![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Аре като в пети клас - кой бил гей и не знам си кво. Осъзнайте се, ало!
Относно семплите - не мога да кажа, че съм възхитен. КЕФИ ме, но ми звучи много дженерик, с типичния норвежки саунд и рифове. Нямаше да е лошо това, ако не го бяхме чували 1000 пъти. И нелепото е, че сме го чували точно от групички, дето се пънат да копират Бурзум. Се едно слушам Strid или Kvist. Може би трябваше да поизчака още малко, да види как стоят нещата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Аз поне се опитах през това да намеря обяснение за дълбоката фрустрация на въпросния. Едва ли е само потисната сексуалност, както и да е...Тъкмо да кажа, че няма значение кой какъв е, важна е музиката, но за да слушам все пак един нацист, трябва да е Моцарт. Без творбите на Бурзум ще минем някак си; още повече, наистина не изглежда новите му напъни да са шедьовърът на един изтерзан гений.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Ахаахаха, абе какви нацисти, бе ..........
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Днес Варг става на 37. Да му е честито.
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Varg за пореден път доказа, че е гениален!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Напълно съм съгласен с теб. Албумът за мен е великолепен и сбъдна всичките ми очаквания. Просто нямам думи. Изключително въздействаща музика, лишена от всякакви сложнотии, но богата на емоции. Велико! Дотук любимата ми песен вече е "Glemselens Elv".
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И мене тази ме кефи най-много. И Belus' Doed. Но имаше някои моменти от албума, дето бяха доста излишни - досадно циклене на един и същи акорд сума време. Гледам, че е махнал 2-3 песни. Сигурно и той се е усетил в един момент :Д
Morgenroede също е култ. Атмосферата е като във Hvis Lyset Tar Oss. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Цитат Но имаше някои моменти от албума, дето бяха доста излишни Най-вече Sverddans... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 17-February 10 Потребител N: 3740 ![]() |
Няма какво да се лъжем велика група
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
"Kaimadalthas' Nedstigning" мен най ме кефи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Цитат Но имаше някои моменти от албума, дето бяха доста излишни Най-вече Sverddans... Ееее, как бе, ЧУДОВИЩНА е Sverddans. Ако говорим за циклене, което се натрапва - Kaimadalthas` Nedstigning - еднообразна ми е, към края ми идва в повече цикленето. Иначе всичко след нея е ![]() Няма такава атмосфера! Като цяло при мен новият BURZUM смачка всичко де що излезе през седмицата. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
Страхотен албум на BURZUM. Наистина невероятно зловеща атмосфера. Само Varg и Mayhem могат да направят нещо подобно. Голям е....
-------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Май Ihsahn има конкуренция за албум на 2010...
Невероятно силно завръщане на болния психопат Varg!!!! Сякаш слушам наследника на "Filosofem"! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Доста добър опит. Не е втори "Filosofem" или "Hvis Lyset Tar Oss", но си е стабилен Burzum. Хубаво е да се види, че дори след толкова години Varg не се е изчерпал.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 22-December 09 Потребител N: 3675 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 4-March 10 Потребител N: 3757 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
той тоя е някъв трол, не му се връзвай
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Невероятно силно завръщане на болния психопат Varg!!!! Сякаш слушам наследника на "Filosofem"! Изхвърляш се много. Албумът не носи нищо оригинално и искрено, просто е направен по успешната стара формула. Предпочитам да слушам класиките. Yep, absolutely the same 'ere... Не ме впечатли особено, направо абсурдно е да се нарече ''албум на годината''. Ще си слушам с далеч повече кеф класическите албуми. -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Виждам, че тук е забранено да имаш собствено мнение...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 4-March 10 Потребител N: 3757 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
^^ Ха сега, преди време като не харесахме албума на мосю Ишан ти ни рече :
"Божееее, вие нищо не разбирате от музика!!!" ![]() ![]() Колкото до последният Бурзум, още в първия ден като лийкна си казах мнението и за да не правя просто оффтопик по темата - слабо, давай да лежим на старата слава. -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
"Byelobog Productions announced that proceeds of the forthcoming Burzum album ”Belus” will benefit victims of the earthquake in Haiti."
"I pursue the pure and honorable, which includes racial purity for Norwegians, and helping those who suffer misfortunes in life." - Burzum ![]() Не дай си боже Норвегия да приеме някой бежанец от Хаити... ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Няма да стане, там са све арийци.
![]() -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Арийците май бяха индийци, ама карай.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стига сте спамвали, ееееееееей
![]() ![]() -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() сори за спама, досмеша ме... абе в тоя блекметъл...гаал педофил, тоя убиец, шаграт лежал в психиатрия, кинг страдал от депресия... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Това пък е толкова елементарна глупост, че няма накъде. Убийството по никакъв начин не може да се сложи до корпс пейнта, сатанизма и другите PR фокуси. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
Невероятно силно завръщане на болния психопат Varg!!!! Сякаш слушам наследника на "Filosofem"! Грозен, мачкащ албум! Апокалипсис. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 07:10 PM |