![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Нямам думи, Mystica е просто страхотен култово феноменален албум. Чухте ли го?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28392 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Чух го и наистина е впечатляващ. Нищо ново от чичо Axel, но за сметка на това много силни, изпипани парчета. Човекът продължава да прави това, в което е най-добър.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Страхотен албум! Все пак, старите кучета знаят кое как се прави
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Чудесен албум!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Не ми остава друго, освен да се съглася с вас. Нямах време да слушам много пъти Mystica, но е очевидно завършен и много силен запис. Нямам търпение да видя Аксел на живо през август!
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Тая година ще го слушам по-добре наживо. Миналата ми доскуча и отидох по-назад
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Искам да си го сваля, но го няма в DC++
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28392 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Благодаря ти.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Добър албум ! Наистина трябва да се признае колкото и антипатичен да ми е Аксел Руди Пел.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Axel Rudi Pell е изключителен музикант и един от любимите ми китаристи. Радвам се, че продължава да прави все така емоционална музика...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Какво да кажа - поредният шедьовър! "Kings And Queens" ми стана любимият му албум, след като излезе, но новият има всички шансове да го измести... ще видим.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз се накефих максимално на албума. Цял ден пия Каменица с брускети Марети
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Определено радващ албум.Много Аксел-Руди-Пелл-ски.
![]() ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въртя новия албум на Axel и компания и за пореден път се чудя къде са ме запратили. То бива да са добри, бива толкова години да вадят все силни неща, но с "Tales Of The Crown" сякаш са надминали себе си. Може би просто нещо подобно ми се е слушало в момента, но наистина изпитвам единствено възхищение пред постигнатото от бандата. Не че като стил имаме нещо ново и изненадващо. Напротив, това си е пореден прочит на добре познатия пометълен хард рок на Axel Rudi Pell, само че всяка композиция е изпипана в най-дребен детайл - от емоционалните вокали на Johnny до красивите инструментални пасажи. Въобще, невероятна музика и страхотна атмосфера - хем доволно олдскуул, хем и достатъчно съвременна. Слушайте!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Перфектен албум, както и очаквах. Axel & co (в какъвто и да е състав) са си класика и просто нямат слабо, а "Tales Of The Crown" представлява поредното доказателство. Съвсем достъпна музика, наистина, типично в духа на най-добрите изяви. Още самото начало с прекрасната "Higher" дава летящ старт, чух я преди някакво време и се надявах останалите неща да наподобяват атмосферата й, съответно очакванията се оправдаха. Вярно, че само един албум - и то такъв с кавъри, дели новата тава от красотата на "Mystica", в което не намирам нищо лошо, разбира се. Но тук просто човек може да си избере произволно парче и да го върти доволно количество пъти, култовата зареждаща "Crossfire", инструменталната "Emotional Echoes", типичната Pell-ска балада "Touching My Soul", какво ли не... В добавка към това тъкмо се чудих в колко още групи ще чуем великия Mike Terrana до края на годината, хах.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Мене ми беше скучен! Ай плюйте ме сега!
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Не и преди да споделиш кое точно, или имаш предвид скучен в глобален смисъл? Съдейки по това "THRASH OR BE THRASHED!!!" в подписа ти, може би няма и нужда от обяснение, хмм...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^ E, човека си търси оригването и дрането, тва нашето не е музика.
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Не бе пичове, не ме разбирайте погрешно! Кефи ме и Хард рока и Хеви метъла и тн обаче в тоя албум не намерих нищо за себе си и тва е! Нямаше нещо което да ме впечатли като оригиналност! Не искам и по никъв начин да се заяждам и да обиждам - просто не ми хареса и тва е! Райш? Даже имам някои любими Axel Rudi песни като Legions of Hell и Fool, Fool...
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ясно, това се искаше.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Новият албум е изумително добър! Ако не най-доброто от Axel, то поне в Топ 3 на най-силните му албуми. Стилът си е старият, но пък музиката е разкошна - изразителна, емоционална, изящна... Свиренето е излишно да го коментирам, но пък пеенето на Johnny Gioeli ме радва все повече!
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
И мен ме кефи този чичко, нищо че му нямам цялата огромна дискография. Tales Of The Crown е много яко нещо!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
The Crest май е още по-добър!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
На clown is dead в наш'то местенце ревахме задружно
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много, ама много добър - иска ли питане? Едва ли някой е очаквал нещо по-различно от поредната порция красива, мелодична и прекрасно композирана музика от него, която съвсем естествено те кара да се пренесеш някъде другаде, макар и само в рамките на времетраенето на албума. Затова пък си струва - вписваме още един съвършен запис към сметката на Пел и компания. Представената по-рано "Devil Zone" описа доста точно духа на албума, останалото е на същото, ако не и на по-високо равнище. Безспорният бисер за мен си остава продължението на Oceans of Time ("Dark Waves of the Sea"), което нямаше как да се получи по-добре, а реверансът към оригинала полира песента до блясък, какъвто заслужава напълно. Нямаше да понеса лесно евентуален недоизмислен завършек на най-любимото ми парче от ARP, но пък човекът винаги е бил страшен перфекционист и не оставя място за грешки!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
Вече бях изгубил всякаква надежда че отново ще видя Peter Burtz зад микрофона лично аз съм много изненадан че не е променил начина си на пеене имайки предвид че от 1988г когато е последният албум на Steeler не е пял никъде .Как може тоя Аксел толкоа албуми и вокалисти да смении да не издаде поне един албум с Peter Burtz
![]() Групата е в оригинален състав от 1984 г Axel Rudi Pell - Guitar Peter Burtz - Vocals Tom Eder - Guitar Roland Hag - Bass Jan Yildiral - Drums Steeler – Night After Night ( Live 2014) http://vbox7.com/play:bab68d07a9 Steeler ( Ger) – Call Her Princess ( Live 2014) http://vbox7.com/play:7c62ff7377 Steeler – Rockin The City ( Live 2014) http://vbox7.com/play:5c0bf0212c Steeler – Undercover Animal ( Live 2014) http://vbox7.com/play:c5a93f4bcf |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 03:07 PM |