![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Наистина не е зле, но това стана ясно основно от частта, в която не свиреше Korn.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Верно много здраво си грууви човекът, не виждам какви кусури могат да му се изнамерят...
Жалко, че ще си пропилее потенциала за сметка на кинтите. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 22-December 08 Потребител N: 3167 ![]() |
Hellhammer
George Kollias -------------------- †Narcissus Narcosis†
When night falls she cloaks the world in impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air suddenly... life has new meaning. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Прочетох внимателно. Защо само за метъл батерии става дума.
Не знам, на мен точно показните бласт-бийтове и тремола малко ми скапват усещането вече. Затова и толкова свеж ми дойде новият Jungle Rot. За дет ако става дума, въобще за екстремната секция. Иначе, без определен ред - Terry Bozzio, Steve Gadd (не успях да го слушам на концерта), Mike Mangini, Dave Weckl, Neil Peart, Danny Carry. Малко съм неграмотен, сигурно изпускам големи имена, обаче от видеота в интернет толкова. От батериите май само Derek Roddy съм виждал да прави по-нестандартни неща. Специално май трябва да се кажат Lombardo, Sandoval и не знам още кого, понеже са първи. Обаче Бозио и Кери си заслужава да се гледат, наистина нестандартно свирене. За Стив Гад не е нужно да се говори, а другите също са големи имена. Хах, и Portnoy пропуснах, не е умишлено, нищо, че не го харесват. Обаче ми е интересно как определяте кой е добър и кой не толкова. Тук не видях, обаче ми става забавно като някой започне да реди класации по номера. Та, кой е добрият барабанист. Всъщност, наоколо има ли барабанисти да поприказват малко. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
^ Наистина не е зле, но това стана ясно основно от частта, в която не свиреше Korn. ![]() Well, за 10 минутно клипче трябва да призная, че е сложил доста интересни работи... начинът, по който свири определено говори, че е доста солиден. Надявам се старите неща да ги свири като оригиналите на лайв и да си бруталее в бъдещото творчество на групата. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Томи Лий не знам защо, но страшно ме кефи като барабанист, може би заради гениалната група. : )
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 19-May 09 Град: Plovdiv Потребител N: 3417 ![]() |
Scott Travis ;]]]]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Най-големите са Trym, Frost и Hellhammer.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
George Kollias (Nile)
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
Inferno, Kollias, Sandoval, Horgh
-------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Jцrg Michael
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 10-November 09 Потребител N: 3626 ![]() |
Joey Jordisson !!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
INFERNO
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Steve Flynn.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
Кой?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 19-November 09 Град: Троян Потребител N: 3640 ![]() |
Тук мисля, че няма две мнения.
Човекът е един и името му е ЛАРС УЛРИХ!!! Уникален музикант, уникален човек с много дарби. За мен няма по-висш от него ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Дааа, великия барабанист! Всеки друг би се справил поне толкова добре на негово място. И би бил поне толкова известен. Ако не беше в Metallica, никой нямаше да го знае кой е и какъв е.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 26-December 09 Потребител N: 3682 ![]() |
Hellhammer
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Още не се е родил човекът, който да превъзхожда George Kollias от Nile..
![]() He is THE ONE. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Като си говорим за добри барабанисти, ей тоя е една от най-големите машини. Сякаш свири на забързан каданс - Flo Mounier
![]() Drum Solo -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Dave Lombardo, Andols Herrick, списъкът е безкраен, общо взето харесвам свиренето на барабанистите на всички банди, които слушам
![]() ^ Наистина не е зле, но това стана ясно основно от частта, в която не свиреше Korn. ![]() Хайде сега, Korn са Ви виновни за всичко ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Аз визирах самостоятелните импровизации в началото - те по стават за нещо. Иначе рифовете на Korn освен скучно барабанене, друго не предполагат.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
Дали е по-добър от George Kollias не знам, но определено има база за сравнение.
![]() -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Аз визирах самостоятелните импровизации в началото - те по стават за нещо. Иначе рифовете на Korn освен скучно барабанене, друго не предполагат. ![]() Аз мисля, че това видео опровергава мнението ти, но ми е ясно, че няма как да някой "тру" да промени мнението си за каквото и да е, дори да има още един живот ![]() Докато сме на темата - Terry Bozzio си прави каквото иска с кожите и тенекиите |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз визирах самостоятелните импровизации в началото - те по стават за нещо. Иначе рифовете на Korn освен скучно барабанене, друго не предполагат. ![]() Аз мисля, че това видео опровергава мнението ти, но ми е ясно, че няма как да някой "тру" да промени мнението си за каквото и да е, дори да има още един живот ![]() Не става въпрос за тру и ънтру. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Mike Portnoy!
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Хммм, защо ли не се кефя на "изродските" барабанисти. Не ме привличат огромните дръм сола, до 5 минути е добро. И все пак -
Fritz Randow (ex Saxon) Scott Travis (дано се пишеше така, Judas Priest) Chad Smith (RHCP) Nicko McBrain (Iron Maiden) -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен много ми допада барабанистът на Rage Against The Machine Brad Wilk - опростено и "стегнато", но характерно само негово звучене.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
^^ Даааа,Чад Смит също е страхотен.
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th September 2025 - 07:07 AM |