![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
1. Ви е тъжно? HIM, Moonspell
2. Ви е весело? - Nightwish 3. Сте влюбени? - Within Temptation ![]() 4. Сте ядосани? - In Flames или Manson 5. Сте изморени? - Sirenia 6. Сте на купон? Ами каквото пускат. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Какво слушате според вас, когато слушате.
Аз мисля, че на първо място слушаме себе си в албума, а може да се каже, че албумът ни слуша, като ни променя, изгражда със съдържанието си. Естествено, че слушаме и автора, за неговите стремежи и разочарования, проектирани в... Опа, извинeте, това беше друга тема, обърках се. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
^
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат а може да се каже, че албумът ни слуша, като ни променя, Ебавай се, водих спор с един познат индивидЪ, който твърди, че шкафовете може би имат чувства и ни ги споделят, но ние просто не разбираме. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Хубавото в случая е, че не си водил спора с шкафа...
... или? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Мне, ама го водихме в 4 часа през нощта и стигнахме до философски дебри, които биха обърнали в гроба 'сите древни гърци и отвъд. О.о
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Интересна тема съм бил направил
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Не бе, Светльо, nishto лично, темата съвсем не е лоша.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Няма проблем, просто отбелязвам. Иначе nikoi не е казал, че хуморът ти е лош и с nishto не мога да се възпротивя.
А "какво слушате когато слушате" е доста яка идея за тема. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
1. Ви е тъжно? Opeth
2. Ви е весело? Bloodbath 3. Сте влюбени? не съм се влюбвал от толкова отдавна, че не помня. 4. Сте ядосани? Cannibal Corpse 5. Сте изморени? Blackmore's Night 6. Сте на купон? Каквото пуснат. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
1. Ви е тъжно? Sentenced,Poisonblack,Rammstein,Dark Tranquillity.
2. Ви е весело? Всичко. 3. Сте влюбени? Eric Clapton,Dream Theater. 4. Сте ядосани? Children of Bodom,Rammstein. 5. Сте изморени? Eric Clapton,Symphony X. 6. Сте на купон? Обикновено не зависи от мен. -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 284 Регистриран: 20-February 07 Град: София Потребител N: 1905 ![]() |
1. Ви е тъжно? My Dying Bride,Tiamat
2. Ви е весело? Threshold, Epica и др. 3. Сте влюбени? Tarot, SKYCLAD, Nightwish 4. Сте ядосани? Thule, Norther - No Way Back 5. Сте изморени? Therion 6. Сте на купон? Каквото има -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Аххх, хареса ми тази тема. Не знам дали не съм отговаряла по-назад...
1. Ви е тъжно? - Кatatonia, The Doors, Eluveitie, Colplay, Opeth, разни Indie Rock лигавщини... 2. Ви е весело? - Kamelot, Hipodil, Kontrol, Milena, BG rock, DnB боклуци, пънкарий и прочие олигофренщини. 3. Сте влюбени? - Tе с тъгата се припокриват, като чувства за мен, но мога да добавя и The Beatles. 4. Сте ядосани? - Vendetta, Jungle Rot, Dark Tranquility, PAIN, KORN, Dimmu Borgir, Industriaл, Хардкор и прочие бълващи злоба в определен момент. 5. Сте изморени? - Класика - Рахманинав, Шопен, Лист, Пучини и Muse понякога. 6. Сте на купон? - К'вото дойде. От Manowar до Ленинград, Limp Bizkit и Combichrist. Зависи от купона! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 28-February 10 Потребител N: 3749 ![]() |
1. Ви е тъжно? 2. Ви е весело? 3. Сте влюбени? 4. Сте ядосани? 5. Сте изморени? 6. Сте на купон? Ама като групи и песни, а не като стилове... ![]() 1. Evanescence - Hello 2. Ayabie - The Me 3. Tokio Hotel - 1000 Meere/1000 Oceans 4. Deathstars - Virtue To Vice 5. Nightwish и Epica 6. Marilyn Manson - Tainted Love |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 2-March 10 Град: Пловдив Потребител N: 3752 ![]() |
1. Ви е тъжно?
Sonata Arctica - They Follow , Adema - Planets, Apocalyptica - I don't care 2. Ви е весело? каквото пусне Уинамп ![]() 3. Сте влюбени? не знам, отдавна не ми се е случвало ![]() 4. Сте ядосани? Dope - Die MF Die, Godsmack - I Fucking Hate you и разни от сорта ![]() 5. Сте изморени? Nightwish - Sleeping Sun ; Rainbow - Snowman, Scorpions,Metallica 6. Сте на купон? според настроението ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 1-April 10 Потребител N: 3785 ![]() |
1.Ви е тъжно? - baladi nai veche
2. Ви е весело? - Offspirng,Guns 'n' Roses 3. Сте влюбени? - ami zabravih kakvo e da si vluben ![]() 4. Сте ядосани? - Sopor Aeternus - Dead Souls uspokoqva me ![]() 5. Сте изморени? - HIM 6. Сте на купон? - emi kfoto pusnat ;] ![]() -------------------- Милиметри...Усещаш ли пеперудите,
които се събудиха след теб и тишината нетърпеливо разбутаха? Не спирай, продължавай напред... Сантиметри...В дъга се извивам, губя и въздух,и зрение,слух... Не спирай...От прекалена сетивност умирам, но едва ли и бих поискала друго. Не спирай...Притежавай ме до припадък! Нека да не мога да открия своя дъх, нека да ми загорчи,което трябва да е сладко. Душата ми преобръща,а уж е само плът. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 18-March 10 Потребител N: 3775 ![]() |
1. Ви е тъжно - Nirvana
2. Ви е весело - Marilyn Manson 3. Сте влюбени - Evanescence 4. Сте ядосани - Mastodon 5. Сте изморени - RHCP 6. Сте на купон - Каквото и да е |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Когато:
1. Ми е тъжно - Seether - Broken/ Hinder - Better Than Me/ Beyonce-Broken Hearted Girl 2. Ми е весело - J. Lewis ft. Flo Rida - Dancin For Me/ Skillet - Looking For Angels 3. Съм влюбена - Hinder - Heaven sent/ Scorpions - Love Will Keep Us Alive 4. Съм ядосана - Breaking Benjamin - Without You/ Breaking Benjamin - Breath/ 3 Days Grace - I Hate Everything About You 5. Съм изморена - Dishwalla - Candleburn/ Sting - Shape Of My Heart 6. Съм на купон - Илиян - Палатка/ Тони Стораро - Отличен 6 .. или нещо такова ;d -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
1. Ви е тъжно? Nirvana-Misery loves company,Papercuts,Sad,Something in the way,Dumb,Come as you are, Heart shaped box,Lithium,Pennyroyal tea
2. Ви е весело? Nirvana-Sliver,On a plain,Lake of fire(meatpuppets),Territorial pissing,Here she comes now,Been a son,Do you love me,Return of rat,Talk to me,Stain, 3. Сте влюбени? Предпочитам да не ми се случва 4. Сте ядосани? Nirvana-D7,I hate myself and I want to die,You know you're right,Smells like teen spirit,Big cheese,Tourette's,In bloom,Turnaround,Rape me,Spank thru,Blandest,Junkyard,Even in his youth,Floyd the barber,Aneurism 5. Сте изморени?Nirvana-Unplugged in New York 6. Сте на купон?Не ходя по купони Общо взето... ![]() -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 24-October 10 Град: Карлово Потребител N: 3969 ![]() |
1. Ви е тъжно? - Pantere - Hollow
2. Ви е весело? - Scorpions - make it real 3. Сте влюбени? - Roxette - Listen yo your heart 4. Сте ядосани? - Godsmack - I fuckin' hate you 5. Сте изморени? - Ozzy Osbourne & Lita Ford - Close my eyes forever 6. Сте на купон? - Megadeth - Holy wars -------------------- Pantera - Cemetery Gates.mp3
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 221 Регистриран: 21-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3968 ![]() |
С по една-две песнички само (колко и непредставителна да е извадката):
Когато ми е тъжно: Type O Negative- World Coming Down; Draconian- On Sunday They Will Kill the World (хъх, и двете са с някакъв "World") Когато ми е весело: INXS- Beautiful Girl; Mortal Love- My Shadow Self Когато съм влюбена: Depeche Mode- In Your Room; Garbage- You Look So Fine Когато съм ядосана: Hypocrisy- Let the Knife Do the Talking; MSI- Shut Me Up, (защото ме подсеща за клипа- колкото и да съм бясна, винаги ме развеселява.) Когато съм изморена: London After Midnight- Claire's Horrors (Acoustic - Live), Moonspell- How We Became Fire Когато съм на купон: Bon Jovi - It's my Life! <---ВСЕ СЕ НАМИРА НЯКОЙ, КОЙТО ДА Я ПУСНЕ, НЕНАВИЖДАМ ТАЗИ ПЕСЕН, ДРАЙФА МИ СЕ ОТ БОН ДЖОУВИ! *габляаа!* Примерно. -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 15-November 10 Потребител N: 3980 ![]() |
1. Обратен ефект - Крясък в тишината
2. Toy Dolls - Nellie the elephant ![]() 3. Bon Jovi - Born to be my baby 4. Linkin Park - In the end 5. RHCP - By the way 6. Най-често се пуска Металика :/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
1. Ви е тъжно?
2. Ви е весело? 3. Сте влюбени? 4. Сте ядосани? 5. Сте изморени? 6. Сте на купон? 1.Metallica - The Unforgiven Guns N Roses - Estranged Pink Floyd - Wish You Were Here Queensryche - Eyes of a Stranger 2. Guns N Roses - Paradise City 3.Pantera - Cemetery Gates Scorpions - Still Loving You Dream Theater - Forsaken 4.Pantera - Cowboys From Hell Slipknot - Before I Forget Slipknot - Left Behind Korn - Did My Time Wednesday13 - Bad Things ![]() 5.Limp Bizkit - Break Stuff 6.Korpiklaani -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 10-September 10 Град: DreamLand Потребител N: 3940 ![]() |
1. Ви е тъжно?
Draconian - The Morningstar Eternal Tears of sorrow - Autumn's grief Psyclon Nine -Suicide note lullaby BlutEngel - I'm dying alone Стоян Михалев - Откакто ти Axel Rudi Pell - broken dreams Depressed mode - words of silence ии доста други ама ще станат много, затова ще кажа само - Fear of eternity - Spirit of sorrow; никога не забравям Forgotten tomb - Subway apathy ... и разни други депресиращи Имало е случай, в които като съм тъжна си пусна нещо за куфеене е след няколко песни вече всичко е ок. :д 2. Ви е весело? Май слушам предимно песни на BlutEngel (Go to Hell; Our empire; my world i t.n i t.n) Terminal Choice - Don't go; We are back Dope - Sex machine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dissection - Black dragon ![]() ![]() DevilDriver - End of the line ![]() Dimmu Borgir - Burn in Hell 3. Сте влюбени? Не знам..може би песните,които ме карат да се сещам за човека, в когото съм влюбена. ![]() 4. Сте ядосани? Dimmu Borgir - Burn in Hell Dark Funeral - My funerall; Hail Murder ![]() Като съм ядосана и тъжна слушам Draconian - the abhorrent rays 5. Сте изморени? ... 6. Сте на купон? мм на такова нещо от бая време не съм присъствала :Д |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:38 PM |