![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Аз си мислех, че в темата за новия албум на Тарот се реши, че ще е по-добре като излезе нов албум да се дава и линк в темата на групата/артиста... Ако не си видял мен или lodborg да го напише, значи нищо такова не се е решило. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 219 Регистриран: 8-November 07 Потребител N: 2415 ![]() |
Добре, все пак някакъв линк, който може да ми свърши работа може ли да ми дадете
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 15-December 09 Потребител N: 3669 ![]() |
На мен пък последните му албуми ми харесват повече от старите дъскорезници. За всеки влак си има пътници.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Слаба ракия като цяло, въпреки няколко открояващи се песни. Все по-малко метъл има в музиката на Tobias и все повече други елементи.
Btw, онзи ден четох това интервю. Много си е повярвало това момче. -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
На мен пък последните му албуми ми харесват повече от старите дъскорезници. За всеки влак си има пътници. Чак пък ДЪСКОРЕЗНИЦИ ![]() Убедена съм, че никой не е очаквал точно от мен да го кажа, но аз явно съм привикнала към по-новите неща, защото тези по-хелоуийнските парчета в албумите ми идват, не чак скучни, но не много на място. А и вече дори разглеждам нещата като "два периода" на Avantasia, което на практика си е така, първия - пауър метъл, втория - по-рокаджийски, и това е. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Някак си не съм очарована от новите албумчета,поне на първо слушане. Имаше една свежест в Avantasia, която тук просто не усещам. Да не говорим за ролите, образите и цялата композиция на първите албумки, които все още намирам за гениални.
Случващото се в The Wicked Symphony и Angel of Babylon не ме грабна, няма я приказката, фантазията. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 15-December 09 Потребител N: 3669 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Най-накрая ми остана време, за да седна (в моя случай - полегна
![]() Не бих казал че съм разочарован от двата албума. Бих бил разочарован, ако имах някакви големи очаквания, а аз просто нямах такива. Чух точно това което и очаквах - мелодичен хард/хеви. Това е хора - Аvantasia вече не е пауър метъл проект. Ако трябва да съм напълно честен, има някои песни които определено ми харесаха и с голямо удоволствие бих ги слушал отново и отново. Но става дума за 4-5 песни само. 4-5 песни от цели 22... не е радваща тази статистика нещо. Все пак не мога да не спомена, че албумите ми харесват много повече отколкото последните два, даже три албума на Едгай. И още нещо забелязвам напоследък - струва ми се, че Тобчо пее по различен начин през последните години, може би и затова вече ми е трудно да го слушам. Мисля, че върхът му като певец (а може би и като композитор) бе в албума Мандрейк, както, разбитра се и първите Авантазии. Общо взето от Мандрейк и Металните опери насам не е излизал качествен продукт от Тобчо. Отделни песни да, но не и цели албуми. А някога Едгай бяха сред любимите ми групи! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
На мен пък последните му албуми ми харесват повече от старите дъскорезници. За всеки влак си има пътници. Чак пък ДЪСКОРЕЗНИЦИ ![]() Ами какво са? Блъскане там на едно и също бързо темпо, пищящи вокали и така. Едни от най-добрите пауър метъл албуми, правени изобщо - това са. ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Дебютът си остава единствения албум, който е наистина добър. Всичко друго, включително и новите са hit & miss.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 6-December 13 Потребител N: 4416 ![]() |
Когато през 2001 излезе първата част и Mandrake на Еdguy си мислех, че Тобиас ще бъде новия Кай Хансен, но уви след това нищо не направи, което поне да се доближи до класите на тези шедьоври. Останах си само с тези два албума и някоя и друга песен от втората част(която е класи над следващите Авантасии).
А какво време беше-какъв пауър правеха само. http://www.youtube.com/watch?v=EJsGLBc-ITk ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=R_TGbyZfDH0 ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 06:21 PM |