![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
REАDY, AIM, FIRE!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Баси нещото. Тва беше ебати якия концерт! Значи, по принцип сухите факти говорят за противното: -публиката беше сравнително малко - 2000 души най-много. -звука не беше лош - беше си гаден направо. ,НО! Това е един от случаите когат емоцията определя това дали е било готино. Ами беше, мама му деба у пичката лелина изсъхнала проста! Яко пого(да видят пръдливите хевита как се прави), яко викане, куфеене, подскачане.... И Макс Кавалера седи на 5 метра от тебе примерно и свири едни от най-великите песни на всички времена(Inner Self \m/, Mass Hypnosis, Troops Of Doom, Teritorry). Сетлиста в основата си се покриваше с този който постнах преди няколко дни. Няколко посни бяха сменени просто(Teritorry вместо Refuse/Resist, Fire вместо No). Свириха Downstroy.... велико! Ултра-мега-хипер-супер-дупер яко беше! Кайто не е бил може спокойно да си реже вените и да скача през прозореца, гълтайки отрова. ПС - Ебати педерасите! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
golqma rabota, adminie da iztriqt ednata tema:)))
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
И за звука си прав,и за погото
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Прекрасен концерт,невероятен сетлист,супер меле...абе с две думи - немам думи
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Jul 1 2004, 10:28 AM) И за звука си прав,и за погото ![]() Тоя път беше ли ти скучно? ![]() Супер яко бешеееее!!!!!!!!!1 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Maleeeee kak wi zawijdam
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
ми звука беше като в О!Шипка ..и кво от това хаха дреме ми за звука примерно като гледам как Вероника (pixie) се разби от скачане и от кеф
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Purvo 6te sko4a posle 6te gi prereja....
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Status Seeker ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 304 Регистриран: 4-April 03 Град: Kingdom Of Loss Потребител N: 56 ![]() |
Ун, дос, трес, куатро
![]() ![]() ![]() Цитат(Svetyl @ Jul 1 2004, 10:37 AM) Maleeeee kak wi zawijdam ![]() ![]() Гълтай тогава само отрова ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
tova mi be6e pyrviq koncert i se izkefih maximalno:)
nakraq bqh ostanala bez sili:))) vyob6te ne obyrnah vnimanie na ozvu4avaneto 4e ne bilo dobro:) iskah da se vklu4a i v pogoto ama ne me vyrza mnogo:)ako bqh mom4e veroqtno 6tqha da me sma4kat ama ni6to az oblyskah vseki koito mojah:)daje edin go izpraskah super zdravo i toi samo se obyrna i mi se usmihna bez da trygne sre6tu mene da si go vry6ta...basi ako iskah usmivka 6tah da mu se uhilq vmesto da go blysna... kakto i da na sledva6tiq koncert pak 6e se kufee:) |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
![]() ![]() ![]() edit:i travers i lesbiika ahaha Този коментар е бил редактиран от The_Rage на Jul 2 2004, 12:28 AM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Цитат koito e propusnal koncerta e pedal! Koito e propusnal weroqtno e nqmal pari ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Еееееееееееееееееееееееееееебахтиииииииииииииииии великата група!!!!
Като за втори концерт съм много, ама много доволна!!! Всичко си беше на ниво - прожектори, озвучение, ефекти ... само вокалът така лееко ми се губеше, но това не е толкова важно ![]() Честно да ви кажа общо 18 часа път от Варна до София и обратно си заслужаваха ... великоооооооо ........................... Жалко, че не изсвириха това, което чаках да чуя с най-голямо нетърпение .. но както и да е. Преди да отида изобщо си нямах и понятие, че ще свирят песни и от Сепултураприятна изненада беше ![]() ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Цитат(Svetyl @ Jul 2 2004, 05:41 AM) Цитат koito e propusnal koncerta e pedal! Koito e propusnal weroqtno e nqmal pari ![]() ![]() Ili ne sa go pusnali ![]() oba4e za kompensaciq mi dadoha 1 sedmica v sofiq v na4aloto na avgust ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(pixie @ Jul 1 2004, 11:03 PM) daje edin go izpraskah super zdravo i toi samo se obyrna i mi se usmihna bez da trygne sre6tu mene da si go vry6ta...basi ako iskah usmivka 6tah da mu se uhilq vmesto da go blysna... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
Sw1tched horata v pogoto po4naha da blyskat tebe a ne mene:)) az ne mojah da dokopam nikoi:P
a onq pi4 v periferiqta ne6to mi pre4e6e da si ska4am i glavno zatova go izbutah ama nqma6e da imam ni6to protiv da stane mele:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Цитат Яко пого(да видят пръдливите хевита как се прави), яко викане, куфеене, подскачане.... E i az sym ot heavy-tata, ama pa kufqh sigurno nai-mnogo ot vsi4ki, a i se vkliu4vah 4esti4ko v pogoto. I sym prydliv, taka li? Zadeto slu6am predimno heavy? -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
аз се бях изпотил като прасе
![]() ![]() после цяла нощ буден и сутрин от 7 часа запиване ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Trooper @ Jul 2 2004, 04:25 PM) Цитат Яко пого(да видят пръдливите хевита как се прави), яко викане, куфеене, подскачане.... E i az sym ot heavy-tata, ama pa kufqh sigurno nai-mnogo ot vsi4ki, a i se vkliu4vah 4esti4ko v pogoto. I sym prydliv, taka li? Zadeto slu6am predimno heavy? Аз имах предвид героите които правеха пого на Judas примерно. Ако толкова държиш, може и да се обидиш. разрешавам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(gad @ Jul 2 2004, 07:51 PM) боли врата heh дали някой от там не го е болял..дори и тея по пейчиците сигурно са се разбили ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Status Seeker ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 304 Регистриран: 4-April 03 Град: Kingdom Of Loss Потребител N: 56 ![]() |
Цитат(The Trooper @ Jul 2 2004, 04:25 PM) E i az sym ot heavy-tata, ama pa kufqh sigurno nai-mnogo ot vsi4ki, a i se vkliu4vah 4esti4ko v pogoto. I sym prydliv, taka li? Zadeto slu6am predimno heavy? На сепутлурските парчета това за теб важеше в пълна сила. Ама на тоя твоя приятел с фланелка на Dark Throne или там каквито бяха май не му беше мястото там, или поне така изглеждаше отсрани ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
heh, toq moi priqtel be6e s flanelka na Dark Funeral, ama toi po princip si e po-sdyrjan na koncerti. Ina4e pi4a slu6a osnovno heavy, kvo da go pravq, 4e si sloji taq flanelka. Kakvo pravi edna flanelka
![]() ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 2 2004, 05:52 PM) Цитат(The Trooper @ Jul 2 2004, 04:25 PM) Цитат Яко пого(да видят пръдливите хевита как се прави), яко викане, куфеене, подскачане.... E i az sym ot heavy-tata, ama pa kufqh sigurno nai-mnogo ot vsi4ki, a i se vkliu4vah 4esti4ko v pogoto. I sym prydliv, taka li? Zadeto slu6am predimno heavy? Аз имах предвид героите които правеха пого на Judas примерно. Ако толкова държиш, може и да се обидиш. разрешавам. Ne be, ne se obijdam. Misylta mi be6e - za6to trqbva da pravim takova razdelenie m/u metyli i metyli. Emi vsi4kite slu6ame metal, kakvo kato ediniq slu6a heavy, a drugiq death? Ne trqbva taka:"typo heavy", "sduhan blekar" i t.n. Trqbva vsi4kite da sme obedineni, da porkame bira i da respektirame naglasenite chalgari. Smqtam, 4e tova mnogo pove4e si struva, otkolkoto da ima vytre6ni raznoglasiq i da ni se smeqt horata ![]() ![]() P.S.:sorry za latinicata, sega sym v edin pc club, 4e moito komp4e izgyrmq predi nqkolko dni i 6te trqbva da me potyrpite izvestno vreme s fuck-anicata ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jul 2 2004, 05:55 PM) Цитат(gad @ Jul 2 2004, 07:51 PM) боли врата heh дали някой от там не го е болял..дори и тея по пейчиците сигурно са се разбили ![]() Напълно си прав! Едни бяха мъртво пияни. Други като мен не си седнаха на задника през цялото време и щяха да паднат от шестия ред право в погото, но ги хванаха хаха ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Trooper @ Jul 3 2004, 10:07 AM) Ne be, ne se obijdam. Misylta mi be6e - za6to trqbva da pravim takova razdelenie m/u metyli i metyli. Emi vsi4kite slu6ame metal, kakvo kato ediniq slu6a heavy, a drugiq death? Ne trqbva taka:"typo heavy", "sduhan blekar" i t.n. Trqbva vsi4kite da sme obedineni, da porkame bira i da respektirame naglasenite chalgari. Smqtam, 4e tova mnogo pove4e si struva, otkolkoto da ima vytre6ni raznoglasiq i da ni se smeqt horata ![]() ![]() Съгласен! Мене идеята ми беше, по-скоро за пореден път да кажа, че пого на Judas не трябва да се прави. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:09 PM |