходихме на кафе и той извика сестра ми навън, като се върна и тя ми каза "Айде да си ходим". При което ми стана ясно. Ама и не беше стока тоя, това да се сваля с други пред очите ми и като го питам защо и той казва "Ами не мога да отказвам на момичета". Офффф простотиии За чиий тръгна с него, щом не е стока? Иииии той все едно си е казал в началото. Тва е от преди 5 години като бях на даскало. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Гледам заглавието и си викам, че ще са некакви пиянски истории, пък то какво било, пхах... Метъл романтика... ![]() В интерес на истината и аз си помислих същото. И после бях мега учуден, че даже съм писал тук... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-May 09 Потребител N: 3437 ![]() |
И аз, и аз, жалко, язък.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:51 AM |